▷ Slik slår du på mobilen UTEN å bruke noen knapp

Ved mange anledninger hender det at mobiler, mobiltelefoner eller nettbrett begynner å svikte på strømknappen, slik at enheten ikke slår seg på. I de fleste tilfeller er den beste løsningen å endre knappen, men noen ganger er denne knappen loddet direkte til logikkkortet til enheten mens andre går med en flex, åpenbart i tilfelle av flex er det mye enklere og raskere å reparere, samt billigere. Men i tilfelle du ikke finner reservedelen til knappen til tenningen, hvordan kan det være slå på mobilen uten strømknapp?, her finner vi ut.

Slå på mobilen uten strømknappen

Det første du bør gjøre er å koble mobilen til laderen, i tilfelle mobilen har blitt losset. Noen ganger setter strømknappen seg fast og det er av denne grunn at den ikke kan trykkes inn. Hvis dette er tilfelle, er det noe veldig gunstig, siden når du trykker på det er det mulig å gå inn i Gjenopprettingsmodus og start deretter mobilen på nytt.

For dette er det nødvendig å la den lades til den når 10% batteri, deretter koble den fra og trykk raskt på volum ned-knappen og hjemhvis dette ikke fungerer, gjør samme prosedyre, men med volum oppså kan du koble til laderen igjen.

Slå på mobilen med USB-feilsøking

Et sterkt anbefalt alternativ er at hvis alternativet for USB-feilsøking er aktivert på mobilen din, kan du slå den på gjennom ABD-kommandoer, noe veldig enkelt å gjøre, men dette alternativet må aktiveres.

Dette er en veldig effektiv løsning som har blitt testet på alle Samsung Galaxy og Galaxy Tab har en defekt strømknapp. For å bruke denne metoden må du gjøre følgende:

1.- Kontroller at telefonen har minst 10 % batteri, ellers bør du la den lade en stund.

2.- Ha en USB-kabel, helst originalen til enheten.

3.- Koble enheten til en datamaskin ved hjelp av USB-kabelen. Før du kobler til telefonen eller nettbrettet med den defekte strømknappen, du må trykke og holde inne Hjem-knappen uten å slippe den og koble enheten til datamaskinendette til den første skjermen til Samsung vises.

Dette er den beste måten å slå på mobilen uten strømknappspesielt for Samsung-merkemobiler og i alle andre enheter av et annet merke, så lenge de har problemer med denne knappen.

Lås opp mobil med volumknapp

Volume Unlock Power Button-fiksene som applikasjonen med samme navn har, er en av de mest interessante oppfinnelsene i denne typen situasjoner, og det er at de tillater oss en annen konfigurasjon enn vanlig. Det første du må vurdere er at takket være denne appen kan du stille inn spesifikke knapper for å slå på smarttelefonen, andre enn de vanlige.

Nærmere bestemt kan du bruke denne applikasjonen til å låse opp telefonen uten å bruke strømknappen, som er en perfekt løsning i denne typen situasjoner. Ikke bare det, men vi kan også bruke dette trikset til å slå av enheten, eller skjermen, når vi vil. Alt du trenger å gjøre er å sette en lapp som lar deg slå av terminalen ved å klikke på den.

For å dra nytte av denne applikasjonen, er selvfølgelig det første du må gjøre å laste ned og installere det, noe du kan gjøre direkte fra denne lenken, som er helt gratis og trygt. Når du har lastet det ned, bør du se tilpasningsalternativene, som er flere, og på denne måten du vil kunne få tilgang til muligheten til å slå på eller av mobilen din selv uten strømknappen.

Kjøp en iKey

Nå, hvis det ovennevnte ikke har blitt nyttig for deg, bør du vite at vi i nyere tid, i de forskjellige fysiske og virtuelle butikkene, kan finne spesialutviklede knapper, som er plassert i hodetelefonkontakten på mobilen og at vi kan konfigurere som vi vil. Faktisk har en av hovedbrukene å gjøre med å erstatte strømknappen..

Faktisk, hvis du ikke vil kjøpe en ny mobil, vil du med dette trikset kunne glemme problemer på en ekstremt enkel måte, og simulere Power-knappen på den enkleste måten som finnes. Dette er noen av de beste alternativene når du slår på mobilen hvis strømknappen ikke virkermen hvis du har et annet triks, ber vi deg legge det igjen i kommentarfeltet.

Andre lignende spørsmål som mange lesere har gjort oss om disse emnene de har å gjøre med følgende: hvordan slå på en mobiltelefon uten strømknappen samsung, hvordan slå på en mobiltelefon uten strømknappen alcatel, hvordan slå på en mobiltelefon uten strømknappen android, hvordan slå på på en mobiltelefon uten strømknappen lg, hvordan slå på en mobiltelefon uten strømknappen blå, slå på en mobiltelefon fra pc, hvordan slå på en mobiltelefon uten strømknappen bmobile eller hvordan reparere strømknappen av en mobiltelefon. Hvis du har flere spørsmål om det, ber vi deg legge igjen en kommentar slik at vi kan hjelpe deg.

Hvis du trenger hjemknappen for å låse mobilskjermen og den ikke fungerer, ikke bekymre degsiden det er en applikasjon som lar deg lage en virtuell låseknapper om Skjerm lås og du kan laste den ned her link. Dette er noe som er veldig praktisk og hjelper å bruke mobil, spesielt hvis det er vanskelig for deg slå på mobilen uten strømknapp.

Index
  1. Slå på mobilen uten strømknappen
  2. Slå på mobilen med USB-feilsøking

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up