✅ Fiks Logitech trådløs mus som ikke fungerer

Reparer den trådløse Logitech-musen som ikke fungerer: Hvis den trådløse Logitech-musen ikke fungerer eller ikke kobler til, kan det skyldes dårlige eller inkompatible drivere, lavt batteri, ikke koblet til riktig USB-port osv. Hvis du har en bærbar datamaskin, vet du hvor vanskelig det kan være å navigere på PC-en med pekeplaten, og det er derfor de fleste av oss bruker den trådløse musen for å unngå dette problemet. En Logitech-mus som ikke vil koble til eller ikke finner et problem, kan være ganske irriterende, så vi har satt sammen denne guiden for å hjelpe deg med å løse eventuelle problemer med trådløs mus.

Det kan være flere problemer som må løses for å løse dette problemet. Noen ganger når du oppdaterer Windows 10 til en nyere versjon, blir de gamle driverne inkompatible, noen ganger kan problemet bare skyldes at batteriene til den trådløse musen kan være tomme osv. Nå, som du kan se, kan det være forskjellige årsaker, så uten å kaste bort tid, la oss se hvordan du fikser problemet med Logitech trådløs mus som ikke fungerer ved hjelp av feilsøkingsguiden nedenfor.

Fiks Logitech trådløs mus som ikke fungerer

Sørg for å opprette et gjenopprettingspunkt i tilfelle noe går galt.

Metode 1: Ta ut batteriene fra den trådløse musen

Vi anbefaler å fjerne batteriene og mottakeren fra den trådløse musen og vente noen sekunder for å la enheten lades ut. Denne metoden er kjent som "Hard Reset" og mesteparten av tiden løser dette problemet. Etter noen sekunder setter du inn batteriene igjen og kobler mottakeren tilbake til PC-en og kontrollerer om du kan bruke den trådløse Logitech-musen eller ikke.

Metode 2: Bytt ut batteriene

Hvis batteriene inne i den trådløse musen allerede er tomme, uansett hva slags feilsøking du gjør, vil du ikke kunne bruke den trådløse musen. Så selv om du synes batteriene er fine, kjøp et nytt par batterier og bytt dem ut med de gamle i musen.

Den trådløse musen krever en moderat mengde strøm for å etablere en trådløs forbindelse til PC-en, og noen ganger ser det ut til at musen tømmer mer batteri enn gjennomsnittet, noe som kan tømme batteristrømmen. Hvis batteriet er svakt, vil den trådløse tilkoblingen også være svak og det ser ut til at musen ikke fungerer som den skal, men faktisk er musen bra.

Metode 3: Prøv å bytte USB-mus og bruk musematten

Hvis USB-porten som musemottakeren er koblet til er skadet, vil ikke musen fungere uansett hva du gjør. Så prøv å koble mottakeren til en annen USB-port og se om dette løser problemet.

En annen løsning på dette problemet er å bruke musematten siden en mus ikke kan fungere på grove overflater. Hvis du ikke har en musematte, prøv å bruke musen på forskjellige overflater. Pass også på å holde elektriske apparater unna som kan forstyrre den trådløse musen og mottakertilkoblingen.

Metode 4: Oppdater musedrivere

1. Trykk på Windows-tasten + R, skriv deretter "devmgmt.msc" og trykk Enter for å åpne Enhetsbehandling.

2. Utvid Mus og andre pekeenheter, høyreklikk deretter Logitech og velg Oppdater driver.

3. På det neste skjermbildet klikker du på "Bla gjennom datamaskinen etter driverprogramvare".

4. Klikk på "La meg velge fra en liste over enhetsdrivere på datamaskinen min".

5.Velg riktig driver og klikk Neste for å installere den.

6. Start PC-en på nytt for å lagre endringene og se om du kan fikse problemet med at den trådløse Logitech-musen ikke fungerer.

7. Hvis du fortsatt har problemer, velger du driveren for "PS / 2 Compatible Mouse" på drivervalgsiden (utfør trinn 1 til 4 på nytt) og klikker på Neste.

Merk: Hvis du ikke finner de PS / 2-kompatible musedriverne, fjerner du merket for "Vis kompatibel maskinvare".

8. Start datamaskinen på nytt og se om du er i stand til å fikse den trådløse Logitech-musen som ikke fungerer i Windows 10.

Metode 5: Installer musedriverne på nytt

1. Trykk Windows-tasten + R, skriv deretter devmgmt.msc og trykk Enter.

2. Utvid Mus og andre pekeenheter, høyreklikk deretter Logitech og velg Avinstaller.

3. Start PC-en på nytt for å lagre endringene, og Windows vil automatisk installere standarddriverne for enheten.

Metode 6: Start Logitech Wireless Mouse på nytt

1.Koble USB-mottakeren til PC-en og sørg for å slå på musen.

2. Skyv strømbryteren på undersiden av musen til PÅ-posisjon.

3. Roter musen igjen og nederst på musen finner du en tilbakestillingsknapp.

4. Trykk og hold tilbakestillingsknappen i 5-6 sekunder for å starte musen på nytt.

5. Dette vil oppdatere den trådløse tilkoblingen og fikse problemet med at Logitech trådløs mus ikke fungerer.

Metode 7: Test Logitech Wireless Mouse på en annen PC

Hvis du, etter å ha fulgt alle trinnene ovenfor, fortsatt ikke er i stand til å feilsøke den trådløse Logitech-musen som ikke fungerer, kan musen være defekt. Og for å teste denne teorien, prøv musen på en annen PC. Hvis musen fungerer, fungerer enheten riktig, og problemet er kun med PC-en. Men hvis musen ikke fungerer, kan den være død, og du må erstatte den med en ny.

Jeg håper trinnene ovenfor var nyttige og at du nå kan fikse problemet med at Logitech trådløs mus ikke fungerer, men hvis du fortsatt har spørsmål om denne artikkelen, kan du gjerne spørre dem i kommentarfeltet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up