⭐ Slik får du en MacBook-studentrabatt

Studenter, fakultetet og ansatte kan spare på en ny MacBook og tonnevis med Apple-maskinvare. Apples utdanningspriser kan spare deg for alt fra $50 til $200, avhengig av hva du kjøper. Du kan også gi 20 % rabatt for enkelte abonnementstjenester. Du trenger en. edu-e-postadresse og må kanskje logge på studentportalen for å bekrefte studentstatusen din.

Index
  1. Bekreftelse av studentstatusen din
    1. Hvordan fungerer Unidays-verifisering?
  2. Hvordan få en. edu-e-postadresse
    1. Legitim metode - Å være universitetsstudent eller utdannet
    2. Shady Method – StudentHub/Shoppy
  3. konklusjon

Bekreftelse av studentstatusen din

For å få Apple-priser for utdanning og maskinvare, programvare og abonnementsprodukter som Apple Music for Students, må du bekrefte statusen din som student eller pedagog hos Unidays. De er et programvareselskap som spesialiserer seg på å bekrefte studentstatus. De gir også betalingsmerker tilgang til et nettverk av verifiserte studenter, kalt UNiDAYS Student Affinity Network. Når du bekrefter studentstatusen din gjennom Unidays, blir du automatisk lagt til det nettverket.

I slekt Hvordan installere Discord på Ubuntu Linux

Hopp over

Kontoen er gratis for brukeren. For å registrere deg trenger du en gyldig. edu-e-postadresse. Mislykket spilling av systemet kan føre til ytterligere bekreftelsesutfordringer og kontosuspensjon. Unidays legger stor vekt på å tilby verifiserte kontoer fra "ekte mennesker" til sine kunder.

Hvordan fungerer Unidays-verifisering?

Unidays prosess for bekreftelse av utdanningsstatus fungerer via. edu-e-postadressen din. Hvis du har kontroll over en. edu-e-postadresse og kan klikke på noen e-poster sendt til den adressen, kan du få studentrabatt. Brukere kan også bekrefte det ved å logge på via universitetets studentportal. Systemet er imidlertid ikke så lett å spille. Selv om det kan virke enkelt for en nyutdannet student å fortelle at de er en nåværende student ved å bruke Photoshop og videresendte e-poster, er ikke e-postsystemet det eneste som bekrefter studenten. I tilfeller der de mistenker svindel eller nettfisking, vil Unidays suspendere den mistenktes konto og be om bekreftelsesdokumenter som transkripsjoner. Hvis du ikke kan gi det, vil du ikke få tilgang til studentrabatter.

Studentrabatter på abonnementsprodukter som Apple Music eller Apple+ er også gjenstand for regelmessig vurdering. Hvis verifiseringsprosessen for utdanning ikke kan fullføres av en eller annen grunn, vil alle eksisterende abonnementer til studentpriser gå tilbake til den ordinære prisen på tjenesten, og fjerne eventuelle rabatter for resten av abonnementsperioden.

I slekt macOS Catalina: Alt du trenger å vite

Når du er bekreftet med Unidays, vil du også ha rett til studentrabatter med nesten 150 andre merker. Du vil automatisk være kvalifisert til å motta studentrabatter fra et hvilket som helst annet merke som bruker Unidays for verifisering av utdanningsstatus. Rabatter er vanligvis mellom 10 og 20 prosent, avhengig av merke. .

Hvordan få en. edu-e-postadresse

Unidays bekreftelsesprosess er ikke lett å spille. Ved å registrere ditt eget. edu-domene kommer du ikke langt. Mye av Unidays-verifiseringsprosessen gjøres gjennom studentportalen.

Legitim metode - Å være universitetsstudent eller utdannet

Selv om det er noen guider på nettet som hevder at du kan få en. edu-e-postadresse ved å søke på enkelte fellesskoler, fant vi ingen som faktisk fungerte. Etter all sannsynlighet fungerte disse veiledningene på et tidspunkt, men universitetene skjønte at de mottok et stort antall søppelpostsøknader på e-post og endret systemet.

Fellesskoler forblir en legitim kilde til e-postadresser. Du må imidlertid finne en som oppretter en. edu-adresse etter å ha sendt inn en gratis søknad. Ettersom antallet rabatter tilgjengelig for studenter på nettet har økt, blir det vanskeligere å finne.

Den beste måten å ha en. edu-e-postadresse på er å være tilknyttet et universitet. Du kan registrere deg på din lokale høyskole for rimelige kurs, som kan gi deg en. edu-e-postadresse, men sørg for å sjekke før du betaler. Høyskoleutdannede kan også søke til alma maters alumniavdeling om en. edu-e-postadresse, som de fleste skoler gjerne gir til bekreftede kandidater.

Som med HBOGo og Netflix, besøk venner og familie. Alle som for tiden går på college er en kilde til en. edu-e-postadresse. De fleste universitetsansatte har også en. edu-e-postadresse for offisiell kommunikasjon. Enda bedre, de registrerer seg vanligvis ikke for studentrabatter, så de kan være mer villige til å la deg gjøre det.

Shady Method – StudentHub/Shoppy

Shoppy, en gang kjent som StudentHub, genererer verifiserbare. edu-e-postadresser som kan brukes med en rekke tjenester. Dette inkluderer for øyeblikket Unidays i USA. E-postadressen er tilfeldig og koster $20 for ett år. Egendefinerte navn og livstidsabonnement er også tilgjengelige. på nettstedet ditt.

konklusjon

Du kan finne alle Apples utdanningstilbud på Apple$0027s utdanningsbutikk. For å bruke studentrabatten din på Apple Mac, MacBook, iPad, iPhone og programvare, kjøp produktet gjennom Education stop.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up