13 skjermsparere for Windows 10

Skjermsparere kan virke som en relikvie i disse dager, men faktum er at det er flere skjermsparere i dag enn noen gang før. Enten du leter etter noe retrotonet eller en dynamisk skjermsparer som virkelig får frem fargene på IPS-skjermen din, har vi noe for deg her.

Hvordan endre skjermsparer i Windows 10

Før du begynner, bør du kjenne til det grunnleggende om skjermsparerinnstillinger for Windows 10. For å gjøre dette, høyreklikk på skrivebordet og klikk deretter "Tilpass -> Lås skjerm -> Skjermsparerinnstillinger" (nederst).

I det nye vinduet kan du velge skjermsparer, samt endre hvor lang tid det tar å vises og om du skal gå til påloggingsskjermen på CV.

Installasjonsmetoder for skjermsparere du laster ned varierer, men hvis du laster ned en skjermsparerfil (scr), trenger du bare å høyreklikke og deretter klikke på "Installer" for å få den. Andre skjermsparere kommer som "exe"-filer med egne instruksjoner.

Nå som du har kunnskapen, her er våre favorittskjermsparere for Windows 10.

1. 3D Autumn Wonderland

Vi elsker en skjermsparer med sesongbasert tema, og med sommeren som viker for høstens gylne nyanser, hvilken bedre måte å omfavne den enn gjennom en skikkelig skjermsparer?

Autumn Wonderland 3D er en utpreget høstlig scene med et vakkert utvalg av farger som virkelig dukker opp på en IPS-skjerm. Det du ikke ser her er at små skogsdyr noen ganger går over skjermen, noe som bidrar til den beroligende oppslukende effekten. Det er også en fancy analog klokke i nedre venstre hjørne, som du kan slå av hvis du vil.

2. En annen matrise

Satt på slutten av 90-tallet, bringer denne skjermspareren, selvfølgelig inspirert av den klassiske filmen The Matrix fra 1999, oss tilbake til sin fulle binære glans. En annen matrise ser kul og kryptert ut, selv om du ikke vet hva det betyr, og du kan endre grunnleggende ting som hvor raskt den renner over skjermen, skrifttype og tetthet.

3. Helios

En av de vakreste skjermsparerne på markedet, Helios skaper myke lilla bobler, som dynamisk reagerer på hverandre, spretter og spinner på skjermen din. Fargene er en fin neonfarge, og du kan gjøre forskjellige justeringer som å endre antall bobler på skjermen, bevegelsesuskarphet og til og med rammegrensen!

4. IMAX Hubble 3D

En tilknytning til dokumentaren fra 2010 om et oppdrag for å reparere Hubble-romteleskopet, du kan fortsatt få dette spektakulær skjermsparer som bringer bilder fra Hubble-nettstedet. Dette er noen av de mest imponerende bildene du noen gang har sett.

5. Glitrende

Hvis du er besatt av Lego, kan det være vanskelig å holde øynene og hendene unna det. Briblo er ikke bare fin å se på, siden legoklossene er pent stablet oppå hverandre, men du kan også samhandle med den og lage din egen stabel med lego – omtrent som et improvisert 3D-spill med Tetris.

6. Elektriske sauer

Trippy visualiseringer laget av et fellesskap av talentfulle artister. Electric Sheep er et nesten uendelig sett med summende, vakre bilder. Det krever litt oppsett, men den kjørbare oppsettsfilen vil hjelpe deg gjennom det.

7. 3D-labyrint

Kanskje det er et tilfelle av nostalgi, men hvis du husker de gamle Windows-skjermsparerne, vil du huske denne klassikeren. er en førstepersonslabyrint som går gjennom en labyrint med rare former som flyter rundt. Du kan endre bakgrunnsbilder i innstillingene, men vi liker originalen.

8. NES skjermsparer

Hvis du ikke har et bibliotek med NES-ROM-er som kan spilles av på PC-en din, denne skjermspareren vil spille en hel vegg med tilfeldige NES-spillseksjoner for deg. Hvis du har en ROM-samling, kan du koble den til denne skjermspareren og spille tilfeldige NES-spill fra biblioteket ditt. (Advarsel: dette er forferdelig for produktiviteten.)

9. 3D-rør

En annen gyllen antikvitet, denne skjermspareren 3D rør gyter endeløse flerfargede 3D-rør over hele skjermen. Når skjermen fylles opp, nullstilles alt (litt som Snake). Det er fortsatt noe fascinerende med 16-biters farge.

10.Wikipedia

Litt tørrere enn andre på denne listen, men hvis du ønsker å suge til deg kunnskap i hvert øyeblikk av livet ditt, hvorfor ikke prøve dette Wikipedia Skjermsparer som velger en tilfeldig Wikipedia-side for deg hver gang den slås på?

11. Luftfoto av Apple TV

Sett de Apple-fanatikerne på plass med denne skjermspareren, som gir deg tilgang til de samme vakre luftbildene som Mac-brukere får naturlig. Dette streames fra Apple selv, så du trenger en internettforbindelse for at det skal fungere.

12. Dagens astronomiske bilde

Et godt alternativ til Hubble-skjermspareren vi nevnte tidligere, Øst henter Astronomy Picture of the Day fra den offisielle NASA-nettsiden. Noen bilder er fascinerende, mens andre er sprø kosmiske diagrammer som, ærlig talt, kan være forvirrende (men kule likevel).

13. Blue Screen of Death

Kanskje mer en grusom spøk enn en fin skjermsparer i seg selv, er det er fortsatt gøy å påtvinge noen det. Den spiller en løkke av BSOD-feil og systemstarter, og gir seeren fryktelige tilbakeblikk fra alle gangene dette har skjedd dem.

Har vi overbevist deg om å prøve noen av disse programmene, eller har du dine egne favorittskjermsparere som du alltid holder deg til? Gi oss beskjed!

Index
 1. Hvordan endre skjermsparer i Windows 10
 2. 1. 3D Autumn Wonderland
 3. 2. En annen matrise
 4. 3. Helios
 5. 4. IMAX Hubble 3D
 6. 5. Glitrende
 7. 6. Elektriske sauer
 8. 7. 3D-labyrint
 9. 8. NES skjermsparer
 10. 9. 3D-rør
 11. 10.Wikipedia
 12. 11. Luftfoto av Apple TV
 13. 12. Dagens astronomiske bilde
 14. 13. Blue Screen of Death

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up