18 apper for anonym chat med tilfeldige nye mennesker

10 apper for chatting, også for å møte nye, ukjente mennesker, privat og gratis

Chatter er ikke bare de vi gjør på WhatsApp eller på sosiale medier: vi kan også installere apper for på våre bærbare enheter finne nye tilfeldige mennesker å chatte med og møte andre mennesker uten å avsløre identiteten vår.

Formålet med disse gratisappene for iPhone og Android kan være Tilfeldig chat med fremmedekanskje for å møte tilfeldige mennesker uten noen gang egentlig å vite hvem de er, kanskje bare for å utveksle private tanker som du ikke ville fortalt noen.

I den følgende guiden vil vi vise deg beste anonyme chatter for å møte nye tilfeldige menneskersom skal brukes med forsiktighet siden vi virkelig kan møte mange forskjellige mennesker på chatter.

LES OGSÅ -> Privat chat-app med kryptering og beskyttede og krypterte meldinger

Beste anonyme chat-apper

1) Kik Messenger det har blitt litt av en prat for de som vil kaste bort litt tid og skyte hva tull som måtte komme inn i hodet på dem. I Kik, en chat som ligner på WhatsApp, kan du ikke logge på med telefonnummeret ditt, og du kan forbli anonym. For å registrere oss for Kik trenger vi en e-postadresse, slik at du kan bruke en av sidene til å generere en anonym midlertidig e-postinnboks.
Bilder sendt og mottatt fra Kik forblir i chatten, men de kan også vises i telefonens galleri, så vær forsiktig.

2) En app som ligner på Kik Messenger er KakaoTalk (Android Og iPhone), som spesialiserer seg på gruppechatter mellom personer med felles interesser, som ikke trenger å identifisere seg.

3) Ablo det er en gratis chat for å snakke med tilfeldige personer, som også støtter videosamtaler, helt gratis og uten begrensninger. Du kan chatte på Ablo både online via nettsiden fra din PC og via Android- og iPhone-appene. Høydepunktet i denne chatten er at meldinger blir automatisk oversatt, slik at du kan snakke med hvem som helst i verden uten språkbarrierer.

4) Connected2.me er en applikasjon med mange italienske brukere som lar deg sende meldinger til tilfeldige personer. Det fungerer på samme måte som Instagram eller Snapchat og er bra for å møte nye mennesker å flørte med.

5) Tellonym er en av de mest virale anonyme sosiale applikasjonene. I utgangspunktet fungerer det slik: du oppretter en profil som får tildelt en adresse som kan deles med venner og brukes til å sende meg meldinger, både via nettet og via appen. På det tidspunktet kan du motta meldinger uten å vite hvem som har skrevet dem, og omvendt kan du skrive meldinger til andre mennesker og vite at de ikke vet at det var oss. Med denne mekanismen kan vi derfor skrive hva som helst og kontaktene våre vil kunne gjette om det var oss eller noen andre.

6) Tinder, datingappen det er også en gratis prat med nye mennesker som vi ønsker å starte et nytt sentimentalt eventyr med, og velger bare de som setter pris på oss og som vi igjen setter pris på.

7) Tango Video Messenger er en ganske populær app for sin evne til å tilby gratis online samtale- og videosamtaler. Bortsett fra dette kan du også møte nye mennesker og delta i gruppechatter.

8) Hviske Til Android og iPhone er en applikasjon som lar deg dele alle memer på en morsom måte. Du kan derfor dele memer, tanker og kommentarer på det sosiale nettverksområdet og også chatte privat med andre mennesker. Siden det hele er på engelsk, har det blitt replikert, i det minste i ideen, av appen I hemmelighetalt italiensk.

9) Moco Chat (Android Og iPhone) er en annen app for å chatte med fremmede. Det fine med Moco er at den ikke har mange falske profiler og plattformen har et godt rykte. Det er også gruppechatfunksjoner, med muligheten til å bli med i tilfeldige chatterom.

10) Tagget (Android Og iPhone) er et sosialt nettverk av fremmede, med over 30 millioner medlemmer. Det beste med Tagged er at det lar brukere legge ut profiler fulle av detaljer. Appen er mer som en datingplattform hvor du også kan arrangere møter og flørting.

11) Møt meg Den har som mål å være en slags dating-chat, som faktisk har som hovedtrekk muligheten til å utveksle meldinger med folk i nærheten eller med felles interesser.

12) Telegram det er den mest kjente alternative chatten til WhatsApp, veldig lik, men med viktige forskjeller. Først av alt er det en chat som kan krypteres ende-til-ende, noe som gjør enhver avskjæring umulig. Du kan også opprette grupper med mennesker og opprette kategorikanaler for å dele ting med et ubegrenset publikum av mennesker.

1. 3) SnapChatden kjente appen for å dele bilder på utløpsbasis, som har blitt litt av et sosialt medieikon for utveksling av private bilder som teoretisk sett ikke etterlater noen spor.

14) ChatousFor Android og for iPhone, er en annen flott app for å chatte anonymt med nye tilfeldige personer, ved å bruke hashtags for å få kontakt med folk som bruker samme hashtag (dvs. samme emne). Med denne appen kan vi dele lydfiler, redigerte videoer og tekst under samtalen.

15) Azartilgjengelig for Android og for iPhone, er muligens en av de beste anonyme chat-appene du kan bruke på telefonen din, siden den lar deg chatte med alle slags mennesker, enkelt søke etter personer basert på land og kjønn. Appen støtter klistremerker av ansiktet vårt og har oversettelse av chatter til fremmedspråk, for å bryte ned alle typer språkbarrierer.

16) HOLLAFor Android og for iPhoneer en app som lar deg chatte med folk i nærheten, slik at du kan finne nye mennesker tilfeldig blant de som er tilstede i samme by eller i samme nabolag.

17) LivUFor Android og for iPhone, er en app som ligner på Tinder som lar deg møte tilfeldige mennesker, og etterlater en preferanse på personene du liker. Hvis preferansen samsvarer med den andre personen, kan vi begynne å chatte og bli bedre kjent med personen i den andre enden av chatten.

18) MambaTilgjengelig fra Google Play Butikk og fraApple App Storeer allerede en av de beste appene for å møte nye mennesker, siden den lar deg sende meldinger til alle og starte en ny chat på en enkel og umiddelbar måte, uten å måtte velge eller finne kompatibilitet.

Konklusjoner

Alle appene vi har rapportert til deg lar deg gjøre det start en anonym chat med nye tilfeldige personer eller å chatte umiddelbart med mennesker som vi er kompatible med eller tilstede i vår nærhet, og dermed tilpasse oss behovene til mennesker som er ivrige etter å møte nye mennesker.

Index
  1. Beste anonyme chat-apper
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up