20 beste skrekk- og zombiespill for Android og iPhone

Beste 20 skumle, skrekkspill for iPhone og Android, gratis og skremmende å spille

DE skumle videospill de har nådd et slikt nivå av realisme og interaktivitet at de er enda verre enn en enkel film, og setter spilleren i forferdelige atmosfærer fulle av fare.

Spesielt kommer frykten fra spenningen i situasjonen, der monsteret eller morderen vi må flykte fra aldri blir sett, men det virker som om det ser på oss, som om det var bak hvert hjørne eller hver dør.
I det øyeblikket du blir tatt slutter spillet, og det er virkelig vanskelig å ikke hoppe ut av stolen fra slaget du tar.

I den følgende guiden har vi samlet beste veldig skumle skrekkspill for iPhone og Androidfor å prøve, laste ned og installere gratis på hvilken som helst telefon eller nettbrett i vår besittelse.

LES OGSÅ: Zombie skytespill for iPhone og Android

Skremmende og skrekkspill for Android og iPhone

1) Slank mannFor Android og for iPhone)
, er et av de beste skrekkspillene å spille på iPhone og Android. Det ideelle med Slender er å spille om natten eller med lysene av, å sette på øretelefoner for å fordype deg fullstendig i spillets mørke og dystre atmosfære. Den svarte mannen er alltid i nærheten, og du må gjøre alt du kan for å unngå å komme over ham, for det vil virkelig ikke være hyggelig å se ham. Hvis du liker sjangeren, kan du fortsette å spille hele serien med spill dedikert til den SlenderMan og Slendrinaat den ene er mer redd enn den andre.

2) Dungeon MarerittFor Android og for iPhoneer et av de mest skremmende mobilspillene, et absolutt nervepirrende våkenmareritt, med en atmosfære som virkelig holder deg i spenning, med inntrykk av å ikke ha noen flukt.

3) DommedagFor Android og for iPhonekombinerer skrekkelementer med elementer relatert til zombiefilmer, og skaper en unik og engasjerende forstyrrende atmosfære på alle typer enheter, og oppnår virkelige øyeblikk av frykt mens horder av zombier prøver å nå oss.

4) Den forlatte skolenFor Android, er satt til en forlatt skole som alltid er skummel, spesielt hvis tegnet på en spøkelsesaktig måte, alt i røde, hvite og svarte dreiebenker. Det er et kort spill, ikke veldig enkelt, men som skal spilles på én gang på grunn av den utmerkede grafikken og lydeffektene.

5) Øyne - skrekkspilleten av beste skumle spill som vi finner i butikkene, kan du spille gratisiPhone Og Android. Alle de klassiske elementene i skrekkfilmer blandes i dette spillet, hvor du må rømme fra et hus, åpenbart mørkt og mørkt, hjemsøkt av spøkelser. Målet er å lete etter noen gjenstander, alltid uten å bli funnet av den svarte mannen som når som helst kan dukke opp rundt hvert hjørne for å drepe oss. Atmosfæren kompletteres av uhyggelige lyder som kan være faresignaler eller rett og slett lyder for å skremme og distrahere oss.

6) Scary Mansion: Horror GamesFor Android, er et pek og klikk som bringer til scenen alle egenskapene til en klassisk skrekkfilm: det er et hjemsøkt hus, en forbannelse, en massakrert familie og til og med zombier! Historien er kort, miljøene er små, relativt enkle, men veldig skumle.

7) BestemødreFor Android og for iPhoneer et spill av Slender-sjangeren, skummelt og grusomt, hvor vi må flykte fra huset der vi har vært innelåst, i mørket, og prøver å ikke møte spøkelset som, hvis han plutselig dukker opp, virkelig kan få oss til å hoppe ut av plassene våre.

8) Into The DeadFor Android og for iPhone, er et av de mest populære spillene for Android og iPhone, gratis, hvor du må kjempe mot zombiene som nå har tatt i besittelse av hvert område. For Walking Dead-fans er dette et flott action-skrekkspill, hvor du må drepe så mange zombier som mulig samtidig som du unngår å bli tatt.

9) Into The Dead 2For Android og for iPhoneenda skumlere, enda kulere, med oppdatert grafikk som, sammenlignet med den første, vekker de vandøde til live og øker spenningen mens du dreper dem for alltid.

10) Fem netter på Freddy'stilgjengelig for Android og for iPhone, er en historie fortalt og interaktiv, i episoder, virkelig skremmende og en stor suksess for elskere av skrekkfilm. Dette er førstepersonsspill som foregår om natten i et hus befengt med fryktelige skapninger som gjemmer seg overalt og er klare til å dukke opp når vi minst venter det, og virkelig får oss til å hoppe av frykt. Dessverre er det bare demoen som er gratis, men for fans og de som ønsker sterke følelser er det virkelig verdt å betale for hele episoden.

11) Død effekt 2For Android, er et ryggradspirrende FPS-spill der målet er å overleve mens du dreper zombier. Det fine med Dead Effect 2 er den episke enkeltspillerkampanjen med en historie med over 5 timers spilling, veldig vanedannende, et av de beste skrekkspillene du kan finne.

12) Onde nonneFor Android og for iPhone, er et spill hvor du må gjemme deg på en skole og unngå å bli funnet ved å se etter utgangen. Grafikken og spillmiljøet er virkelig urovekkende.

1. 3) The Last Door: Collector's EdFor Android og for iPhoneer et av de beste og mest imponerende psykologiske skrekkspillene, med fire skremmende episoder der du undersøker det viktorianske Englands mørkeste hemmelighet.

14) Dead by Daylight MobileFor Android og for iPhoneer et veldig morsomt PVP-spill for flere spillere, hvor du spiller én mot fire: én person er et monster og de fire andre personene er jegerne.

15) Dead Trigger 2For Android og for iPhoneer det mest klassiske Zombie-skytespillet, med vakker grafikk, mange oppdrag, bosskamper og online PvP.

16) Bakroms nedstigningFor Android og for iPhone, er et skrekkspill basert på Backrooms, mystiske rom som må krysses uskadd blant mange farer, gåter og overraskelser rundt hjørnet. Sjangeren er veldig kjent på PC men kan også prøves på mobil med dette gode spillet.

17) Søvnløshettilgjengelig for iPhoneer et skrekkspill hvor vi må utforske et helt mørkt hus om natten med en lommelykt, på jakt etter ledetråder og mysterier om den merkelige enheten inni.

18) Identitet VFor Android og for iPhoneer et skrekkspill med engasjerende grafikk der vi må finne ledetråder og flykte fra det aktuelle monsteret, ved å bruke forskjellige gjenstander og våpen for å hjelpe etterforskningsteamet (vi kan spille det online med venner).

19) Erica-appentilgjengelig for Android og for iPhoneer følgeappen for thrillerspillet Lyng, tilgjengelig for PS4 og PS5. Spillet gjør historien fortalt av spillet enda mer engasjerende, forbedrer spillingen og låser opp nye interaksjoner i thrillereventyret.

Konklusjoner

Mobile skrekkspill har nådd et kvalitetsnivå som enkelt kunne konkurrere med skrekkfilmer og PC- og konsollspill når det gjelder sensasjoner og frykt som overføres; noen spill er mer strukturerte og fulle av gåter og mystikk, mens andre involverer mer action eller øyeblikk av ren skrekk gjennom plutselige bilder eller videoer (de berømte jumpscares).

For å lære mer kan vi lese våre flyguider beste horror og skumle spill online og gratis og ai gratis skumleste spill for PC.

Index
  1. Skremmende og skrekkspill for Android og iPhone
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up