5 av de beste Microsoft Project-alternativene

Microsoft Project er et kraftig verktøy for prosjektledelse, enten du er en bedrift eller en solo-handler som ønsker å holde alle platene i sving. Den holder oversikt over tidsfrister, hvem som gjør hva, og gir deg tilgang til de forskjellige Gantt-diagrammene og Kanban-tavlene som holder prosjektene flytende. Det er flott, men det er også dyrt, og hvis du er på et budsjett, kan det hende du trenger et gratis alternativ.

Vi har funnet dem for deg – de beste verktøyene for å administrere forseggjorte, høyintensive prosjekter.

Index
  1. 1.Hygger
  2. 2.freecamp
  3. 3. Målprosess
  4. 4.Bitrix24
  5. 5.Redbooth
  6. konklusjon

1.Hygger

Plattformer:Web, iOS, Android

Hygger lar deg ikke bare lage flere prosjekter, men også administrere dem alle sømløst. Den er designet for smidig prosjektmetodikk, fokusert på å dele opp prosjektet i stadier og gjøre det enkelt å iterere på, selv om det faktisk kan brukes på forskjellige PM-tilnærminger hvis du vil.

Hyggers hovedtavler inkluderer en tidslinje, Kanban-brett og sprints. Den er eksepsjonelt god til å administrere flere prosjekter, slik at du kan kombinere flere prosjekter til samlinger, og tilbyr mange tilpasningsmuligheter når det gjelder oppsett.

Gratisversjonen av Hygger støtter opptil fem brukere med ubegrenset lagringsplass, noe som gjør den perfekt for små team med stor arbeidsmengde.

2.freecamp

Plattformer:Web, iOS, Android

Et av de eldste prosjektstyringsverktøyene er fortsatt et av de beste. Den Freedcamp-baserte nettleseren har gjort en god jobb med å følge med i tiden, med et rent grensesnitt basert på tre hoveddashboards – Taskboard, Calendar og Widgets, som tilbyr en tilpassbar del med informasjon om fremdriften til prosjektet ditt.

Alt dette er inneholdt i et tydelig, fargekodet grensesnitt som lar deg raskt administrere prosjekter ved å bruke det alltid tilstedeværende og hendige tannhjulikonet. Den har de vanlige nødvendighetene som Gantt-diagrammer og en Kanban-visning, som du raskt kan hoppe til fra listevisningen.

Det som gjør at Freedcamp skiller seg ut fra andre gratis prosjektstyringsalternativer er at den har ubegrensede brukere og lagringsplass, selv om filstørrelser er begrenset til 10 MB. Den har også veldig hjelpsom kundeservice.

3. Målprosess

Plattformer:Web, iOS, Android

Et annet tilbud designet for de som omfavner den smidige tilnærmingen til prosjektledelse, spesielt "Scrum", som tilrettelegger for konstant iterasjon og respons på endringer og hindringer i et gitt prosjekt. Det er spesielt bra for programvareutviklingsteam, med andre ord.

Den har massevis av funksjoner for det formål, for eksempel løpsplanlegging, flotte rapporteringsfunksjoner og intuitiv sporing. Grensesnittet er ikke så rent som andre verktøy på denne listen, men det veier opp for det med flotte funksjoner for å spore brukere, sette opp varsler, distribuere oppgaver og mye mer. Destinasjonsprosessen er kanskje ikke alltid enkel, men det er fordi den er så funksjonsrik.

Gratisversjonen støtter 1000 gratis prosjekter, ubegrenset lagringsplass og live chat-støtte.

4.Bitrix24

Plattformer:Web, iOS, Android

Dette gratis samarbeidsverktøyet har mottatt mange utmerkelser gjennom årene, og tilbyr en komplett prosjekt-, oppgave-, tids- og dokumenthåndteringspakke i et grensesnitt i sosial stil.

Med "sosial" mener vi at den er ideell for kommunikasjon i form av meldinger, kommentarer, fil- og innholdsdeling, og til og med for å skape et Facebook-vennlig digitalt miljø. Den er også fullpakket med mer seriøse funksjoner som Gantt-diagrammer, robuste dokumentbiblioteker og tidsplanleggingsverktøy som kan synkroniseres med Outlook.

Gratis får du 5 GB lagringsplass, tolv brukere og et ubegrenset antall prosjekter, noe som tar litt tid, med få opplæringsprogrammer, men som er vel verdt innsatsen.

5.Redbooth

Plattformer:Web, Windows, macOS,iOS, Android

I motsetning til Bitrix24 har Redbooth et ganske sosialt tema, og skaper et arbeidsområde der flere brukere enkelt kan bytte mellom ulike oppgaver og kommunisere med hverandre.

Den har et godt organisert arbeidsområdeskjermbilde som lar deg se notater og kommunikasjon mellom samarbeidspartnere, relevante filer, og selvfølgelig oppgavefremdrift, i tillegg til å tillate enkel konvertering av e-poster til oppgaver. Du har de vanlige Gantt-diagrammene og andre kjerneverktøy for PM, selv om noen kan finne det litt lettere på dypere funksjoner som rapportering.

Med gratisversjonen kan du ha opptil ti gratis brukere, 2 GB lagringsplass og to prosjekter, noe som gjør det til et flott alternativ for mindre team.

konklusjon

"Ingen prosjekt, ikke noe problem", som brukere av appene ovenfor ville sagt hvis du ga dem sjansen. Selv om faktum gjenstår med alle de ovennevnte (de tilbyr også betalte versjoner) at du alltid får mer igjen for pengene, er det mye der oppe å jobbe med.

Denne artikkelen ble først publisert i januar 2012 og ble oppdatert i juni 2018.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up