6 av de beste Sega Genesis-spillene du kan spille på mobilen din

Retrospill er like populære som alltid. Fra RetroPie til high-end ettermarkedskonsoller, det virker som om alle klør etter å klø seg i retrospillet. Men hva om du vil spille mens du er på farten? Heldigvis ga Sega nylig ut Sega Forever, slik at du kan spille klassiske Sega-spill fra 16-bits æra rett på smarttelefonen.

Index
  1. Hva er Sega Forever?
  2. 1.Sonic the Hedgehog 2
  3. 2. Streets of Rage 2
  4. 3. Shinobis hevn
  5. 4. Gunstar Heroes
  6. 5. Phantasy Star II
  7. 6. Comix-sone
  8. Andre spill tilgjengelig

Hva er Sega Forever?

Sega Forever er en nettjeneste fra videospillutvikleren Sega og er en måte å gi ut eldre titler på nytt på Android og iOS. Sega har planer om å gruve katalogene til alle konsollene sine, og til slutt gi ut titler fra SG-1000 til Dreamcast. Imidlertid har de fleste av spillene som er utgitt så langt vært for 16-bits Sega Genesis-konsollen.

Selv om titler utgitt under Sega Forever-banneret er gratis å spille, støttes de av reklame. Annonsene kan imidlertid fjernes dersom brukere velger å betale en liten avgift.

1.Sonic the Hedgehog 2

Det er ingen hemmelighet at Sonic the Hedgehog var Segas svar på Nintendos Mario. Sonic hadde holdningen som trengs for alle videospillkarakterer fra 90-tallet, men det virkelige trekkplasteret var hastighet. Spillere kunne gå gjennom nivåer i et forrykende tempo og beundre Segas "eksplosjonsbehandling".

Mens den originale Sonic the Hedgehog er et ikon for å introdusere spillere til den blå uskarpheten, Sonic the Hedgehog 2 (Android, iOS ) er der serien nådde toppen. Ny mekanikk ble introdusert, inkludert den berømte spinnstreken, og design på høyere nivå bidro til en bedre totalopplevelse.

2. Streets of Rage 2

Streets of Rage-serien er en av de mest vellykkede og godt mottatte beat$0027em-upsene i historien. Spillet fokuserer på vigilantes som rydder opp i en by som er befengt med kriminalitet, kun bevæpnet med knyttnevene. Den originale versjonen av Streets of Rage var en stor suksess for Sega, og to oppfølgere fulgte. Streets of Rage 2 anses av mange spillere for å være den beste oppføringen i serien.

Streets of Rage 2 (Android, iOS ) forbedret på nesten alle måter i forhold til forgjengeren. Forbedret grafikk, jevnere spilling og et imponerende lydspor førte til strålende anmeldelser. Selv om Streets of Rage 2 ble utgitt i 1992, fortsetter å høste ros, og mange hyller det som et av de beste spillene som noen gang er laget.

3. Shinobis hevn

Et siderullende actionplattformspill, The Revenge of Shinobi (Android, iOS ) har spillere til å ta kontroll over en ninja med et bredt utvalg av våpen til rådighet. Spillere hacker og hacker seg gjennom en ond kriminell organisasjon, mens de navigerer i farlige soner. For å hjelpe i oppdraget har spillere muligheten til å tilkalle kraftige magiske krefter for å sende ut fiendene sine.

Shinobi's Revenge ble utgitt i 1989, og var et av de første spillene tilgjengelig for Sega Genesis. Dessverre er Vengeance ikke like polert som oppfølgeren, Shinobi III. Det er imidlertid fortsatt tilfredsstillende å kaste åtte shurikens på kanten av en salto.

4. Gunstar Heroes

Dette run and gun-spillet er kjent for sitt nådeløse tempo og overdrevne action. Selv om spillingen ligner på Contra, Gunstar Heroes (Android, iOS ) surrer alt opp til elleve. Spillere kontrollerer en av to karakterer, hver med en unik spillestil. Målet er enkelt: skyt alt! Gunstar Heroes krever utmerket hånd-øye-koordinasjon og raske reflekser.

Gunstar Heroes regnes som en av de beste sidescrollende skytespillene gjennom tidene. Den har fargerik grafikk og et frenetisk tempo. Hvis du er en fan av non-stop action, er Gunstar Heroes noe for deg. Bare vær forsiktig, siden denne kan trøtte tommelen alvorlig.

5. Phantasy Star II

De av dere som er ute etter noe med litt mer dybde, trenger ikke lete lenger. Phantasy Star II (Android, iOS ) var det første rollespillet som ble utgitt for Sega Genesis og var det største konsollvideospillet i historien på 6 megabit. Spillet har sementert sin plass i videospillhistorien som et av de tidligste eksemplene på en viltvoksende verden med en kompleks historie.

Phantasy Star II er også minneverdig på grunn av sin unike setting. Mens de fleste RPG-er på den tiden hadde en tendens til å være satt i høye fantasy-innstillinger, valgte Phantasy Star II en som var gjennomsyret av science fiction. Anmeldere på den tiden berømmet spillet for et givende oppdrag som holdt spillerne på tærne med flere vendinger.

I slekt 4 klassiske nettsteder for å skrape retrospillet ditt

6. Comix-sone

Comix Zone er en av de mest unike side-scrolling-bråkerne i 16-bits æra, og ber om å bli gjenoppdaget. Dette visuelt imponerende spillet har spillere som tar kontroll over en tegneseriekunstner som blir sugd inn i sin egen kreasjon. Spillere tar seg gjennom tegneseriepaneler og samhandler med andre karakterer gjennom snakkebobler.

Comix Zone ser på den komiske estetikken til superhelter, og skaper en unik 2D-beat-$0027em-up. Når det er sagt, er Comix Zone ikke for sarte sjeler. Dette spillet er hardt som spiker. Forbered deg på å dø. Mye.

Andre spill tilgjengelig

Disse seks spillene er vårt utvalg av det beste Sega Forever har å tilby. Imidlertid har det blitt sluppet mer enn tjue spill. Vi har listet opp de tilgjengelige spillene nedenfor sammen med nedlastingslenkene.

Hva er din favorittversjon av Sega Forever? Hvilke titler mener du Sega bør gi ut på nytt for mobile enheter? Gi oss beskjed i kommentarene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up