Advanced SystemCare for å få fart på Windows (gratis)

Slik bruker du Advanced SystemCare for å optimalisere datamaskinen, rydde opp søppel og øke hastigheten på systemet ditt Windows 10 og 11

Advanced System Care av IOBit er et av de mest populære Windows-programmene for å optimalisere og rydde opp i Windows. Ved å starte dette programmet vil vi kunne finne riktig datamaskinkonfigurasjon, automatisk korrigere systemfeil, rense disken for referanser og filer som ikke lenger er gyldige eller foreldede og gjenkjenne hvilke tjenester som skal deaktiveres for å få PC-en til å gå raskere.

Det er en type programmer som var veldig moderne for noen år siden, de som gjør alt selv ved å sjekke installerte programmer og filmapper, som ligner på den berømte TuneUP (ikke gratis) og Glary Utilities gratis (gratis).
I den følgende guiden vil vi vise deg hva er funksjonene til Advanced SystemCare og vi viser deg hvordan du laster ned din egen kopi av programmet, slik at du kan komme i gang med en gang få fart på Windows 11 eller Windows 10 helt automatisk.

LES OGSÅ -> Beste programmer for å optimalisere PC-en din, automatisk og gratis

1) Første programstart

For å møte mindre erfarne brukere starter SystemCare i forenklet modus og viser en enkelt knapp og skjuler de fleste kommandoene og alternativene. Denne modusen kalles også AI-modussiden den bruker avansert kunstig intelligens for å optimalisere Windows og gjøre det veldig raskt selv om vi ikke er ekspertbrukere.

Blant funksjonene som er inkludert i programmet finner vi også en hendig widget, som vil bli plassert i øvre høyre hjørne av skrivebordet som viser forbruket av RAM og CPU i sanntid, slik at du i sanntid kan se når PC-en vår begynner å trege ned tom for RAM eller prosessor overbelastning.

2) Pleiemeny

Inne i Omsorgsmeny det er den store knappen for å automatisk justere systemet med et minimumsnivå av brukerinteraksjon. For å starte denne modusen, la oss sørge for det AI-modus er aktivog trykk deretter på knappen Skann. På slutten av skanningen, bruk endringene ved å trykke på knappen Reparere.

Rådene vi kan gi deg er å bytte umiddelbart til Manuell innstilling: det er alltid lurt å sjekke hva denne typen programmer gjør og å ha muligheten til å deaktivere noen operasjoner som vi anser som overflødige eller ubrukelige.

3) Hastighetsmeny

Menyen Få fart tilbyr noen interessante funksjoner for å gjøre enhver datamaskin veldig rask og rask, inkludert bærbare eller stasjonære PC-er med noen år på skuldrene. Turbo Boost-modus slår av systemtjenester og autostart-programmer for å gjøre datamaskinen din lynraskt når vi starter tunge programmer eller videospill, mens elementet Startup Optimization deaktiverer programmer som sikkert bremser datamaskinen hver gang datamaskinen starter.

På samme skjerm finner vi maskinvareakseleratoren (som oppdager utdaterte drivere og lar deg oppdatere dem), renseren for verktøylinjer og (ubrukelige) reklameapper, sanntids ytelsesovervåkingssystem og andre optimaliseringsverktøy (hvorav mange inkludert i kun Pro-versjonen).

4) Beskyttelse

På menyen Beskyttelse vi vil ha tilgang til funksjonene designet for å sikre maksimal sikkerhet på datamaskinen vår. I gratisversjonen av Advanced SystemCare kan vi få overvåking av sikkerhetsverktøyene som allerede er inkludert (antivirus, brannmur), aktivere beskyttelsen av tilgang til private filer og mapper, beskytte nettleseren mot e-poster og farlige lenker og aktivere beskyttelsen av identiteten via dedikert VPN.

De fleste funksjonene på denne skjermen leveres av andre programmer fra IObit-selskapet (det samme som Advanced SystemCare) eller er inkludert i den betalte versjonen av programmet. Rådene vi kan gi deg er å aktivere alle sikkerhetselementene som er inkludert i gratisversjonen og bruke Care-menyen for å finne eventuelle sikkerhetshull.

5) Programvareoppdateringer

Denne menyen lar deg raskt oppdatere utdaterte programmer på din PC, slik at du alltid har oppdatert programvare fri for sikkerhetsfeil.

Det anbefales å sjekke denne Advanced SystemCare-menyen ofte, umiddelbart starte nedlastingen og installasjonen av programmer som vi ennå ikke har oppdatert på systemet vårt. Vi minner deg om at de fleste virus og dataangrep starter takket være utdaterte programmer: vi holder applikasjoner kontinuerlig oppdatert for å gjøre PC-en din til et tryggere sted.

6) Handlingssenter

Ved å starte Action Center vil vi ha tilgang til alle IObit-programmene, hvorav noen er uunnværlige for å berike optimaliserings- og rengjøringsmulighetene til Advanced SystemCare.

Vi anbefaler deg å installere programmene på datamaskinen din Driveroppdatering, Avinstalleringsprogram, Spillforsterkere og (hvis vi har en iPhone) programmet iPhone-administrasjon. Mange av disse programmene vil låse opp nye funksjoner i menyen Få fart og på menyen Behandlinggir gratis verktøy for å gjøre Windows veldig raskt.

7) Verktøykasse

Advanced SystemCare er full av verktøy for å gjøre Windows raskere, men i de fleste tilfeller er de integrert i de automatiserte alternativene, derfor vanskelig å konfigurere. Hvis vi er nerder og ønsker å endre noen verktøyalternativer, trykk på verktøykasseikonet øverst for å åpne menyen med alle verktøyene som finnes i Advanced SystemCare.

Herfra kan vi starte systemet for å tilpasse Windows 10, DNS-beskyttelsessystemet, automatisk avslutningsprogrammering, lage en kopi av Advanced SystemCare portable, endre standardprogrammene, søke etter store filer og mye mer.

Konklusjoner

Advanced SystemCare er et flott program for å optimalisere og øke hastigheten på Windows 11 eller Windows 10, takket være tilstedeværelsen av en rekke gratis verktøy og funksjoner. Vi anbefaler deg på det sterkeste å installere Advanced SystemCare på systemet ditt, siden det er en av få som fortsatt har en god del funksjoner uten å nødvendigvis betale for en brukerlisens (som nå er konstant på alle kjente programmer, hvor du praktisk talt kan ingenting uten å betale).

Alle interesserte kan Last ned Advanced System Care direkte fra offisiell side. Bare vær oppmerksom på at under installasjonen må du velge den tilpassede versjonen, og unngå installasjon av andre sponsede verktøy.

Alternativt, i en annen artikkel, har vi også i beste gratis PC-renseprogrammer for å slette ubrukelige filer.

Index
  1. 1) Første programstart
  2. 2) Pleiemeny
  3. 3) Hastighetsmeny
  4. 4) Beskyttelse
  5. 5) Programvareoppdateringer
  6. 6) Handlingssenter
  7. 7) Verktøykasse
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up