Agenda, avtaler og påminnelser app for Android og iPhone

Beste agenda-apper for iPhone, Android for å legge til påminnelser, avtaler og gjøremålslister og bli varslet om frister

Ved å bruke en agenda på smarttelefonen vil vi ha et verktøy tilgjengelig personlig organisasjon og et svært effektivt system for notatsom han kaster advarsler og alarmer før hver frist og lar oss huske alt som du er redd for å glemme.

I den følgende guiden vil vi vise deg hva de er beste agenda-appene for Android og iPhonefor å bruke gratis og i stand til å synkronisere med nettkontoer, for ikke å gå glipp av avtaler og varsler selv når vi bruker en annen enhet (som en PC eller Mac).

LES OGSÅ -> Beste kalender- og agendaprogrammer for PC gratis og på italiensk

1) Microsoft Outlook

Den beste appen å bruke for å administrere en dagbok med avtaler og påminnelser er Microsoft Outlookden berømte e-postappen tilgjengelig for Android og for iPhone.

Appen lar deg administrere e-posten som mottas med Outlook, men inkluderer også en praktisk kalender hvor du kan legge til alle avtaler og frister, med mulighet for å legge til nye delte varsler og frister (legge til Outlook-kontoene til personene som er involvert).

Alle avtaler og påminnelser som er lagt til Microsoft Outlook-appen fra mobil kan også ses på Windows PC, ved å bruke appen Post (integrert i Windows 10 og Windows 11), ved hjelp av Microsoft Outlook-programmet (inkludert i den betalte suiten Microsoft 365) eller ved å gå direkte til Outlook-nettstedet.

For å lære mer kan vi lese vår guide på hvordan du bruker Microsoft Outlook på flere datamaskiner.

2) Google Kalender

En annen gyldig app for å administrere en ekte agent med synkroniserte avtaler og påminnelser er Google Kalendertilgjengelig for nedlasting fra Google Play Butikk og fraApple App Store.

Appen bruker Google-kontoen din til å holde alle avtalene dine synkronisert, tilbyr ulike kalendervisninger (månedsvisning eller dagsvisning), kan merke varsler med forskjellige farger, angi forskjellige typer varsler (på telefonen eller via e-post) og gir en enkel delingssystem (for påminnelser og avtaler som deles med andre Google-kontoinnehavere).

Google Kalender integreres enkelt i appen Windows Mail sett i forrige kapittel, i tillegg til å gi tilgang til vår personlige agenda direkte fra Google Kalender-nettsiden.

3) Evernote

Appen Evernote det er en av de beste for å ta notater om alle typer ting og er flott for å lage notater i margen; appen er tilgjengelig for Android og for iPhonemen det kan også enkelt integreres i Windows og på Mac.

Evernote ble født som en notatapp: du åpner et notat og skriver hva du vil; i tillegg til å skrive kan vi også lime inn lenker, lagre deler av tekst, lagre bilder og talenotater. Den kan også bli en praktisk avtaledagbok, siden den støtter varsler (via telefon eller e-post) basert på spesifikke kalenderhendelser eller ved å angi et forhåndsbestemt tidspunkt.

For å lære mer kan vi lese guiden vår om hvordan ta notater og notater på Android og iPhonefor å markere avtaler og arrangementer på en organisert måte.

4) Husk melken

En annen gyldig app som vi kan bruke til å gjøre avtaler og holde påminnelser erHusk melkentilgjengelig for nedlasting fra Google Play Butikk og fraApple App Store.

Appen er en gratis oppgavebehandling med et enkelt grensesnitt for å føre en gjøremålsliste som kan prioriteres og kan generere alarmer når de nærmer seg deadline. Applikasjonen synkroniserer med Evernote, og øker funksjonene.

Husk The Milk er en av de eldste appene noensinne og er kanskje den beste på denne listen; våre avtaler og påminnelser kan også sees fra en PC ved ganske enkelt å åpne siden Husk melken.

5) Google Tasks

Google Tasks er en annen god påminnelses- og avtaleapp utviklet av Google og tilgjengelig siden Google Play Butikk og fraApple App Store.

Oppgaver og avtaler lagt til applikasjonen Google Tasks er synlige i Gmail ved å trykke på Oppgaver-knappen (på den høyre linjen), enten i Google Kalendervelger å vise oppgaver.

Merk at i Gmail, ved å utvide Google Oppgaver-kolonnen, kan du dra e-poster med musen for å forvandle dem til oppgaver og beholde dem som påminnelser. Dette er kanskje det beste verktøyet til denne applikasjonen.

6) Andre avtaleplanleggerapper

I tillegg til appene som er sett så langt, kan vi prøve en av de nedenfor, for å alltid ha et godt alternativ til apper for digitale dagbøker og for å markere nye avtaler.

1) Microsoft To-Doen app for å lage gjøremålslister og påminnelser, etterfølgeren til Wunderlist som vi dedikerte en artikkel til.

2) TickTick Den er tilgjengelig for Android- og iOS-smarttelefoner og nettbrett, veldig moderne, med et virkelig funksjonelt og komfortabelt grensesnitt og mange alternativer for å lage oppgavelister, påminnelser, talenotater og avtaler. Den inkluderer også widgets for startskjermen, et automatisk transkripsjonsverktøy for lydopptak. Gratis og uten begrensninger, det er kanskje den beste nyere appen du kan finne for denne kategorien.

3) Gjøremålslistebare for Androidhar blitt premiert blant de beste appene og er en enkel og ren aktivitetsplanlegger, synkronisert i Google Drive, som lar deg skrive ned avtaler, arbeidsforpliktelser, oppgaver, påminnelser, handlelister og alt.

4) TodoIst (nett, iPhone Og Android) er kanskje den beste applikasjonen hvis du spesifikt leter etter et verktøy for å lage en handle- eller gjøremålsliste, med mulighet for å legge til påminnelser raskt og enkelt og dele de ulike aktivitetene med andre mennesker (derfor ideelt for studier eller reise grupper).

5) Ike - Huskeliste (bare Android) er en veldig god app for å organisere oppgaver ved å tildele dem en prioritet. Du kan legge til påminnelser, forfallsdatoer, bilder, lyd, notater, widgets og mer.

6) Koselig (iPhone og Android) er en app som beskriver seg selv som en arrangør for familier, ideell for å administrere kalendere, lister over ting å gjøre og huske, handlelister, som en elektronisk dagbok med påminnelser og påminnelser.

7) BZ påminnelse (gratis for Android Og iPhone) er den enkle applikasjonen for de som liker å utsette ting å gjøre ("ikke gjør i dag det du kan gjøre i morgen" pleide en venn av meg å si). Du kan deretter lage en liste over aktiviteter du skal gjøre og motta påminnelsesalarmer. Du kan fargelegge oppgaver og påminnelser for å forenkle organiseringen. Den har Android Wear-støtte og også widget inkludert.

8) Nedtelling+ (iPhone / iPad Og Android) holder styr på viktige hendelser og hvordan de nærmer seg, med en nedtelling som viser på skjermen hvor mye tid som er igjen til en bursdag, jubileum, høytid eller hva du måtte ønske å huske.

9) Rekordtider for iPhone Og Livspåminnelser for Android (de er to gratis, men forskjellige apper), de egner seg utmerket til å markere arbeidsavtaler på dagtid, planlagte pauser, møter og andre påminnelser du ønsker, på en enkel måte, i en form som ser ut som skoleruta.

10) HeiNotefor Android, er en app som er forskjellig fra de andre, som fungerer for å skrive notater i bakgrunnen på hovedskjermen, slik at du alltid har dem i sikte, som post it-notater.

11) Taskitofor Android, er et flott alternativ for å organisere gjøremålene dine med tidslinjevisning, påminnelser, tilbakevendende oppgaver, fargekoding og widgets.

12) Any.do Det er en av de beste appene for å notere hver forpliktelse på mobiltelefonen din, og som fungerer som en smart dagbok. Gjøremålslister og påminnelser synkroniseres på nettet på tvers av alle enheter du bruker og kan deles med andre. Den beste fordelen med Any.do er grensesnittet som lar deg legge til elementer til gjøremålslister ekstremt raskt, flytte dem med fingeren og forutsi hva du angivelig trenger å gjøre.

Konklusjoner

En digital planlegger er virkelig uunnværlig i dag! Med den kan vi merke hva som helst (avtaler, påminnelser, forfalte regninger, gjøremålslister, handlelister) uten å miste det, takket være synkronisering med nettkontoer og muligheten for å motta et varsel selv når vi bytter enhet.

For å lære mer kan vi lese guidene våre på hvordan synkronisere Google Kalender for avtaler kom igjen hvordan synkronisere Outlook-kalender på Windows 10 og 11.

Index
  1. 1) Microsoft Outlook
  2. 2) Google Kalender
  3. 3) Evernote
  4. 4) Husk melken
  5. 5) Google Tasks
  6. 6) Andre avtaleplanleggerapper
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up