Alle Pokemon Scarlet og Violet eevee steder

Pokemon Scarlet og Violet er de nyeste tilskuddene til Pokemon-serien. Disse spillene er fylt med nye funksjoner, oppdrag og selvfølgelig nye Pokemoner. En av de mest populære Pokemonene i spillet er Eevee. Eevee kan utvikle seg til Pokemon av nesten hvilken som helst type, og dette gir en umiddelbar fordel i type-matchups.

I denne definitive guiden vil vi utforske alle Scarlet og Violet Eevee-steder. Vi vil også gi deg en progresjonsguide for å få mest mulig ut av Eevee og dens evolusjoner. Så la oss begynne!

Index
 1. Pokemon Scarlet og Violet Eevee steder
 2. Eevee gyting
 3. Eevee evolusjoner
 4. Konklusjon

Pokemon Scarlet og Violet Eevee steder

Eevee er en sjelden Pokemon, men den kan bli funnet i spesielle områder i Scarlet og Violet. De fleste Scarlet og Violet Eevee-steder er i nærheten av tettsteder og byer, men du kan også finne dem i villmarken. Her er en liste over Scarlet og Violet Eevee-steder:

 • Nordvest for Medali (ca. lv. 30)
 • Vest for Cortondo (ca. lv. 10)
 • Rute som fører opp til Pokemon League, nordvest for Mesagoza (ca. lv. 7)

Eevee er vanskelig å finne selv i områder hvor de kan gyte, og nivået vil variere avhengig av hvilken del av spillet du finner dem i. Hvis du ikke finner en Eevee på det nivået du vil ha, kan du prøve å fange en og raise den til ønsket nivå.

Eevee gyting

Eevee kan gyte på egen hånd og har en tendens til å gyte i nærheten av tettsteder og byer. Hvis du ikke finner en Eevee i det angitte området, kan du prøve å forlate og komme tilbake til området senere. Dette vil restarte spillet og muligens endre hvilke Pokemon som spawner i området.

En annen måte å få en Eevee til å gyte på er å klekke ut et egg. For å gjøre dette må du ha to Eevee evolusjoner av forskjellig kjønn og la dem legge et egg som vil klekke til en Eevee-unge.

Eevee evolusjoner

Eevee kan utvikle seg til Pokemon av nesten hvilken som helst type, og dette gir en umiddelbar fordel i type-matchups. Eevee evolusjoner er også tilgjengelige gjennom hele spillet, og spillere kan prøve å få dem til å legge et egg for å klekke en Eevee-unge. Her er en liste over Eevee evolusjoner:

 • Vaporeon (vann-type)
 • Jolteon (elektrisk-type)
 • Flareon (brann-type)
 • Espeon (psykisk-type)
 • Umbreon (mørk-type)
 • Leafeon (gress-type)
 • Glaceon (is-type)

Eevee er nyttige for potensialet deres, ettersom de kan utvikle seg til nesten hvilken som helst type Pokemon. Dette gir en fordel i type-matchups og gjør dem til en verdifull tillegg til laget ditt.

Konklusjon

I denne definitive guiden har vi utforsket alle Scarlet og Violet Eevee-steder og gitt deg en progresjonsguide for å få mest mulig ut av Eevee og dens evolusjoner. Hvis du leter etter en Eevee i Pokemon Scarlet eller Violet, kan du prøve å finne dem i nærheten av tettsteder og byer i de nevnte områdene.

Husk at Eevee er en sjelden Pokemon, så det kan ta litt tid å finne en. Men hvis du gir deg ikke og fortsetter å lete, vil du til slutt finne en. Lykke til på jakten!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up