Åpne alltid Chrome anonymt i inkognito eller Firefox

Index
  1. 1) Åpne alltid Google Chrome i inkognitomodus
  2. 2) Åpne alltid Mozilla Firefox i inkognitomodus
  3. 3) Hvordan åpne kun visse nettsteder i inkognito
    1. Konklusjoner

Gjør at noen eller alle nettsteder alltid åpnes automatisk i inkognitomodus i et privat vindu med Firefox og Chrome

Det er mange grunner til å bruke inkognitosurfingfor eksempel for å unngå å huske et besøk på et pinlig nettsted eller for å åpne Facebook eller Gmail med en annen konto eller for å prøve å få tilgang til en av våre kontoer, for å sjekke de aktive sikkerhetstiltakene.

Hvis vi bruker anonym eller inkognitosurfing ofte eller daglig, kan det være svært nyttig å lage snarveier på skrivebordet til åpne alltid Chrome og Firefox i inkognitofor å øke hastigheten på bruken av den sporløse modusen som er inkludert i de mest populære nettleserne.

I den følgende guiden vil vi vise deg hvordan du alltid åpner Chrome anonymt i inkognito eller Firefox og for å gjøre veiledningen mye mer komplett, vil vi også vise deg hvordan du åpner kun enkelte lenker anonymt.

LES OGSÅ: Hvordan surfe privat på internett

1) Åpne alltid Google Chrome i inkognitomodus

For alltid å åpne Chrome i inkognito, åpne Start-menyen på vår Windows-PC, se etter Chrome blant de installerte programmene, høyreklikk på programikonet og trykk Åpne fil plasseringhøyreklikk igjen på den kjørbare Google Chrome-filen og tar deg til menyen Send til (fra Windows 11 må vi først trykke på Vis flere alternativer) og klikk til slutt på Skrivebord (lag snarvei).

Nå høyreklikker vi på snarveien vi nettopp opprettet på skrivebordet og klikker på elementet Eiendomla oss gå inn på fanen Forbindelseklikk på feltet Mål uten å slette noe, og på slutten av den angitte lenken legger vi til strengen -inkognito; for å gjøre det først kan vi også slette alt innholdet i Mål og skriv inn følgende kommando:

"C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe" --profile-directory="Default" -incognito

For å konkludere, la oss åpne fanen Generell og la oss gi inkognito-snarveien et nytt navn for Chrome, for eksempel "Privat Internett" eller "Uvitende Chrome".

2) Åpne alltid Mozilla Firefox i inkognitomodus

Åpen Mozilla Firefox alltid inkognito er mye enklere enn i Chrome, siden inkognitoprosessen administreres helt separat fra den vanlige versjonen av nettleseren.

For å fortsette, åpne Firefox fra Start-menyen, trykk på menyen med de tre linjene øverst til høyre og klikk på elementet Nytt anonymt vindu. Etter å ha åpnet inkognitovinduet, høyreklikk på det nye anonyme Firefox-ikonet (tilstede på oppgavelinjen) og trykk til slutt Fest til oppgavelinjen.

Alternativt kan vi følge en prosedyre som er veldig lik den som er sett for Google Chrome: vi lager en ny snarvei for Firefox fra Start-menyen, høyreklikk på den, klikk på Eiendomla oss sørge for at vi er i fanen Forbindelsela oss komme til feltet Mål og legg til strengen -privat.

For de som vil ha kommandoen klar til bruk, kan de slette innholdet i feltet Mål og bruk kommandoen nedenfor:

"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -private

På denne måten vi vil alltid åpne Mozilla Firefox anonymtuten å etterlate spor etter navigasjonen vår.

3) Hvordan åpne kun visse nettsteder i inkognito

Hvis målet vårt er å åpne bare visse nettsteder i inkognitomodus, kan vi installere utvidelsen for Google Chrome Automatisk inkognitomodusen utvidelse som lar deg lage en liste over nettsteder som skal åpnes automatisk i inkognitomodus.

Vi kan skrive nettstedene som skal åpnes i inkognito manuelt i utvidelseslisten, eller vi kan åpne et nettsted normalt og deretter trykke på utvidelsesknappen for å legge det til automatisk.

Hvis vi imidlertid bare ønsket å åpne noen nettsteder anonymt på Mozilla Firefox, kan vi stole på utvidelsen Åpne i privat moduset enkelt tillegg som gir en knapp for å åpne fanen som vises i privat modus.

Når den er lagt til i nettleseren, sørg for å gi inkognitotilgangstillatelser, ellers vil den ikke fungere som den skal. For å gjøre dette, trykk øverst til høyre på menyen med de tre linjene, trykk på Tillegg og temaeråpner vi menyen Utvidelsertrykk på utvidelsen som nettopp er installert og rull til vi finner elementet Operasjon i anonyme vinduer, slik at vi kan velge Tillate.

I tillegg til denne utvidelsen kan vi beskytte personvernet til individuelle Firefox-bokmerker ved å laste ned en veldig utvidelse som Private bokmerker; med den vil vi kunne legge til et passord til bokmerkemapper eller individuelle bokmerker, åpne kun inkognitovinduer og beskytte personvernet vårt når vi bruker Mozilla-nettleseren.

Konklusjoner

Med rådene i denne veiledningen vi vil alltid kunne åpne Chrome anonymt i inkognito eller Firefoxfor ikke å legge igjen spor på en delt datamaskin, bla gjennom utenlandske nettsteder uten å etterlate bevis på vår passasje og unngå også forlegenhet og ubehagelige situasjoner med venner og familie som bruker samme PC eller samme nettleser.

Åpenbart nettlesere inkognitomodus alene det er ikke tilstrekkelig til å garantere fullstendig anonymitet: til triksene ovenfor må vi legge til en god VPN-tjeneste.

For å øke anonymitetsnivået kan vi også lese vår guide på hvordan flytte nettleserbufferen til RAM-minnet.

Hvis vi derimot ønsker å prøve andre nettlesere enn Chrome og Firefox, anbefaler vi at du fortsetter å lese ai-guiden nye alternative nettlesere til Chrome og Firefox, annerledes og verdt å prøve.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up