App for å designe ditt hjem, rom og planløsning

Index
 1. 1) Pusse opp
 2. 2) Husdesigner
 3. 3) magisk plan
 4. 4) 5D-planlegger
 5. 5) Keyplan 3D Lite
 6. 6) 3D interiørdesign i hjemmet
 7. 7) PlanGrid Bygg
 8. 8) Planskaper
 9. 9) Design Home
 10. 10) 3D Home Design
 11. 11) Nettsider for å designe hjemmet ditt
  1. IKEA Home Planner
 12. 12) Planlegger
  1. Konklusjoner

Beste gratis apper for Android og iPhone for å møblere hjemmet ditt, dekorere rom, tegne en leilighetsplan

Det er ingenting verre enn å kjøpe møbler og innse at de ikke passer inn i rommet der vi hadde bestemt oss for å plassere dem: ikke ta de riktige målene på forhånd var en feil som vi ikke lenger kan fikse!

For å unngå disse ubehagelige situasjonene kan vi bruke vår trofaste telefon eller nettbrett, og dra nytte av noen kraftige app for å lage den virtuelle planløsningen til rommet vårt eller hele husetfor å kunne få nøyaktige mål på hver vegg og vegg og gå videre med kjøp av spesiallagde møbler.

I denne guiden vil vi vise deg beste appene for å designe ditt hjem, rom og hagegjenskape 3D-modellen trofast og nøyaktig (komplett med mål i centimeter), slik at vi praktisk talt kan fylle hjemmet vårt med de valgte møblene eller apparater selv før vi kjøper dem.

Noen av appene som vi vil peke på nedenfor vil tillate deg å rekonstruere plantegningen til et rom eller hele huset ved å bruke det bakre kameraet på smarttelefonen eller nettbrettet for å samle inn data på veggen og avstandene mellom et punkt og et annet, dermed gjenskape 3D-modellen av rommet i sin fylde (respekter proporsjoner og reduksjonsskalaer). På slutten vil vi ha en PDF-fil med alle nyttige data for å pusse opp huset eller legge til møblene vi ønsker.

Før du starter anbefaler vi at du utstyrer deg med en

LES OGSÅ -> Skriv eller tegn med fingeren eller pekepennen på skjermen (iPhone, Android)

1) Pusse opp

Blant de beste appene for å designe ditt hjem, rom og hage finner vi Pusse opptilgjengelig gratis for Android og for iPhone. Denne møbelsimuleringsappen er morsom og nyttig for de som trenger å innrede et nytt hjem.

Faktisk kan vi med denne appen gjenskape rommene i huset og innrede dem med forskjellige møbleringsstiler, prøve forskjellige løsninger og dekorasjoner. Faktisk er det referanseappen for de som leter etter noe realistisk og vakkert å se på, som kan stole på mange forskjellige møbler og løsninger basert på romtype.

2) Husdesigner

En god app for å tegne hus på iPhone og iPad er Husdesignertilgjengelig gratis fraApple App Store.

Takket være dens enkle kommandoer kan vi designe et hjem på iPad (der appen er på sitt beste), men også på iPhone. Appen presenterer et grunnleggende grensesnitt, men det er mulig å bygge hvert rom i drømmehuset vårt med bare noen få trinn, også ved hjelp av realistiske mål.

For hvert rom kan vi legge til møbler, hvitevarer og andre elementer for å dekorere huset, slik at vi kan ha en komplett plan for hvordan vi ønsker å skape huset.

3) magisk plan

En annen app som vi kan bruke til å designe huset med bilder er Magisk plantilgjengelig gratis for Android og for iPhone/iPad.

Denne appen bruker mobilenhetens gyroskop og bakkamera for å fange hvert hjørne og hver side av rommet, og viser opprettelsen av den komplette plantegningen av huset i utvidet virkelighet.

På slutten av anskaffelsen vil den klassiske planløsningen til rommet eller huset genereres, med målene som allerede er perfekt konvertert til skala.

Appen tilbyr også 3D-planløsning, rask tilføyelse av gjenstander, dører og møbler og enkel eksport av prosjektet til PDF eller DXF (formatet som er kompatibelt med AutoCAD).

4) 5D-planlegger

En annen app som vi kan prøve å tegne plantegningen til hjemmet vårt er 5D-planleggerogså tilgjengelig gratis for Android og for iPhone/iPad.

Med denne appen vil vi både kunne tegne alle rommene på frihånd og få målene med augmented reality-kameraet, slik at vi kan lage en vakker planløsning der vi kan legge til alle personlige detaljer som fargene på gulvet , veggene og plasseringen av alle gjenstandene vi ønsker skal være tilstede i huset eller i de enkelte rommene.

På slutten av arbeidet kan vi besøke det virtuelle huset i 3D i appen, bevege oss rundt i de ulike rommene og sjekke om alt er på rett plass.

5) Keyplan 3D Lite

Hvis vi ser etter en komplett app for å designe et hus og få spektakulære plantegninger på iPhone og iPad, anbefaler vi at du laster ned appen Keyplan 3D Litetilgjengelig eksklusivt for iOS og iPadOS.

Med denne appen vil vi kunne forvandle et tomt rom eller hus til et 3D-prosjekt der vi kan legge til møbler, apparater og alle slags gjenstander, slik at vi kan se hvilken effekt huset vil ha med alle møblene.

Anskaffelsen er basert på deteksjon via fotografering og utvidet virkelighet, med de nøyaktige målene til hver vegg eller vegg til stede, for å vite nøyaktig målene til hjemmet. I tillegg til den klassiske 2D-modusen, er det mulig å aktivere 3D-modusen når som helst og utforske huset virtuelt, rom for rom.

6) 3D interiørdesign i hjemmet

Blant de nye appene for å designe hjem og møblere dem finner vi 3D interiørdesign i hjemmettilgjengelig for Android Og iPhone.

Selv om appen er blant de nyeste på listen, er den allerede i dag en av de beste i sitt slag, gitt at den lar deg dekorere fotorealistiske rom med ekte møbelmerker, plassere møblene i riktig avstand og bytte fra planløsning til 3D-visualisering av hvert designet rom.

Hvert hjørne av huset kan tilpasses, fra fargene på veggene til arrangementet av møblene, for å realistisk designe vårt nye hjem.

7) PlanGrid Bygg

Hvis vi i stedet ser etter en app for å anskaffe plantegninger som en ekte arkitekt, er den eneste appen vi anbefaler deg å prøve PlanGridtilgjengelig gratis for Android og for iPhone/iPad.

Appen er egentlig veldig komplett og på noen måter vanskelig å bruke, gitt at mange funksjoner tett refererer til de typiske designteknikkene til arkitekter.

Når du har lært minst den grunnleggende operasjonen, vil det være mulig å gjenskape hvert rom i huset i 3D, inkludert søylene og halvveggene, endre målene manuelt om nødvendig med indikatorene (som vil vises i hvert element som legges til planløsning).

Når husprosjektet er fullført, kan vi eksportere det til PDF eller DXF, slik at vi senere kan se eller endre prosjektet på AutoCAD.

8) Planskaper

Planleggergratis for Androider en planløsningsapp som lar deg lage hus, rom og ganger med nøyaktige mål.

Du kan gjenskape ditt eget hjem eller lage et helt nytt. Noen andre funksjoner i appen inkluderer skysynkronisering, eksport som PDF- eller bildefil, støtte for metriske og imperiale enheter, og støtte for Samsung S Pen og USB-mus. Med en god planløsning kan du da planlegge innredningen til hvert rom.

9) Design Home

En annen interessant app for å dekorere hjemmet ditt er Design Hjemtilgjengelig for Android Og iPhone.

Design Home er en interiørarkitekt for ambisiøse interiørdesignere som fungerer som et spill, hvor du overvinner utfordringer som å pusse opp hus, innrede rom, velge gulv, innrede hager og alle møbler fra ekte merkevarer.

10) 3D Home Design

En annen veldig praktisk app for å tegne plantegningen med våre mobile enheter er 3D Home Designtilgjengelig gratis for Android og for iPhone/iPad.

Appen lar oss hente inn målene til hele huset i bare noen få trinn og dermed gjenskape 3D-miljøet i hjemmet, som vi kan pynte med alle typer gjenstander.

I tillegg til hjemmet, lar det deg også tilpasse miljøet rundt, og dermed legge til detaljer om hager, svømmebassenger, bygninger i nærheten og hele nabolag, slik at du kan simulere hver eneste detalj i huset du har bestemt deg for å bo i. .

11) Nettsider for å designe hjemmet ditt

I tillegg til appene vi har sett så langt, kan vi også bruke gyldige nettsider til å designe huset, rommene og hagen. Disse sidene fungerer ganske bra fra de mest populære mobile nettleserne, enda mer hvis vi bruker en nettbrettskjerm for visning.

IKEA Home Planner

Den første siden vi anbefaler at du prøver å innrede rommene i huset er IKEA Home Plannerlaget av lederen innen salg av møbler til hjemmet.

Ved å få tilgang til planleggeren direkte fra nettbrettet eller telefonens nettleser kan du designe hvert rom ved å legge til ønsket utstyr og endre størrelsen på møblene.

Med IKEAs nettapp kan vi starte fra ferdige prosjekter (og modifisere dem i henhold til våre behov) eller lage rommet eller huset fra bunnen av ved å sette inn tilpassede mål.

12) Planlegger

En annen nettside som vi kan bruke til å designe hjem og møbler er Florplannertilgjengelig fra alle nettlesere.

Fra siden er det mulig å modifisere alle aspekter av huset som allerede er til stede som et demoprosjekt, men vi kan godt "rive ned de virtuelle veggene" og bygge hvert rom fra bunnen av ved å legge til elementer fra listen på venstre side av vinduet .

I tillegg til toppvisningen (2D), kan vi aktivere 3D-visningen når som helst, slik at vi kan se drømmehuset i tre dimensjoner, og navigere rom for rom med førstepersonsvisning.

Konklusjoner

Det er mulig å designe drømmehuset, og vi kan gjøre det selv om huset allerede er klart (vi har nylig kjøpt eller leid det): Bare bevæpn deg med en smarttelefon og nettbrett og få de nøyaktige målene for hver vegg og hvert romslik at vi praktisk talt kan pynte den med gjenstandene og møblene vi har bestemt oss for å kjøpe.

Å ta prosjektet med til IKEA eller andre lignende steder vil gjøre det mye enklere å velge de riktige møblene og være sikker på at de passer sømløst inn i rommet eller stedet du velger.

Hvis vi elsker å designe hus virtuelt, kan vi også prøve andre webapplikasjoner for design av rom, innredning av boliger i 3D og design av leiligheter.

Fortsatt når det gjelder målinger, anbefaler vi deg å kombinere appene sett ovenfor med apper for avstandsmåling, slik som de som vises i veiledningen for mål avstander med kameraet på Android-telefonen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up