App for å elde ansiktet ditt på bilder og endre kjønn og alder

FaceApp og andre applikasjoner for Android og iPhone for å se deg selv som en gammel mann eller endre rase og kjønn i et bilde av ansiktet ditt

Med telefonapper kan vi nå lage ekte apper fotomontasjer med ditt eget ansikt og med dine egne bilder, ved å trykke på noen få taster. Med disse innovative appene kan vi bruke somatiske effekter på ansiktet vårt fra et bilde og alder, smile, bli yngre eller bytte kjønn.

I den følgende guiden vil vi vise deg hva de er beste appene for å endre ansiktets utseende fullstendigved å bruke funksjoner for kunstig intelligens for å kunne bruke endringer på ethvert personlig bilde eller favorittbilder.

LES OGSÅ -> De 20 beste appene for å redigere bilder på Android

1) FaceApp

Den beste appen som lar deg elde ansiktet ditt på en veldig realistisk måte, enestående, takket være prosessering som bruker kunstig intelligens FaceAppsom vi kan laste ned gratis Android Og iPhone.

Etter installasjonen åpnes appen med kameraet og en ramme som indikerer posisjonen der du må sette ansiktet ditt for det riktige bildet. Når rammen forsvinner er det bare å skyte og så vente på behandling.

Du vil derfor kunne se deg selv forvandlet med et smil, et stort smil, med et kulere utseende (den varme effekten), med aldring av ansiktet, i mannlig versjon, i kvinnelig versjon og forynget. De ulike transformasjonene kan lagres som enkeltbilder eller i en collage med 2 eller 4 bilder. På slutten kan bildet deles på Facebook, Instagram eller andre telefonapplikasjoner.

2) FaceLab

En av de beste appene for å elde ansiktet ditt på bilder og endre kjønn og alder er uten tvil FaceLabkan lastes ned gratis fra Google Play Butikk og fraApple App Store.

Appen følger mange av funksjonene som allerede er sett på FaceApp, men presenterer mange flere filtre og alternativer for å endre ansiktet fullstendig: vi kan bruke skjegg i forskjellige størrelser og farger, påføre sminke og forbedringer, forynge voksne ansikter, lage tegneserieversjonen av ansiktet vårt, endre hårstil og mye mer.

3) Reface

Vi finner blant de beste appene vi kan bruke til å elde ansiktet eller endre det Refacetilgjengelig for Android og for iPhone.

Den aktuelle appen bruker kunstig intelligens for å påføre ansiktet vårt på forskjellige ansikter, slik at vi kan eldes eller forynge, endre kjønn og alder ved å bruke modellene som er tilgjengelig. I tillegg til å endre utseendet ditt, kan du også endre stemmen din eller bruke stemmen din på kjente personer eller kjendiser.

4) Rediger ansikter

Blant de beste appene for å bruke effekter på ansiktet vårt og for å forynge eller eldes med en enkel berøring finner vi Rediger ansikternedlastbar for Android og for iPhone.

Denne appen har flere spesielle filtre som kan brukes på enhver selfie, slik at du kan lage nye unike ansikter. I tillegg til å bruke effekter for å elde eller endre ansiktet fullstendig, er det også mulig å bruke kunstneriske og spektakulære filtre og bruke ansiktet vårt på kjente mennesker, for å lage morsomme bilder klare til å deles online på sosiale kanaler.

5) Snapchat

En annen applikasjon som lar deg elde ansiktet ditt på en overraskende måte og med en utrolig effekt Snapchat, det sosiale nettverket for bilder og meldinger som brukes av mange unge mennesker i USA. Med Snapchat er det mulig å bruke live-filtre for å forvandle ansiktet på ulike måter, og blant disse kan du velge den som heter Time Machine som er gjenkjennelig med delt skjermbilde av et barn og en eldre person.

Du kan deretter fotografere deg selv med frontkameraet og deretter, når filteret er valgt, ved å bruke glidebryteren å gjøre deg selv yngre eller eldre.

6) Andre programmer for å endre ansikter

Andre gratis og morsomme applikasjoner som vi kan bruke til å lage effekter av ansiktsaldring og total endring i ansiktstrekkene våre er:

 • Bli gammelFor Androidhvor du også kan legge til skjegg, bart, rynker, briller og andre effekter.
 • AgingBoothen veldig populær app for aldring av ansiktet ditt tilgjengelig for Android Og iPhone.
 • MeituFor Android og for iPhoneer en komplett ansiktsredigerer for å elde, forynge og påføre enhver form for sminke eller effekt på ansiktet ditt.
 • SNØFor Android og for iPhoneer en annen gyldig app for å skape en realistisk sminkeeffekt på ansiktet og forynge ansikter, aldring dem naturlig eller få et helt annet utseende uten å bruke sminke.
 • Uhyggeligbare for Android, tilbyr muligheten til å klippe ansiktet vårt og lime det inn i ulike typer ansikter, ved å bruke både de forberedte malene og ved å laste opp et bilde eller bilde som du kan lime det kuttede ansiktet på.
 • Eldrebare for iPhoneer en spesifikk app for aldring av alle typer ansikt på en naturlig og realistisk måte, og legger til ulike grader av alder.

For å lære mer kan vi lese veiledningen for se på ditt gamle ansikt i fremtiden.

Konklusjoner

I dag er bilderedigeringsapplikasjoner for telefoner i stand til alt og er utmerket for aldring, foryngelse, masker ansiktet ditt i bilder og videoerselv for bytte ansikter i et bilde.

For ytterligere informasjon kan vi også lese artikkelen om nettsteder for å gjøre bilder gamleikke som en spesiell effekt på ansiktet, men bare som en aldring av bildet (gjengitt i svart-hvitt eller med ødelagte farger).

Index
 1. 1) FaceApp
 2. 2) FaceLab
 3. 3) Reface
 4. 4) Rediger ansikter
 5. 5) Snapchat
 6. 6) Andre programmer for å endre ansikter
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up