App for å finne gratis Wi-Fi og gratis trådløse nettverk på kartet

Index
 1. 1) WiFi-kart
 2. 2) WiFi Italia
 3. 3) WeFi Finn Wi-Fi
 4. 4) osmino WiFi
 5. 5) Fon WiFi-app
 6. Flere apper for å finne gratis Wi-Fi
  1. Konklusjoner

Applikasjoner og nettjenester for å finne ubeskyttede, gratis og gratis hotspots å koble til for å surfe uten å betale, over hele verden

For å kunne surfe gratis på Internett, innebærer den beste metoden å bruke gratis og gratis Wi-Fi-nettverk som finnes i alle store byer: alt vi trenger å gjøre er å komme til en park eller et kjøpesenter og koble til gratis Wi-Fi nettverk tilgjengelig.

For de som reiser mye kan det være lurt å ha noen for hånden app for å finne gratis og gratis Wi-Fislik at vi kan koble til umiddelbart uten å måtte søke tomt når vi kommer til en ny by eller nabolag.

I den følgende guiden vil vi vise deg de beste appene for å finne gratis Wi-Fi og gratis trådløse nettverk på kartet, som kan lastes ned fritt på både Android og iPhone.

LES OGSÅ -> Surf gratis på Internett i Italia og rundt om i verden

1) WiFi-kart

Blant de beste appene for å finne gratis og gratis Wi-Fi finner vi WiFi karttilgjengelig for Android og for iPhone/iPad.

Ved å bruke denne appen får vi tilgang til et kart med alle tilgjengelige hotspots i Italia og resten av verden. Rapporter om gratis Wi-Fi-nettverk innhentes takket være forslag fra fellesskapet, som dermed lar listen over tilgjengelige hotspots holdes oppdatert.

Appen kan guide deg til favoritthotspotet ditt, slik at du kan dra nytte av det med en gang. I tillegg til hotspot-søkefunksjonen lar den deg dra nytte av en VPN (for å beskytte forbindelsen), den kan utføre en hastighetstest på nettverket vi er koblet til, den lar deg laste ned offline kart over hotspotene (for de som reiser til utlandet) og (kun på iPhone XS eller nyere) lar deg bruke eSIM til å navigere rundt i verden til fordelaktige priser.

2) WiFi Italia

Hvis vi ser etter et gratis Wi-Fi-nettverk i Italia, kan vi også bruke appen WiFi Italiautviklet av Infrastrukturdepartementet og tilgjengelig gratis for Android og for iPhone/iPad.

Appen lar deg se offentlige hotspots som administreres direkte av den italienske staten på kartet: de er nesten alltid tilgjengelige i parker og offentlige steder, men de kan også være tilstede i lokaler eller innenfor områder som administreres av offentlig eiendom.

For å få tilgang til gratis Wi-Fi-tjenesten, logger du bare på med SPID; etter pålogging godkjenner vi tilgang til lokasjonen og velger hotspot å koble til direkte i appen. Blant funksjonene til appen finner vi også navigasjon: det er mulig å bli guidet til ønsket hotspot og koble til automatisk så snart vi er i dekningsområdet.

3) WeFi Finn Wi-Fi

For å koble til hotspot-nettverkene til gatekjøkken, restauranter eller kjente kjedebutikker kan vi bruke appen WeFi Finn Wi-Fikun tilgjengelig gratis på enheter Android.

Ved å få tilgang til appen vil vi enkelt kunne finne Wi-Fi-tilgangspunkter for butikker og hurtigmatkjeder som McDonald's, KFC, Burger King, Starbucks og mange andre butikker. Etter å ha funnet ønsket nettverk, velg det for å koble til umiddelbart og dra nytte av en rask og rask tilkobling.

4) osmino WiFi

En annen veldig nyttig app for å finne gratis Wi-Fi og gratis trådløse nettverk på kartet er osmino WiFikan lastes ned gratis fra fra Google Play Butikk og fraApple App Store.

I likhet med andre lignende apper tilbyr den et kart (også nedlastbart offline) hvor du kan finne den nærmeste hotspoten til posisjonen vår. Etter å ha fått informasjon om hotspot, trykk på den for å begynne å surfe, slik at du kan nå dekningsområdet til det valgte offentlige Wi-Fi-nettverket.

Blant de sekundære funksjonene finner vi også en gyldig hastighetstest, nyttig for å forstå om det gratis Wi-Fi-nettverket er raskt nok for våre formål.

5) Fon WiFi-app

For de som leter etter en veldig stor database med gratis og gratis Wi-Fi er det Fon WiFi-apptilgjengelig for Android og for iPhone/iPad.

Som nevnt har denne appen den største databasen, med informasjon om hvert hotspot og en presis indikasjon på Google Maps hvor den befinner seg, inkludert adresse og navn på nettverket. Appen lar deg navigere til hotspot og koble til raskt.

Før du drar kan du laste ned offline-kartet, for å finne gratis trådløs tilgang selv uten internettforbindelse (noe som kan være avgjørende hvis vi drar til utlandet og ikke har en tilstrekkelig navigasjonsplan).

Flere apper for å finne gratis Wi-Fi

I tillegg til appene som vises ovenfor, kan vi bruke andre gyldige tjenester til å søke etter gratis Wi-Fi-nettverk når vi er borte fra hjemmet og trenger en rask Internett-tilkobling.

 • Wiman tilbyr gratis applikasjoner for iPhone og Android smarttelefoner eller nettbrett med kart over hotspots eller tilgangspunkter som gir gratis tilgang til internett via Wi-Fi-tilkobling og også de private nettverkene hvis ledere har delt tilgangspassord.
 • Databehandler for Android er en applikasjon for å overvåke telefonens internetttrafikk som også har blant sine funksjoner som å huske gratis eller private Wi-Fi-nettverk som du møter rundt.
 • Instabridge er en utmerket applikasjon for Android og iPhone som lokaliserer posisjonen vår og viser oss på kartet Wi-Fi-punktene rundt oss, både gratis og åpne, og beskyttet. For hvert hotspot funnet kan du se tilleggsinformasjon om tillatt tidsbegrensning, om du må registrere deg for en tjeneste, tilkoblingshastigheten og om det er et sikkert nettverk eller ikke.
 • Tjenesten er utmerket over hele verden og også i Italia Waifi som rapporterer alle gratis hotspots for gratis tilgang til internett via trådløst.
 • WiFi Finder Til iPhone tilbyr listen over gratis wifi-punkter i alle deler av verden. Velg staten, deretter provinsen og til slutt byen og, om ønskelig, postnummer eller postnummer. Resultatet gjelder tilgangspunktene som er tilgjengelige fra hoteller, barer, restauranter, banker, flyplasser og så videre.

For å søke etter Wi-Fi-nettverk i nærheten kan vi lese guiden vår på hvordan du kan se tilgjengelige Wi-Fi-nettverk.

Konklusjoner

Selv om telefonoperatører nå tilbyr mange GB navigasjon, kan det være nyttig finn ut hvor de gratis og gratis Wi-Fi-hotspotene er i byen vår eller på stedene vi besøker når vi reiser (spesielt i utlandet, hvor det er veldig praktisk å ha Offline kart over Wi-Fi-nettverk av en by eller tettsted).

Med appene som vises i guiden vil vi ha et kart for å velge det neste gratis Wi-Fi-nettverket å utnytte, utmerket hvis vi ønsker å lagre datatrafikk for områder der det faktisk ikke er noe alternativ til å surfe på Internett.

For maksimal sikkerhet ved bruk av et offentlig Wi-Fi-nettverk anbefaler vi at du leser våre guider om hvordan surf trygt på et offentlig, gratis eller ubeskyttet wifi-nettverk og på beste gratis VPN-er for anonym surfing fra telefonen din.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up