App for å finne hoteller, B&B og herberger

Vi vet ikke hvordan vi skal finne mat og overnatting for våre siste liten-ferier? La oss finne ut de beste appene for å finne hoteller og B&B

De som ofte organiserer turer kan finne hoteller, Bed&Breakfasts eller vandrerhjem på en helt autonom måte, legge dem til reiseplanen og alltid ha den beste løsningen til den beste prisen.

Hvis vi allerede er på reise og ikke kan bruke en bærbar eller stasjonær PC, vi kan finne hoteller, B&B og vandrerhjem ved å bruke vår pålitelige smarttelefonbare installer en av appene som anbefales i denne guiden for å få tilbakemelding på kvaliteten på det valgte hotellet, anmeldelser fra andre brukere som har brukt anlegget og en desidert lavere pris enn valget av overnatting som ble gjort i siste liten.

La oss sammen se hvilke som er best app for å finne hoteller, B&B og vandrerhjem direkte fra telefonen din, ved å bruke de mest avanserte rom- og hotellsøkemotorene som er tilgjengelige for øyeblikket.

LES OGSÅ -> Beste reisesider med tips, bilder og guider for å planlegge ferien

1) Booking.com

Den beste appen for å finne hotell eller rom å overnatte til attraktive priser er Booking.com.

Med denne appen kan vi bestille rom med et enkelt trykk på skjermen, betale med PayPal som betalingsmåte (i tillegg til kredittkort) og lære om vurderingene av strukturene laget av andre brukere av appen.

På mange bestillinger er det også mulig å kansellere reservasjonen, men dette er ikke alltid gratis (avhengig av virksomheten). Fra appen kan vi alltid holde alt under kontroll, hente bestillingskoden og endre datoene (om nødvendig).

Vi kan laste ned Booking.com-appen for android Til iPhones/iPads.

2) TripAdvisor

Den ubestridte kongen av apper er TripAdvisoren av de beste appene for å finne hoteller, herberger og B&B eller andre reiserelaterte virksomheter (for eksempel en restaurant).

Denne appen tilbyr en oversikt over alle overnattingsstedene som er tilgjengelige på det angitte stedet (tilgjengelig i både store byer og små realiteter på landsbygda), og viser først og fremst kommentarene og anmeldelsene som er lagt igjen av andre brukere som har brukt tjenestene før vår ankomst, for å ha "ekte" data om kvaliteten på et hotell eller herberge å tilbringe bare én natt på.

I tillegg til anmeldelser lar den deg også kontakte det valgte hotellet eller vandrerhjemmet direkte for å bestille rommet ditt og betale online, samt muligheten til å søke etter andre typer virksomhet som restauranter, flyreiser og turistattraksjoner.

Vi kan laste ned TripAdvisor-appen for enheter android og for iPhones/iPads.

3) Bed and Breakfast Italia

Hvis vi leter etter et sted å sove for bare én natt og dra igjen, kan vi benytte oss av B&B, det vil si private hus eller leiligheter (omdisponert til offentlig bruk) hvor det er mulig å sove kun én natt (selv om vi kan be om å bli flere netter) og som kun tilbyr frokost som mat (sammenlignet med hoteller hvor det ofte også er mulig å spise til lunsj og middag).

En av de beste appene for å finne B&B i Italia er Bed and Breakfast Italiasom fungerer veldig likt på TripAdvisor og lar deg oppdage leiligheter og hus hvor du kan sove og spise frokost, ideelt i større byer eller med mange steder å besøke.

Vi kan på forhånd vite erfaringene til andre brukere som har brukt strukturen og kontakte eieren direkte for å bestille rom direkte fra appen.

Bed and Breakfast Italia-appen er tilgjengelig for android og for iPhones/iPads.

4) Trivago

En annen veldig nyttig tjeneste for å finne hoteller og vandrerhjem er Trivago. Denne siden tilbyr en gyldig søkemotor der det er mulig å sammenligne mange rom og rom, til og med på samme hotell eller vandrerhjem, for å alltid finne den beste prisen og dermed spare mye penger for å reinvestere i reisen.

Trivago kan også skryte av et evalueringssystem for alle indekserte aktiviteter, basert både på meningene til andre brukere av appen og på tilbakemeldingene som er oppnådd gjennom de indekserte nettstedene.

Interesserte kan laste ned appen for android (Android) og for iPhones/iPads.

5) Airbnb

Den skiller seg absolutt ut blant de mest innovative appene for å finne rom, hoteller, herberger og B&B Airbnb.

Denne appen lar brukere tilby mat og overnatting på en helt autonom måte, slik at interesserte kunder fritt kan velge hvor de skal bo. Et veldig realistisk tilbakemeldingssystem lar deg unngå rip-offs eller ubehagelige overraskelser, spesielt for de som har tilbudt rom og tilfluktsrom i svært lang tid.

I tillegg til private tilbud er klassiske hoteller, sertifiserte B&B og ungdomsherberger også tilgjengelig.

Airbnb-appen er tilgjengelig for android (Android) og for iPhones/iPads.

6) Hostelworld

En app som er mye brukt av studenter og unge som reiser rundt i verden er hostel verdensom lar deg se alle vandrerhjem som er tilgjengelige på et bestemt sted eller by, slik at du alltid kan finne en seng og et rom å hvile i.

Alle vandrerhjemmene som er inkludert i appen er sertifisert og opererer i de fleste tilfeller i B&B-modus, og tilbyr frokost til alle de som bruker tjenestene i en eller flere netter.

Utmerket mulighet til å kommunisere med eieren av vandrerhjemmet og å bestille og betale direkte på nettet, uten å måtte bære rundt for mye penger.

Hostelworld er tilgjengelig for android og for iPhones/iPads.

7) Hotels.com

Den skiller seg ut blant de beste appene for å finne hoteller og B&B hotels.com.

Med denne appen vil det være enkelt å finne det ideelle stedet å hvile i løpet av ferien eller for en kort stopp i en kunstby, takket være det automatiske varslingssystemet for de beste tilbudene som presenteres direkte på appens hjemmeside, bare trykk på den for å kontakte eieren og bestille et rom selv i siste sekund.

Vi aksepterer både betalinger ved ankomst og nettbetalinger via PayPal eller kredittkort, og vi kan dra nytte av full dekning, slik at du kan endre eller avbestille senere uten å betale straffer (kun for noen utvalgte hoteller).

Hotels.com-appen er tilgjengelig for android og for iPhones/iPads.

8) Expedia

Expedia er spesielt sterke på å finne pakkereiser med fly og hotell som et klassisk reisebyrå.

Ved å bruke pakkene utarbeidet av Expedia kan du finne betydelige rabatter (på overnatting i stedet for på fly), og du kan også finne reiser i siste liten neste uke. Den gratis kanselleringen på de fleste hotelltjenestene er veldig interessant, så du kan ombestemme deg eller reiseplanen selv etter bestilling.

Vi kan laste ned appen til denne tjenesten for android og for iPhones/iPads.

9) Hotellutseende

Hotellook er en ny app som lar deg se etter det billigste hotellet sammenligne prisene på dusinvis av bookingtjenester, slik at vi raskt kan finne den beste for hotellrommet eller vandrerhjemmet vi har valgt.

Etter å ha funnet det beste tilbudet, vises en detaljert beskrivelse av hotellet eller strukturen som er valgt, og det er mulig å umiddelbart se kommentarer fra andre brukere som har besøkt samme struktur og dermed få tilbakemeldinger på kvaliteten og tjenesten som tilbys.

Hotellook er tilgjengelig for android og for iPhones/iPads.

10) Voyage Privé

Hvis vi ser etter et luksushotell til en overkommelig pris, kan vi stole på en dedikert app som Voyage Prive.

Appen spesialiserer seg på å indeksere hoteller på minst 4 stjerner og lar deg få rabatter på opptil 70 %, men kun for medlemsbrukere eller for de som nettopp har brukt tjenesten. Det kan bli fort referanseappen for de som reiser myesiden rabattene på luksushoteller er reelle.

Voyage Privé er tilgjengelig for android og for iPhones/iPads.

Konklusjoner

Nå for tiden du kan spare mye når vi leter etter et hotellrom eller et rom for et herberge eller en B&B: alt vi trenger å gjøre er bruk en av appene som anbefales i denne veiledningenalltid på jakt etter det beste tilbudet som er tilgjengelig.

Triksene for å spare penger med disse appene er veldig enkle: vi bestiller i god tid (minst 2 måneder i forveien), bruker kansellering og endring av reservasjonen (når tilgjengelig), les kommentarene og anmeldelsene og prøver alltid å aktivere alle fordelene som tilbys av de ulike appene.

For mer informasjon kan du lese vår guide på beste reise- og ferieapper for Android og iPhone.

Index
 1. 1) Booking.com
 2. 2) TripAdvisor
 3. 3) Bed and Breakfast Italia
 4. 4) Trivago
 5. 5) Airbnb
 6. 6) Hostelworld
 7. 7) Hotels.com
 8. 8) Expedia
 9. 9) Hotellutseende
 10. 10) Voyage Privé
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up