App for å lage bildehistorier og musikkvideoer (Android - iPhone)

Gratis Android- og iOS-apper for å lage bildehistorier, filmer, videoer med musikk og lysbildefremvisninger

For fans av bildehistorier og musikkvideoer finnes det ulike apper tilgjengelig for lage bilder med musikk og veldig vakre musikkvideoeralt utmerket for pent å organisere bilder tatt med smarttelefonen og dele dem med stil.

I den følgende guiden vil vi vise deg beste apper for å lage bildehistorier og musikkvideoeralt skal brukes gratis og uten begrensninger på både Android- og iPhone-enheter, for å ta vår sosiale profil til et nytt nivå.

LES OGSÅ: App for å lage lysbildefremvisninger for Android og iPhone

1) TikTok

TikTok det er uten tvil den beste appen for å lage morsomme korte musikkvideoer og har vært tilgjengelig gratis siden Google Play Butikk og fraApple App Store.

TikTok er kjent for sine spesialeffekter og filtre for å pynte bilder og og dermed lage en perfekt musikkvideosom skal deles direkte på appen og gjøres synlig for slektninger, venner og alle de som følger oss på profilen vår eller bruker det sosiale nettverket (de vil se videoen vår basert på valgene som er gjort med algoritmen).

For å lære mer om bruken av den aktuelle appen kan vi lese vår guide på hvordan lage musikkvideoer der du kan synge med.

2) Google Foto

Også appen Google Foto lar deg lage fotohistorier, filmer og andre komposisjoner; for å bruke den, last ned appen Android og for iPhone.

Fra Google Foto-appen trykker du bare på knappen øverst til høyre for å lage en av disse komposisjonene ved å velge hvilke bilder som skal inkluderes. For å velge bilder kan du også trykke og holde på skjermen og bevege fingeren.

Historien får automatisk en tittel avhengig av når den ble tatt og hvor den ble tatt. Tittelen kan endres ved å trykke på den. Ved å bla gjennom albumet kan du legge til en beskrivelse under hver side. På lignende måte kan du lage lysbildefremvisningsfilmen.

3) GoPro Quik

Quik er en gratis app tilgjengelig for Android og for iPhone i stand til å transformere bilder til videoer, lage historier med bilder tatt fra smarttelefonen din.

I tillegg til å sette sammen bilder i en lysbildefremvisning, kan du sette inn bakgrunnsmusikk som lydspor til filmen din og bruke din egen musikk. Til syvende og sist kan musikkvideoen deles online på Instagram, Facebook, Twitter, YouTube og andre sosiale nettverk.

Jeg hadde allerede snakket om denne appen i samlingen på applikasjoner for å ta bilder med musikk, lyder eller ord.

4) Magisto

Magisto er en utmerket app for å lage bildehistorier og musikkvideoer helt automatisk, med lite brukerinteraksjon. Appen har vært tilgjengelig gratis siden Google Play Butikk og fraApple App Store.

Appen lar deg umiddelbart laste inn en hvilken som helst serie med bilder som er lagret på telefonen din og velge temaet for videoen som skal lages, gradvis velge ønsket stil: ved hjelp avkunstig intelligens appen legger til visuelle effekter, filtre og bakgrunnsmusikk på egen hånd, og lager den perfekte musikkvideoen basert på våre personlige bilder, klare til å deles på Instagram eller TikTok.

5) Videoshow

Blant de beste appene som vi kan prøve å umiddelbart lage bildehistorier finner vi også Videoshowtilgjengelig for nedlasting for Android og for iPhone.

Appen tilbyr innovative funksjoner for å kombinere bilder og videoer og lage en unik film, takket være tillegget av svært vakre elementer som tekst, musikk, filtre, klistremerker og emojier, samt muligheten for å ta opp stemmen vår (for å lage en hilsen personlig tilpasset video).

6) Andre apper for å lage bildehistorier og musikkvideoer

I appbutikkene finner vi virkelig et uendelig antall apper for å lage musikkvideoer, men noen er fulle av reklame, med begrensninger eller upraktiske å bruke. De virkelige alternativene til appene som er sett så langt er tilgjengelige nedenfor:

1) FotoPlay det er en gratis app for Android enkel å bruke og gratis som lar deg velge bilder fra albumet og lage en musikkvideopresentasjon, med mulighet for også å velge en sang som er lagret i mobiltelefonens minne og ikke nødvendigvis en av de som foreslås av appen. Videohistorien kan lagres i høy oppløsning og deles ved hjelp av sosiale medier.

2) Pixgram Og Presentasjonsskaper er to andre apper for Android som lar deg lage lysbildefremvisninger, velge bilder og sette inn filtre, etiketter, titler og en bakgrunnssang for å lage videolysbildefremvisningen, på en gratis, automatisk og veldig enkel måte.

3) Steller for iPhone det er kanskje den beste gratis av denne typen som kan installeres fra Apple Store for å lage historier som fotobøker av bildene som er lagret på telefonen.

4) Perfekt video for iPhone er en annen god applikasjon som lar deg lage filmvideoer med bilder og musikk.

5) Historier laget av bilder og videoer de er også en grunnleggende og naturlig funksjon (men med egenskapen til å forsvinne etter 24 timer) av applikasjoner som f.eks. Snapchat og Instagram, så også lagt til Facebook og hvordan status på Whatsapp.

6) Adobe Premiere Rush er en Adobe-app tilgjengelig for Android og for iPhone designet for raskt å lage musikkvideoer ved å bruke både bilder og videoer som allerede finnes på telefonen, og automatisere hele prosessen basert på vår smak og behov.

7) Triller er en annen god app for Android og for iPhone i stand til å generere musikkvideoer med utgangspunkt i eksisterende bilder og videoer og umiddelbart generere dem som passer for alle sosiale nettverk (TikTok, Instagram eller lignende).

8) InShotFor Android og for iPhoneer fortsatt en av de beste appene for å lage fotohistorier og musikkvideoer, gitt dusinvis av filtre og effekter som er tilgjengelige.

Konklusjoner

For å lage en musikkvideo eller en bildehistorie kan vi stole på noen enkle apper, designet for å være enkle å bruke til enhver anledning og i stand til å fremskynde opprettelsesprosessen så mye som mulig: du laster opp bilder, velger stil og musikk og deleruten å bruke for mye tid på å redigere.

Vi kan også lese vår guide til denne typen video Programmer for å lage videoer med lysbildefremvisninger av bilder, bilder, musikk og effekter.

Index
  1. 1) TikTok
  2. 2) Google Foto
  3. 3) GoPro Quik
  4. 4) Magisto
  5. 5) Videoshow
  6. 6) Andre apper for å lage bildehistorier og musikkvideoer
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up