App for å lytte til lydbøker på Android og iPhone gratis

Hvordan laste ned lydbøker og hvordan lytte til bøker lest med stemmen på en Android-smarttelefon eller nettbrett på iPhone og iPad

Lytt til en lydbok det er absolutt en nyskapende og rask måte å lese en bok på, veldig hyggelig og praktisk for de som har liten tid og ønsker å lytte til en bok mens de jobber eller studerer; alternativt kan det være veldig hyggelig å lytte til en lydbok for å hvile øynene etter en stressende dag (det er derfor du foretrekker å lytte til boken i stedet for å lese den).

I den følgende guiden vil vi vise deg hvordan laste ned lydbøker og lytte til dem på hvilken som helst telefonsom viser deg de beste gratisappene for formålet.

LES OGSÅ: TTS på Android, app for å høre tekster og nettsider høyt

1) Hørbar

Audible er den beste appen for å lytte til lydbøker, tilgjengelig for Android og for iPhone.

Appen er basert på Audible-tjenesten som drives av Amazon (en sikkerhet når det gjelder kvaliteten på bøker og lydbøker) og presenterer forskjellige metoder for å få tilgang til lydbøker: vi kan faktisk kjøpe hver enkelt lydbok (og dermed legge den til i vår virtuelle samling) eller bruke abonnementet (til € 9,99 per måned) for å få tilgang med en gang over 70 000 lydbøker.

I tillegg til lydbøker kan vi også finne mest kjente podcasterog dermed samles i en enkelt app vårt ønske om å høre og vite ting med de mest engasjerende fortellende stemmene.

For de som er interessert i å prøve det, kan de registrere seg for et gratis abonnement i 30 dager, for å prøve tjenesten ordentlig og velge om de vil beholde abonnementet eller kansellere det uten noen begrensninger.

2) Google Play Store

På Android-enheter kan vi lytte gratis lydbøker direkte fra Google Play Storebutikken integrert i alle smarttelefoner.

For å benytte oss av denne muligheten er det bare å åpne butikkappen, logge på med en Google-konto (hvis vi ikke har gjort det så langt), trykke ned på menyen Bøker og trykk til slutt på kortet Lydbøkerog får dermed en liste over gratis lydbøker av enhver sjanger (fra fantasy til thrillere, gjennom detektivhistorier og romantikklydbøker).

Det er også betalte lydbøker, tilgjengelig til en desidert attraktiv pris (i hvert fall for de som setter pris på forfatteren eller den fortellende stemmen).

3) Google Play Bøker

I tillegg til Play Store kan vi lytte til Googles lydbøker ved hjelp av appen Google Play Bøkertilgjengelig for Android og for iPhone.

Appen gir tilgang til alle ebøker og lydbøker også sett fra Play Storemed en litt annen grafisk design og en innebygd leser: vi kan faktisk lese eller lytte til bøker direkte i appen, og gruppere alle bøkene våre eller lydbøkene våre i det personlige biblioteket (tilgjengelig fra alle enheter).

Også i dette tilfellet vil vi ha noen gratis lydbøker og de best betalte lydbøkene; Den siste kategorien inkluderer selvsagt de nyeste og mest kjente bøkene, hvor vi også finner de fortellende stemmene med høyest kvalitet (det brukes ofte profesjonelle stemmeskuespillere som allerede er hørt på TV eller i film).

4) Apple Books (iOS)

iPhone- og iPad-eiere kan lytte til lydbøker ved hjelp av appen Apple Booksopprettet direkte av Cupertino-selskapet og optimalisert for lytting på alle Apple-enheter.

Denne appen gir tilgang til tusenvis av lydbøker (mange gratis) å lytte til med spilleren inkludert i (svært lik Musikk-appen, men optimalisert for å håndtere lydbokrulling).

Den største fordelen med appen er absolutt synkronisering: ved å bruke Apple-kontoen vår er det mulig å begynne å lytte på smarttelefonen, gjenoppta den på iPad eller Mac og deretter gå tilbake til iPhone, med en kontinuitet som helt sikkert vil glede alle eiere av Apple-enheter .

5) Flere lydbok-apper

I tillegg til appene som vises ovenfor, kan vi prøve en av appene i listen nedenfor for å lytte til nye lydbøker gratis eller med abonnement:

 • StoryTelFor Android Og iPhonemed et abonnement på 10 euro per måned.
 • Scribd, for Android Og iPhone med gratis prøveversjon.
 • AudiotekaFor Android og for iPhone.
 • Amazon KindleFor Android og for iPhonekan gi tilgang til lydbøker med Kindle Unlimitedtil en pris av 10 euro per måned.
 • LibriVox lydbøkerFor Android tilbyr en katalog med gratis lydbøker å lytte til direkte.
 • Voice Audiobook Playerapper for Android helt gratis og åpen kildekode, med spesialfunksjoner som bokmerker, kontroll av avspillingshastighet, automatisk pause og mange andre nyttige funksjoner.
 • Bokmobil lydbokspillerFor iPhonetilbyr en utmerket lydbokspiller, uten dikkedarer og med alle funksjonene som er nødvendige for å administrere kapitler eller gjenta avspilling med flere sekunder.
 • Libbyen annen god app for Android Og iPhonedet er en enorm samling med mange gratis lydbøker.
 • Audibooks for Android er en annen bokleser som har en katalog med gratis lydbøker å velge mellom.

La oss prøve dem alle og lytte til alle lydbøkene vi ønsker, uten å bruke noe eller bare velge tjenestene med det beste abonnementet.

Konklusjoner

Lydbøker er flotte og vi kan også lytte til dem gratis ved å bruke i gratis kataloger eller gratis prøveabonnement tilgjengelig for alle hovedtjenester. Absolutt det beste av alt er Audible, men lydbøkene som er inkludert i Android- og iPhone-appene fortjener også en sjanse.

Vi minner om at stemmeassistenter (Amazon Alexa og Google Assistant) også kan lese lydbøker, som vist i våre guider til beste stemmeassistenter å bruke på telefonen og kl beste Alexa-ferdigheter å aktivere på Amazon Echo.

Index
 1. 1) Hørbar
 2. 2) Google Play Store
 3. 3) Google Play Bøker
 4. 4) Apple Books (iOS)
 5. 5) Flere lydbok-apper
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up