App for å skjule private og hemmelige bilder

Apper for iPhone og Android for å skjule private og hemmelige bilder på telefonen din slik at ingen andre kan se dem

Smarttelefonen har blitt stedet hvor vi lagrer våre mest intime og private hemmeligheter; Nettopp derfor er det nødvendig å være ekstra forsiktig når vi låner ut eller gir telefonen vår til noen, for å unngå å bli oppdaget.

Vi kan skjønt gjøre alt mye sikrere og hemmeligere ved hjelp av funksjoner og app for å skjule private og hemmelige bilderfor ikke å gjøre dem synlige i galleriet og forhindre at de blir synkronisert med telefonens sky.

I denne artikkelen vil vi vise deg beste metodene og appene for å beskytte private og hemmelige bilder på både Android og iPhone. Ved å aktivere en av disse metodene vil vi være trygge, siden alle som ikke har tilgangspassordet ikke vil kunne se dem eller til og med vite om de hemmelige bildene.

LES OGSÅ: Skjul bilder på Android-smarttelefonen

1) Skjul private og hemmelige bilder på Android

På Android innebærer den beste metoden vi kan bruke for å skjule private og hemmelige bilder å bruke appen Filer fra Googleden gratis administrasjonsprogramvaren som leveres direkte av Google og kan installeres gratis på alle Android-enheter.

Etter å ha installert denne appen på telefonen kan vi skjule de hemmelige bildene ved å åpne appen Filerved å trykke ned på menyen Bla gjennomtrykker på Sikkerhetsmappe og velge et sikkerhetssystem (vi kan velge mellom PIN-kode eller Sekvens på skjermen).

Med denne metoden får vi en kryptert mappekun tilgjengelig fra den tilknyttede Filer-appen på telefonen din – vi må oppgi PIN-koden eller mønsteret hver gang vi åpner det Sikkerhetsmappe og vi må gjenta prosessen hver gang vi flytter en fil til den mappen og hver gang vi avslutter appen (bare hvis vi trykker på igjen Sikkerhetsmappe).

Ved å avinstallere appen eller endre telefonen din mister vi alle bildene som er lagret i den private mappengitt at krypteringen er koblet til telefonen og ikke inkluderer noe sikkerhetskopierings- eller gjenopprettingssystem (for å unngå gjenopprettinger basert på hackingteknikker).

Når den hemmelige mappen er opprettet, kan vi flytte bildene for å gjemme dem inne ved å bruke Filer-appen som et administrasjonsverktøy for å navigere gjennom bildene som er lagret på telefonen; etter å ha funnet det kompromitterende eller skjulte bildet, åpne det, trykk på de tre prikkene øverst til høyre og trykk på Flytt til sikker mappe; ved å bruke flere valg kan vi også flytte flere bilder sammen.

Hvis vi glemmer PIN-koden eller mønsteret, vil vi aldri kunne få tilgang til mappen for å gjenopprette filene; hvis vi vil fjerne PIN-koden eller sekvensen, må vi først flytte bildene til en ubeskyttet mappe og deretter trykke på ikonet med de tre linjene øverst til venstre, og ta oss til stien Innstillinger -> Sikker mappe og trykk på Tilbakestill sikker mappe, umiddelbart slette alt innholdet; hvis vi i stedet ønsker å endre PIN eller sekvens, trykker du bare på elementet Bytt blokk (på samme skjerm sett for å tilbakestille mappen).

2) Skjul private og hemmelige bilder på iPhone

På iPhone kan vi bruke mappen Skjulttilstede i appen Fotofor effektivt å skjule private og hemmelige bilder, uten å installere noen apper.

For å fortsette åpner vi appen Fotoåpne mappen eller albumet der det er kompromitterende bilder, velg dem, trykk på de tre prikkene øverst til høyre og trykk Gjemme seg for å flytte dem til iPhones hemmelige mappe.

Også fra Bilder-appen kan vi få tilgang til de skjulte bildene ved å trykke på bunnen Albumtrykker på Skjult og bruke Face ID eller Touch ID for å låse opp skjulte filer.

Som et ekstra sikkerhetssystem kan vi også sette Brukstid som en blokk for å se private og hemmelige bilder. For å fortsette, la oss gå til appen Innstillingertrykker vi på Skjermtid og aktiverer funksjonen, og passer på å også legge til en kode for skjermtid (som vist i veiledningen ovenfor Slik slår du skjermtid på og av på iPhone).

Etter å ha aktivert sikkerhetskoden trykker vi på menyen App-begrensninger (alltid på skjermen Brukstid), velger vi elementet Legg til bruksbegrensningla oss utvide kategorien Kreativitetaktiverer vi haken ved siden av appene Foto Og Kameratrykker vi på Etter deg øverst til høyre setter vi minimum aktiveringstid (1 minutt), kryss av for elementet Blokker ved slutten av grensen og vi presser på Legg til.

Nå skal vi endelig ha sikret de private og hemmelige bildene av iPhone: Hver dag har det gått ett minutt siden bruk av appen Foto og appen Kamera, vil en blokkering dukke opp som bare kan overvinnes av de som kjenner skjermtidskoden. I dette tilfellet må vi bare huske å bruke appen i ett minutt hver dag, ellers vil bildene være synlige.

3) Andre apper for å skjule private og hemmelige bilder

I tillegg til metodene som er sett ovenfor, kan vi prøve en av følgende apper for å skjule private og hemmelige bilder, skaffe private og sikre mapper som bare kan låses opp med en PIN-kode, passord, fingeravtrykk eller ansiktslås.

1) Privat fotohvelvgratis for Android og for iPhone er en av de mest populære applikasjonene for å beskytte hemmelige bilder i en eller flere mapper beskyttet med PIN- eller sikkerhetskoder. Applikasjonen tilbyr også mer spesifikke sikkerhetsfunksjoner, som å ta et bilde for de som prøver å gjette feil PIN-kode flere ganger. Bortsett fra dette er det en app som også lar deg administrere bilder på vanlig måte.

2) Beste hemmelige mappebare opp iPhone, er en app som skjuler seg på iPhones startskjerm ved å bruke et vanlig, ugjenkjennelig navn og som passordbeskytter bildene som er plassert i den. Sikkerhetsfunksjoner inkluderer opptak, foto og sporing av inntrengere som har gjort fire mislykkede påloggingsforsøk. Hvis du har en Apple TV, kan du overføre beskyttede bilder og videoer til TV-en med denne applikasjonen.

3) Vaultyapper for Androider et program som lager hemmelige mapper beskyttet med PIN-beskyttelse og en lukkerfunksjon for å fange alle som prøver å spionere på den.
Denne appen har også verktøy for å gjøre endringer på bilder og videoer og også en gratis automatisk sikkerhetskopiering på nettet.

4) Galleri hvelvalltid gratis for Android, er en app som skiller seg fra andre fordi den i tillegg til å beskytte hemmelige bilder og bilder med en PIN-kode eller tilgangskode, også er i stand til å skjule seg på hjemmeskjermen til mobiltelefonen og i stand til å kryptere all sensitiv data. Applikasjonen har også en innebygd privat nettleser for å laste ned filer fra internett for å lagre dem direkte i den hemmelige mappen.

5) Gallerilås Til Android, er en privat og hemmelig fotobeskytter med en super stealth-modus som skjuler applikasjonen i listen og på startskjermen. For å starte applikasjonen må du bruke telefontastaturet på mobiltelefonen og slå stjerne

, deretter passord og trykk ring. Appen lar deg også lage en lysbildefremvisning med musikk. 6)KeepSafe For Android og foriPhone

, er en applikasjon som ikke er designet utelukkende for å holde ting hemmelig, men med et Vault-alternativ som lar deg beskytte bilder, selv med kryptering. KeepSafe har også en innebygd kamerafunksjon for å lagre nye bilder direkte i beskyttet modus. 7) Hvelv for iPhone

er en app for å skjule bilder som også lar deg bruke fingeravtrykket ditt for å låse opp beskyttelsen. 8) Hvelvfor Android

som er en annen app med samme navn, tilbyr sikker sikkerhetskopiering på nettet og en privat nettleser for å laste ned bilder fra internett uten å la dem bli eksponert i telefonens galleri. 9) LockMyPix Til Android

Det er et veldig moderne, raskt og utmerket alternativ til Google Photos for å administrere bilder i mobilgalleriet ditt. I tillegg til de vanlige funksjonene til en bildebehandling, har den også muligheten til å skjule private og hemmelige bilder i spesielle passordbeskyttede mapper. Selv om dette er en premium-funksjon, støtter den også opplåsing av fingeravtrykk. 10) PERSONVERN det er en app for Android

kan effektivt skjule både bilder og videoer som er lagret i telefonens galleri. Den har mange interessante funksjoner som skysynkronisering med Google Drive, automatisk låsing og umiddelbar tilgang til den hemmelige mappen ved å raskt riste telefonen.

Konklusjoner På Android og iPhone kan vi brukeulike metoder for å skjule private og hemmelige bilder

og dermed gjøre hemmelighetene våre umulige å avsløre (med mindre de oppdager tilstedeværelsen av den hemmelige og private mappen!). Vi minner deg om at det beste forsvarssystemet mot snoking på telefonen din er en effektiv låseskjerm: la oss unngå bruk av stier og stole på PIN-kode eller biometrisk opplåsing, som vist i veiledningene på smarttelefonbeskyttelse og den sikreste skjermopplåsingen for Android og påmåter å låse skjermen på iPhone

. Fortsatt om emnet kompromitterende bilder kan vi også lese vår guide tilapp for å sende selvslettede bilder

.

Index
  1. 1) Skjul private og hemmelige bilder på Android
  2. 2) Skjul private og hemmelige bilder på iPhone
  3. 3) Andre apper for å skjule private og hemmelige bilder
    1. kan effektivt skjule både bilder og videoer som er lagret i telefonens galleri. Den har mange interessante funksjoner som skysynkronisering med Google Drive, automatisk låsing og umiddelbar tilgang til den hemmelige mappen ved å raskt riste telefonen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up