App for intelligenstester og tankespill (Android, iPhone)

10 beste apper (gratis for Android og iPhone / iPad) for å trene dine mentale ferdigheter med spill og intelligenstester

Det er ulike grunner til å ønske å øke kapasiteten i hjernen din, å utfordre deg selv, for lære å konsentrere segFor tren opp hukommelsen eller for forbedre kalkulasjons-, intuisjons- og konsentrasjonsevner.

De beste hjernetreningsapplikasjonene er designet nettopp for å øke kognitive funksjoner, problemløsningsferdigheter, prosesseringshastighet og også for å bli mer positiv og optimistisk.

Selvfølgelig må du sortere litt blant de hundrevis av apper og spill som beskriver seg selv som "hjernetrening"for å finne ut hvilke som virkelig fungerer, ikke bare for moro og spill, men også med et minimalt vitenskapelig grunnlag.

I denne artikkelen skal vi derfor se på dem beste appene å trene hjernen, med mentale spill og intelligenstester.

LES OGSÅ: Tren sinnet og hjernen din med Brain Training-spill for PC

Beste logikk-apper og hjernespill

1) Hjernetest: Mentale spill Til Android og for iPhone er et av de beste gratisspillene basert på gåter og gåter å løse, hvor du må gjøre en innsats for å løse visuelle quizer som er akkurat som Brain Training. Det er Sudoku-oppgaver, ordspill, gjettespill, italienske ordsøkespill og andre vanskelige tester og logikkøvelser for å teste intelligensen din.

2) Brain Out Til Android og for iPhone er et morsomt gratis spill med gåter, hjernetrim og gåter å løse ved å bruke logisk tenkning, reflekser, hukommelse og kreativitet.

3) Lysstyrke (gratis - Web, Android Og iPhone) er en kontinuerlig test for en vitenskapelig bevist hjernetreningsbane. Spillene er designet for å utvikle de fem områdene i hjernen: hastighet, hukommelse, oppmerksomhet, fleksibilitet og problemløsning. Poengsummene til de ulike intelligenstestene registreres med en indeks kalt Lumosity Performance Index (LPI), som lar deg sammenligne styrker og svakheter i de ulike hjerneområdene, pluss en global LPI som er gjennomsnittsindeksen.

4) Topp hjernetrening Til iPhones og iPads og for Android det regnes blant de beste applikasjonene for å trene sinnet hver dag med forskjellige tester av mentale evner, morsomme og veldig stimulerende.

5) Hev Til Android Og iPhone er en annen veldig populær hjernetreningstest og spillapp, som tilbyr et roterende sett med tre spill hver dag, som hver retter seg mot spesifikke hjernefunksjoner som minne eller matematikk, og holder oversikt over fremgangen din slik at du kan se hvordan poengsummene varierer.

6) HjernetrimFor Android og for iPhone er en samling enkle mentale spill, for det meste visuelle, dessverre ikke på italiensk.

7) Personlig Zen (for Android og iPhone, gratis) er et spill med to animerte karakterer, den ene rolig og snill og den andre sint. Dette spillet, utviklet av forskere ved Hunter College og City University of New York, er en følelsesmessig test som bidrar til å redusere angst og være optimistisk. Applikasjonen anbefales for de som må forberede seg på en stressende hendelse, og det anbefales å spille den 10 minutter om dagen for å ha positive og varige effekter

8) Hjernespill (gratis, bare Android) ligner på Lumosity, med testspill og sekvenser å gjette.

9) Lykkelig (nett og iPhone / iPad, gratis) er en emosjonell intelligenstest for å trene hjernen din til å bli lykkeligere. Ved å bruke det grunnleggende innen positiv psykologi, inneholder den quizer, undersøkelser og tester for å fokusere sinnet på folks styrker, med det endelige målet å lære livsendrende vaner på en positiv måte. Dessverre er det bare på engelsk.

10) Eidetisk (Kun iPhone og iPad, gratis) bruker en teknikk som kalles avstandsrepetisjon for å hjelpe folk å huske alt fra viktige telefonnumre til interessante ord eller fakta. Den fungerer annerledes enn andre hjernetreningsapplikasjoner og bruker objekter som har reell betydning for mennesker.

11) MemoradoFor Android Og iPhonetilbyr ulike mentale spill, alle av grafisk karakter, med utfordringer designet for å utvikle bestemte områder av hjernen.

12) NeuroNation (Til Android og for iPhone) er en av de beste appene for å forbedre mentale evner, for å trene hjernen på en morsom måte, for å styrke hukommelse og resonnement.

13) Make7 (Android Og Treere de er også veldig morsomme og engasjerende spill, allerede rapportert blant de beste tall og matematikkspill for Android og iPhone.

14) IQ DungeonFor Android og for iPhoneer et eventyrspill med komplekse gåter (inkludert drikkedrikker for å lage og Sphinx-puslespill), nødvendig for å fortsette og beseire de forskjellige fiendene og monstrene som vil bli møtt underveis.

15) CogniFitFor Android og for iPhone, er en samling av en rekke mentale spill som kan brukes til å holde sinnet trent. Det finnes alle slags hjernetrim, puslespill, refleksjonsspill og fartsspill for reflekser.

16) Hjernetest 2nedlastbar for Android og for iPhoneer en annen gyldig app for å trene hjernen din ved å bruke en rekke gåter og tester som blir stadig vanskeligere å løse, og foreslår veldig vakre og noen ganger morsomme scenarier (som å identifisere spionen eller unngå å gå glipp av bussen).

17) ferdigheterFor Android og for iPhoneer en ren logikk-app hvor vi finner en rekke tester, spørrekonkurranser og tester med økende vanskelighetsgrad, som ofte bruker tall og geometriske former for aktivt å stimulere alle områder av hjernen.

18) Hjernetreningkun tilgjengelig for Androider en av de mange appene utviklet for å trene hjernen og våre intellektuelle evner med mentale spill av alle slag: fra tall til matematiske operasjoner, gjennom fargetester og minnetester.

19) Einstein puslespillFor Android og for iPhoneer en svært variert og logisk samling av tester, med mulighet for å velge vanskelighetsgrad på de enkelte testene, for å kunne gå fra en serie enkle og avslappende tester til de vanskeligste og mest utfordrende testene selv for de mest trente sinn.

20) Smarte gåterbare for Android, bringer med seg et stort utvalg av logikk- og intelligensspill som blokkspillet, rørspillet, connect dots-spillet, tallspillet og mye mer. Alle spill har ulike vanskelighetsgrader, for å tilpasse seg enhver person og tiden vi har tilgjengelig.

Konklusjoner

De vi så ovenfor er uten tvil blant de Beste intelligenstester og tankespill som vi kan installere på telefonen vår for å holde sinnet trent og forbedre, dag etter dag, både minneferdighetene og logikken vår.

I andre artikler kan du da velge mellom beste puslespill for iPhone og iPad Hei beste gåter og hjernetrim for Android.

Kryssord, kryssord og Sudoku for iPhone og Android de er alltid gode spill for å holde fokus, anstrenge sinnet og holde det aktivt.

Endelig, Quizspill med spørsmål for Android og iPhonesom for det meste er flerspillerutfordringer og telequiz- eller Trivial Pursuit-spill, alltid bra for å forbedre generell kunnskap.

For mer informasjon kan vi også lese våre flyguider Vanskeligste spill med utfordrende nivåer på Android og iPhone.

Index
  1. Beste logikk-apper og hjernespill
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up