Apper og nettsteder for å lytte til uttale på engelsk eller andre språk

Google Translate og andre apper for å lytte til den talte uttalen av et ord på italiensk, engelsk eller andre fremmedspråk med datamaskinens stemme

Å lære det engelske språket er svært viktig, gitt dets bruk i alt relatert til teknologi og IT. Samt å kunne lese godt på engelsk Det er også viktig å få god uttaleellers vil vi slite med å forstå og bli forstått av de som snakker engelsk veldig godt.

I den følgende guiden vil vi vise deg beste apper og nettsteder for å lytte til uttale på engelsk eller andre språkfor å forstå hvordan man uttaler et bestemt ord eller uttrykk og unngå feil på grunn av manglende kunnskap om

LES OGSÅ: Engelsk ordbok-app med definisjoner og oversetter på Android og iPhone til og med offline

1) Google Translate

Den beste tjenesten vi kan bruke for å lytte til uttalen på engelsk eller andre språk er Google Oversettertilgjengelig som nettsted og som en app for Android og for iPhone/iPad.

Googles oversettelsestjeneste lar deg lytte til uttalen av et hvilket som helst ord på engelsk eller på et av språkene som støttes av Google: bare skriv det inn i feltet som er konfigurert med ønsket språk eller skriv inn ordet på italiensk i feltet på venstre og vent på oversettelsen av tjenesten (i feltet til høyre).

I feltet som er dedikert til det oversatte språket (for eksempel engelsk) vil oversettelsen og en vises lite høyttalerikon: ved å klikke på den kan vi høre korrekt uttale av ordet via Googles talesyntese.

For mer informasjon kan vi lese artikkelen vår om hvordan du bruker google translate for chrome for å oversette et hvilket som helst nettsted.

2) Microsoft Translator

En annen gyldig tjeneste for å lytte til uttalen av ord på engelsk eller andre språk er Microsoft Translatortilgjengelig som nettsted og som en app som kan lastes ned fra Google Play Butikk og fraApple App Store.

For å lytte til uttalen på ønsket språk, konfigurer feltene med språkene som skal brukes (italiensk engelsk for eksempel), skriver vi ordet på venstre side av nettstedet og sjekker oversettelsen til høyre; uttalen kan høres ved å trykke påhøyttalerikonsom allerede sett tidligere.

3) Forvo

Det beste nettstedet for å lytte til den virkelige uttalen til folk som snakker det valgte språket (uten bruk av synthesizere) er Forvotilgjengelig fra offisiell side og som en (betalt) app for Android Og iPhone/iPad.

Ved å skrive inn et hvilket som helst ord på nettstedet eller appen kan vi få tallrike opptak av uttaler laget av forskjellige mennesker: for engelsk kan vi finne hundrevis av uttaleopptak fra engelske, amerikanske og australske brukere, slik at du kan forstå forskjellene i aksenter mellom de ulike nasjonene som snakker samme språk (vi finner også australsk engelsk og engelsk som snakkes av personer som ikke har morsmål).

Virkelig uunnværlig for de som studerer et nytt språk og ønsker å forstå ikke bare den korrekte uttalen, men også den riktige aksenten, spesielt hvis de må ta en reise.

4) Hvordan uttale

Et nettsted å umiddelbart bokmerke hvis vi lærer uttalen av et språk er Hvordan uttaletilgjengelig fra nettsted.

Det aktuelle nettstedet lar deg lytte til uttalen av et hvilket som helst ord på forskjellige språk, og i sammendragsarket for ordet kan du også finne en indikasjon på hvor vanskelig det er å uttale, i tillegg til å kunne lytte til ordet med et enkelt trykk på en-knappens høyttalerform.

5) Cambridge Dictionary

For de som ønsker å lære riktig uttale av ord på engelsk, kan de bruke siden som referanse Cambridge ordbokdrevet av det berømte Cambridge University.

Tjenesten er tilgjengelig via nettsted og via app for Android og for iPhone/iPad og tilbyr perfekte uttaler, basert på kursene som er laget for å lære det engelske språket.

Etter å ha skrevet inn ordet, trykk ganske enkelt på høyttalerikonet for å lytte til den engelske uttalen og den amerikanske uttalen, slik at du kan forstå forskjellene i aksent.

6) Uttale (Chrome-utvidelse)

De som bruker Google Chrome som nettleser kan installere utvidelsen Uttalevirkelig utmerket for å lære engelsk uttale mens du surfer på Internett, uten å måtte åpne andre nettsteder.

Utvidelsen lar oss spille inn stemmen vår og analysere fonetikk, og foreslå ord og uttrykk der du kan forbedre uttalen og samtalemønstrene dine. Med denne utvidelsen vil vi bli veldig flinke til å snakke engelsk, spesielt hvis vi øver på noen få setninger eller ord hver dag.

Konklusjoner

Å uttale ord riktig på engelsk eller et annet språk kan være svært vanskeliggitt at det skal svært lite til for å gjøre feil og bli misforstått av morsmål, med ikke alltid lykkelige resultater.

Med nettstedene og appene som vises i denne veiledningen vi kan høre den korrekte uttalen av et hvilket som helst ordforstå forskjellene i aksenter og virkelig lære å snakke på et fremmedspråk.

For å lære mer kan vi lese guidene våre på hvordan lære å snakke et språk i videochat med morsmål og på nettsteder for å lære fremmedspråk online gratis med leksjoner og videoer.

Index
  1. 1) Google Translate
  2. 2) Microsoft Translator
  3. 3) Forvo
  4. 4) Hvordan uttale
  5. 5) Cambridge Dictionary
  6. 6) Uttale (Chrome-utvidelse)
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up