Avslutt abonnement på nyhetsbrev og e-postabonnementer på Gmail og Outlook.com

Hvordan avslutte abonnementet eller abonnere på nyhetsbrev og automatiske e-poster for å ikke lenger motta dem

Nyhetsbrev er e-poster som kommer med jevne mellomrom, fra kommersielle nettsteder, blogger, nettsteder og fora. Nyhetsbrev er svært viktige kommunikasjonsverktøy for de som ofte bruker e-post: i de fleste tilfeller er det faktisk brukeren selv som abonnerer på nyhetsbrevet for å holde seg oppdatert også på jobb.

Dessverre finnes det også aggressive nyhetsbrevsom uten samtykke sender dusinvis av e-postmeldinger i løpet av dagen, med den eneste hensikt å få oss til å kjøpe noe, få oss til å åpne tvilsomme sider eller vise oss en drømmereise.

I de fleste tilfeller trenger du bare å klikke på lenken manuelt Avslutte abonnementet eller Avslutt abonnementet på nyhetsbrevet tilstede i meldingens brødtekst (vanligvis nederst, skrevet med små bokstaver), men denne knappen eller elementet er ikke alltid til stede, noe som gjør prosedyren mye mer kompleks.

I den følgende guiden vil vi vise deg hvordan du avslutter abonnementet på nyhetsbrev og abonnementer på Gmail og Outlook.comfor å motta kun autoriserte og legitime nyhetsbrev unngå spam-effekter veldig ubehagelig (spesielt hvis vi bruker en firma-e-post).

LES OGSÅ -> Blokker spam-e-poster, reklame og uønskede meldinger

1) Deaktiver nyhetsbrev fra Gmail

Gmail inkluderer et automatisk deaktiveringssystem for nyhetsbrev, utmerket for å fjerne uønskede abonnementer uten å måtte åpne sidene som sender nyhetsbrevet og fortsette med deaktivering (noe som ikke alltid er lett å gjøre, spesielt hvis vi ikke husker påloggingsinformasjonen).

For å deaktivere nyhetsbrevene fra PC-en åpner vi Gmail-nettstedvi logger inn med Gmail-kontoen, trykker på den uønskede nyhetsbrev-e-posten og trykker på elementet Avslutte abonnementet tilstede ved siden av avsenderens navn. For å få fullstendig deaktivering (også gyldig på registreringer som ikke viser mulighet til å avbryte) er det bare å trykke på de tre prikkene øverst (etter å ha åpnet e-posten) og trykke på Deaktiver å velge bort å motta fremtidige e-poster.

Fra smarttelefoner og nettbrett kan vi deaktivere nyhetsbrevet ved å åpne Gmail-appen (tilgjengelig for Android og for iPhone), ved å logge på med Gmail-kontoen der vi mottar for mange nyhetsbrev, åpne den fornærmende e-posten, trykke på de tre prikkene øverst til høyre og til slutt trykke på elementet Avslutte abonnementet.

Selv fra mobil kan vi bruke stemmen Deaktiver (finnes i samme meny som elementet Avslutte abonnementet) for å fullstendig deaktivere irriterende nyhetsbrev, inkludert de som ikke viser avbryt-knappen.

2) Deaktiver nyhetsbrev fra Outlook

De som bruker Microsoft Outlook som e-posttjeneste kan dra nytte av to forskjellige alternativer for å slå av nyhetsbrev, avhengig av hvilken enhet som brukes.

På PC kan vi blokkere nyhetsbrevene direkte ved å åpne Outlook-nettstedved å logge på med Microsoft- eller Outlook-kontoen din, åpne e-posten som inneholder det støtende nyhetsbrevet, trykke på de tre prikkene øverst og til slutt klikke på Blokker -> Blokker avsender.

Fra smarttelefoner og nettbrett kan vi også dra nytte av funksjonen Ignorer samtalen, mindre drastisk enn å blokkere avsenderen fullstendig (noe som kan føre til problemer); for å bruke denne funksjonen åpner vi Microsoft Outlook-appen (kompatibel med Android og med iPhone), logger vi på om nødvendig, og etter å ha åpnet e-posten til det irriterende nyhetsbrevet, trykk på de tre prikkene øverst til høyre, velg varen Ignorer samtalen og vi bekrefter; fra nå av vil nyhetsbrevet være "av", de vil ikke generere noen advarselsmeldinger.

3) Filtrer nyhetsbrev på Gmail

I tillegg til å deaktivere nyhetsbrevet, kan vi også bruke filtreringssystemet integrert i Gmail og Outlook, slik at vi kan spore nyhetsbrevet som mottas (for fremtidig lesing), men uten å motta meldinger om dets ankomst.

For å filtrere meldinger på Gmail åpner vi siden (som vist i første kapittel), trykk på venstre side på +-ikonet ved siden av oppføringen Etiketter og vi oppretter en ny etikett for det spesifikke nyhetsbrevet (eller for å beholde alle uønskede nyhetsbrev).

Etter å ha opprettet etiketten, velg siste mottatte nyhetsbrev, trykk på de tre punktene øverst, velg varen Filtrer meldinger av denne typenvi sjekker at filtreringsdataene er konsistente, vi trykker på Opprett filter og aktiver følgende elementer:

 • Ignorer innboks (arkiv)
 • Merk som lest
 • Bruk etikett -> Nyhetsbrev (eller navn valgt for etiketten)
 • Aldri marker som viktig
 • Bruk også filteret på samsvarende samtaler

Nå er det bare å trykke på Opprett filter å umiddelbart begynne å filtrere nyhetsbrev, for å motta dem i innboksen vår, men uten å forstyrre deg; Gmail-filtre kan administreres ved å ta oss inn Innstillinger -> Vis alle innstillinger og trykk på menyen Filtre og blokkerte adresser.

4) Filtrer nyhetsbrev i Outlook

Selv i Microsoft Outlook kan vi lage en etikett og en filterregel for alle uønskede nyhetsbrev eller de som sender for mange meldinger i løpet av dagen.

For å fortsette åpner vi Outlook-nettstedet, velger nyhetsbrevets e-post og trykker på knappen øverst Kategoriserklikker vi på Ny kategori og opprette en ny kategori (for eksempel Nyhetsbrev), velge hvilken farge du vil tilordne.

Etter å ha opprettet kategorien, trykk på de tre prikkene øverst, la oss gå til Regler -> Cre-regeltrykker vi på Flere valgsjekker vi at rett avsender er lagt inn og legger til filtreringsreglene (ved å trykke på Legg til en annen handling) som vist under:

 • Merk som lest
 • Flytt til -> Arkiv
 • Kategoriser -> Nyhetsbrev (eller navnet som er tildelt kategorien)

Trykk på Lagre nederst for å umiddelbart bruke dette effektive filteret på uønskede nyhetsbrev; denne regelen kan endres ved å ta oss til Innstillinger -> E-post -> Regler.

5) Andre metoder for å kansellere nyhetsbrev

I tillegg til filtreringssystemene integrert i posttjenestene, kan vi også bruke eksterne tjenester til melde deg av nyhetsbrevetspesielt hvis det ikke er noen knapp eller element for å avslutte abonnementet.

1) Bare slett.meg Det er en strålende løsning for de som ønsker å fullstendig eliminere noen nyhetsbrev og holde favorittene sine aktive uten å tette innboksen. Nettstedet gir en hurtigkobling for å åpne kontoavslutningssidene til de viktigste nettjenestene, med også instruksjoner for å melde deg av via e-post.

2) Cleanfox for Gmail lar deg raskt melde deg av nyhetsbrev, og fremheve lenken for å avslutte abonnementet i Gmail, Outlook og Yahoo Mail. Denne utvidelsen fungerer bra, den er enkel, gratis og viser til og med en prosentandel av interesse for hver automatisk mottatte e-post.

3) Sanebox Det fungerer annerledes og lar deg lese bare viktige e-poster, og forkaste de andre.

La oss prøve disse tjenestene hvis vi har for mange nyhetsbrev og ikke ønsker å kaste bort tid på å lage en regel eller et filter for hver av dem.

Konklusjoner

Nyhetsbrev fra pålitelige og nyttige nettsteder (som for eksempel teknisketriks.com) er alltid velkommen og bør opprettholdesda de representerer en fin måte å holde seg oppdatert på de siste nyhetene.

Hvis vi mottar for mange nyhetsbrev fra upålitelige nettstedernettsteder som vi aldri har registrert oss til eller fra nettsteder som sender for mye materiale er praktisk bruke systemene til å avslutte abonnementet umiddelbart og, i mer alvorlige tilfeller, filtrer innholdet.

For mer informasjon kan vi lese artikkelen vår om lage filtre for å organisere e-poster.
Fortsatt om temaet meldinger for å filtrere effektivt kan vi lese guidene våre om hvordan lage effektive aliaser mot spam kom igjen nettsteder for hvordan du oppretter en midlertidig e-postadresse.

Index
 1. 1) Deaktiver nyhetsbrev fra Gmail
 2. 2) Deaktiver nyhetsbrev fra Outlook
 3. 3) Filtrer nyhetsbrev på Gmail
 4. 4) Filtrer nyhetsbrev i Outlook
 5. 5) Andre metoder for å kansellere nyhetsbrev
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up