Beste 2 i 1 nettbrett med flyttbart tastatur

Nettbrett med avtakbart tastatur, som blir en bærbar PC (konvertibel). Hvilke er best å kjøpe i dag

Nettbrett kan enkelt ta plassen til en tradisjonell notatbokspesielt hvis vi umiddelbart fokuserer på modeller utstyrt med avtakbart tastatur (også kalt 2-i-1 nettbrett eller nettbrett).

Disse nettbrettene kan, i tillegg til å være praktiske å bruke når vi ønsker en større skjerm enn en enkel smarttelefon, bli ekte små notatbøker, lette og kraftige nok til å skrive, studere og jobbe eksternt.

I denne guiden vil vi sammen se beste nettbrettmodeller med avtakbart tastatur å bruke produktene som er tilgjengelige på en e-handelsside som Amazon, for å ha en god garanti på produktet og alltid spare noe sammenlignet med å kjøpe i en butikk eller et kjøpesenter.

LES OGSÅ -> Beste Windows bærbare PC-er alternativer til Macbook Pros

1) Tekniske egenskaper

Hvis vi ønsker å kjøpe et 2 i 1 nettbrett med tastatur, må vi se på følgende funksjoner:

 • Prosessor: på disse enhetene kan vi finne både Intel- og ARM-prosessorer; førstnevnte er åpenbart å foretrekke for kompatibilitet med Windows-programmer, mens ARM-prosessorer er ideelle for å kjøre Android-apper på budsjettnettbrett. iPads har en dedikert prosessor, så de er i en egen liga sammenlignet med modeller som kjører Windows og Android.
 • RAM: vi anbefaler deg å umiddelbart fokusere på modeller med minst 4 GB RAM (Android-nettbrett) eller 8 GB RAM (Windows-nettbrett). Å ha alt dette minnet er absolutt en merverdi, siden vi kan åpne flere programmer eller apper samtidig.
 • Internt minne: mellom apper og oppdateringer har operativsystemet (både Android og Windows) en tendens til å raskt gå tom for intern minneplass selv om du bruker det lite. Hvis vi må velge en modell der vi også skal lagre noen filer eller dokumenter, hvis mulig, velg modeller med minst 64 GB internminne (bedre hvis det kan utvides).
 • Skjerm: standarden er 10,1 tommer, en tilstrekkelig størrelse for bruken som kan lages av et nettbrett med et konvertibelt tastatur. Vi unngår skjermer mindre enn denne størrelsen, men hvis skjermen er større enn denne verdien er det ikke noe problem. Fra et oppløsningssynspunkt, la oss sørge for at det er FullHD eller veldig nært, slik at vi kan dra nytte av maksimal detalj når du bruker appene.
 • Utvidbarhet: 2-i-1-nettbrett må ha minst én USB-port (helst to), et microSD-spor og en 3,5 mm jack-utgang for hodetelefoner. Tilstedeværelsen av andre porter (som mikro-HDMI for å koble nettbrettet til en skjerm eller en TV) er tilleggsverdier som ikke bør undervurderes.
 • Tilkobling: Nettbrett med tastatur må integrere Bluetooth og Wi-Fi slik at de kan koble til et hvilket som helst nettverk og koble til en hvilken som helst trådløs enhet (trådløse hodetelefoner, Bluetooth-høyttalere). Den integrerte mikrofonen må ikke mangle, slik at du kan kommunisere under en videochat eller videomøte.
 • Kameraer: det konvertible nettbrettet må ha et frontkamera, slik at du kan bruke videochatteprogrammer som Skype eller Zoom. Noen modeller har også et bakkamera, som kan brukes til å ta bilder i farten (kvaliteten har imidlertid en tendens til å være lav, så det er ikke en grunnleggende funksjon).
 • Trommer: må være tilstrekkelig for å kunne nå minst 5 timer under alle bruksforhold og med ethvert operativsystem. På de dyrere modellene har tastaturet et separat batteri, for å øke den totale autonomien til systemet.
 • Operativsystem: Windows 11 er det mest populære systemet selv på 2-i-1-nettbrett, men systemet forsvarer seg også godt iPadOS, avledet fra iOS-systemet som finnes på iPhones, men med noen unike funksjoner designet for å dra nytte av den større skjermen. Også verdt å holde øye med ChromeOSChromebook-operativsystemet også tilgjengelig på konvertible nettbrett.
 • Tastatur og tilbehør: Tastaturet må være behagelig å bruke, med tilstrekkelig avstand mellom tastene. Men forvent ikke den samme komforten som en bærbar PC eller PC-tastatur! Tastaturet kan kobles til nettbrettet med sine spesifikke kontakter eller via Bluetooth, men la oss sørge for at støttekrokene holder nettbrettdelen av enheten godt, ellers kan vi føre til at nettbrettet eller tastaturet faller katastrofalt. På high-end-modellene er det ingen mangel på tilbehør som pekepenner og etuier for å kunne bruke dem på farten.

Hvis det valgte nettbrettet gjenspeiler disse egenskapene, kan vi kjøpe det uten problemer, gitt at det vil være i stand til å erstatte en tradisjonell notatbok verdig.

2) SEBBE nettbrett 10

Det billigste tastaturnettbrettet vi kan kjøpe er SEBBE nettbrett 10utstyrt med en 10,1 tommers IPS HD-berøringsskjerm, 2,0 GHz Octa-Core-prosessor, 4 GB RAM, 64 GB utvidbart internminne, Bluetooth 5.0-tilkobling, 6000mAh batteri, 5+8MP bakkamera, webkamera foran for Zoom, hodetelefoner, lader, touchscreen penn, deksel med tastatur og mus.

3) Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022)

Et flott nettbrett i mellomklassen som vi enkelt kan konvertere til et nettbrett med et tastatur er Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022)som har en 10,4 tommers TFT LCD-berøringsskjerm, Wi-Fi-tilkobling, 4 GB RAM, 64 GB utvidbart internminne, 7040 mAh batteri, HD-bakkamera, Zoom-kompatibelt frontkamera, S Pen inkludert og Android 12 operativsystem.

Tastaturet som er kompatibelt med dette nettbrettet er Lielax-deksel med tastatur til Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2022som fungerer som både et deksel og et avtakbart magnetisk Bluetooth-tastatur.

4) PiPO W11

Hvis vi ser etter et nettbrett med tastatur utstyrt med Windows 11 kan vi ta en titt på PiPO W11et nettbrett i mellomklassen utstyrt med en 11,6-tommers Full HD-skjerm, Quad Core Intel N4120-prosessor, 8 GB DDR4 RAM, 128 GB internminne, M.2-spor, AC Wi-Fi-tilkobling, Bluetooth-tilkobling, MicroSD-leser, Micro HDMI-port, flyttbart tastatur med pekeplate, Stylus Pen berøringspenn og Windows 11 operativsystem.

5) Lenovo IdeaPad Duet 5 Chromebook

Blant de avanserte 2-i-1-nettbrettene finner vi også en Chromebook, ideell for de som ønsker å prøve et raskt og effektivt operativsystem. Den beste modellen av denne typen er Lenovo IdeaPad Duet 5 Chromebooket nettbrett utstyrt med en 13,3-tommers FullHD-berøringsskjerm, Qualcomm Snapdragon 7c Gen 2-prosessor, 8 GB RAM, 256 GB internminne, Wi-Fi-tilkobling, Bluetooth-tilkobling, Lenovo USI Pen + Folio Keyboard og Chrome operativsystem OS .

6) Microsoft Surface Pro 9

I premiumsegmentet på markedet for tastaturnettbrett er Microsoft Surface Pro 9den beste modellen utstyrt med Windows 11. På dette nettbrettet finner vi en 13-tommers berøringsskjerm, Intel EVO-plattformen (med Intel Core i7-1255U 12th Gen, Intel Wi-Fi og Intel Bluetooth), 16GB RAM, 256GB av minne intern SSD-type, uttakbart Alcantara-tastatur, dedikert berøringspenn og Windows 11-operativsystem.

7) Apple 2022 iPad Pro 12,9"

For mange brukere er den beste 2 i 1 nettbrettet vi kan kjøpeApple 2022 iPad Pro 12,9"Apples flaggskip-nettbrett med en 12,9-tommers Liquid Retina 12MP-front, Wi-Fi 6E-tilkobling, Bluetooth-tilkobling, USB C-kontakt kompatibel med Thunderbolt/USB 4.0, Face ID-støtte (sikker autentisering og Apple Pay) og iPadOS-operativsystem.

For å gjøre iPad Pro komplett må vi matche den offisielle Apple Magic Keyboardmed uavhengig magnetisk tilkobling, styreflate med Multi-Touch-bevegelser og USB-C-port for å lade både iPad og tastatur.

Konklusjoner

Selv om det bestselgende nettbrettet alltid er iPad (også til stede i artikkelen), kan vi spare litt ved å fokusere på 2 i 1 nettbrett av absolutt kvalitet, for å ha en En gjør-det-alt-notatbok i miniatyr som er lett og kraftig nok til å kjøre enkle skrive- og arbeidsapperhenvise den stasjonære PC-en eller den bærbare PC-en til bare jobber som skal gjøres hjemme eller på kontoret.

I vår Veiledning for å kjøpe et nytt nettbrett vi kan finne andre gyldige forslag for å velge et nytt nettbrett, med eller uten tastatur.

Fortsatt på emnet kan vi se artikkelen De beste Windows 10-nettbrettene som konverteres til PC-ersom presenterer seg selv som modeller veldig lik de som allerede er sett ovenfor.

Leter vi etter en kraftigere, men veldig lett bærbar PC? I dette tilfellet anbefaler vi deg å lese guiden vår Hvordan velge den nye notatboken.

Index
 1. 1) Tekniske egenskaper
 2. 2) SEBBE nettbrett 10
 3. 3) Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022)
 4. 4) PiPO W11
 5. 5) Lenovo IdeaPad Duet 5 Chromebook
 6. 6) Microsoft Surface Pro 9
 7. 7) Apple 2022 iPad Pro 12,9"
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up