Beste Android-nettbrett: Amazon, Samsung, Lenovo eller Xiaomi?

Beste Android-nettbrett å kjøpe i dag, hvilke funksjoner er viktige og hvilket merke er bedre mellom Samsung, Huawei, Amazon, Realme og Lenovo

Nettbrettmarkedet har tatt igjen mye de siste årene. Et nettbrett er faktisk veldig praktisk for videokonferanser eller for å jobbe uten å måtte ha tilgang til en datamaskin, uten å glemme at det er utmerket for surfing fra sofaen, nyttig som kjørecomputer i bilen, praktisk å ha med seg rundt i vesken og utmerket for å se filmer eller spille spill mens du reiser.

Apples iPader er fortsatt bestselgerne til tross for at de er dyrest fordi de er raske, raske og praktiske å bruke. Prisene deres har en tendens til å være høye, så mange kjøper nettbrett med Android-operativsystemer, med rimeligere priser.

I denne guiden har vi samlet beste Android-nettbrett tilgjengelig på markedet, slik at du faktisk kan velge det nye nettbrettet du vil bruke hjemme eller på jobb. For veiledningen vil vi analysere produsentene som produserer og oppdaterer nettbrettene sine kontinuerlig, for å kunne ha en enhet gyldig i minst 3 år.

LES OGSÅ -> Er en bærbar PC eller nettbrett bedre som en bærbar datamaskin?

1) Tekniske egenskaper

Før du kjøper en tablett, anbefaler vi deg å velge nøye basert på egenskapene som er angitt nedenfor, for å unngå ukjente tabletter eller tabletter som varer i noen måneder. Funksjonene du bør ta i betraktning for et Android-nettbrett er:

 • Prosessor og RAM-minne: Nettbrettets prosessor og minne er viktig for å bestemme behandlings- og utførelseshastigheten til applikasjoner; i denne forbindelse anbefaler jeg Ikke kjøp et nettbrett med mindre enn 3 GB RAM. Når det gjelder prosessoren, er det mange produsenter: Qualcomm, Cortex, Exynos, Intel og Mediatek MTK (den billigste). La oss sørge for at minst 4 kjerner er til stede, slik at alle nyere apper kan kjøre godt.
 • Android-versjon og programvare: Android-systemet kan virke likt for alle nettbrett, men hver produsent har sine egne tilpasninger for å gjøre det forskjellig fra andre. Det viktige er at Android oppdateres til en av de nyeste versjonene (minst Android 12), for ikke å gå og kjøpe noe som allerede er gammelt.
 • Størrelse og proporsjoner: Den viktigste delen av et nettbrett er imidlertid skjermen, og du må velge basert på personlige preferanser. Android-nettbrettene som er tilgjengelige kan være 7 tommer, 8 tommer, 10 tommer, 11 tommer og 13 tommer. Du kan også finne den med et sideforhold på 4:3, mer kvadratisk eller en 16:9, mer widescreen, som ligner på en bærbar skjerm. Det er ingen "ideell" eller foretrukket størrelse i objektiv forstand, men vi må absolutt foretrekke en høyere oppløsning, spesielt hvis du vil jobbe og skrive på nettbrettet ved å bruke det som om det var en datamaskin eller for å se film. Å virkelig kunne smake forskjellen med moderne smarttelefoner vi anbefaler kun å fokusere på modeller med 10-tommers skjerm og overfor å ha en ekte enhet med en definert identitet i stedet for en smarttelefon/nettbrett-hybrid som et 7-tommers nettbrett kan være.
 • Tilkobling: i dag kan vi enkelt velge et nettbrett med bare Wi-Fi-modulen, gitt at det er mulig å utnytte hotspoten til smarttelefonene våre Android eller iPhone å koble til Internett selv når vi er borte fra hjemmet. Hvis vi derimot ønsket å sette inn et data-SIM direkte i nettbrettet, må du bare være oppmerksom på at prisene stiger og kan gjøre valget av et Android-nettbrett uøkonomisk.
 • Internt minne: minne er absolutt en viktig funksjon for nettbrett, fordi det bestemmer hvor mange filer og hvor mange apper som kan lagres på den. Minimum for et moderne nettbrett er 64 GB, det viktige er at den kan utvides via microSD-kort slik at du kan lagre enda flere filer. Alle nye nettbrett skal også støtte tilkoblingen OTG for USB-pinner.
 • Tastatur: tastaturet, forstått som et fysisk tastatur som muligens kan legges til nettbrettet, kan være en veldig interessant enhet, og vi tenker på å bruke Android-nettbrettet som en mini-laptop (arving til de nedlagte netbook-ene), for å jobbe og skrive dokumenter i farten. De Office-app for Android det er ingen mangel, så det er mulig bytt ut den bærbare datamaskinen med nettbrettet ved å kjøpe et vanlig USB-tastatur eller et Bluetooth.

Vi kan få annen nyttig informasjon fra oss kjøpsguide for nettbrett.

2) Beste nettbrett å kjøpe

Etter å ha sett funksjonene som et Android-nettbrett må ha, la oss se sammen på modellene som kan kjøpes på Amazon, og dermed oppnå rask frakt (ved å aktivere Amazon Prime) Og Produktgaranti effektiv og langvarig.

Amazon Fire HD 8

Det billigste og mest tilgjengelige nettbrettet vi kan kjøpe erAmazon Fire HD 8utstyrt med 8-tommers HD-skjerm, 2,0 GHz Hexa-core prosessor, 32 eller 64 GB internminne, opptil 13 timers batterilevetid, doble høyttalere, Dolby Atmos-støtte, 2 MP front- og bakkamera, opptak av videoer i HD ved 720p og FireOS-operativsystem (basert på Android 12).

Denne modellen kan kjøpes med og uten reklame: prisen vil variere litt, men reklamemodellen har ikke for invasive skjermer, noe som gjør den til et utmerket valg ved alle anledninger.

Lenovo Tab M10 Plus

Et annet gyldig Android-nettbrett som vi kan vurdere er Lenovo Tab M10 Plusutstyrt med en 10,6-tommers 2K-skjerm, MediaTek Helio G80-prosessor, 4 GB RAM, 64 GB internminne, doble høyttalere, Dolby Atmos-støtte, Wi-Fi-tilkobling, Bluetooth-modul, barnemodus og Android 12 operativsystem.

Samsung Galaxy Tab A8

Hvis vi ser på alle kostnader for en Samsung som et Android-nettbrett kan vi ta en titt på Samsung Galaxy Tab A8et økonomisk, men kraftig nettbrett utstyrt med en 10,5-tommers HD-skjerm, åttekjerneprosessor, 4 GB RAM, 64 GB internminne, Wi-Fi-tilkobling, bakkamera, frontkamera, dobbel høyttaler, Dolby Atmos-støtte , 7.040 mAh batteri, støtte for hurtiglading og Andorid 12 operativsystem.

Xiaomi Redmi Pad-nettbrett

Blant de beste Android-nettbrettene vi kan undersøke finner vi Xiaomi Redmi Pad-nettbrettet komplett nettbrett utstyrt med en 10,1-tommers skjerm, 90Hz oppdateringsfrekvens, MediaTek Helio G99-prosessor, 6 GB RAM, 128 GB internminne, Wi-Fi-tilkobling, fire høyttalere med Dolby Atmos-støtte, 8000 batteri mAh, 18W rask ladestøtte og MIUI-operativsystem (basert på Android 12).

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

I den høye enden av markedet kan vi finne Samsung Galaxy Tab S8 Ultraet nettbrett komplett med alt og i stand til å konkurrere med iPaden takket være 12,4-tommers HD-skjerm, åttekjerneprosessor, 16 GB RAM, 512 GB internminne, bakkamera med Auto Framing, multiskjermmodus, S Pen kapasitiv penn, Wi-Fi-tilkobling, hurtiglading og Android 13 operativsystem.

Konklusjoner

Nettbrettmarkedet er nå i stor uro, og vi kan allerede kjøpe et nettbrett for alle behov, fra 10-tommers Amazon Fire til mellomstore enheter (som Samsung) til avanserte enheter solgt av Huawei, realme og fra Lenovo .

Fortsatt på nettbrett-temaet kan vi også ta en titt på nettbrett med innebygd tastatursom faktisk er gyldige alternativer til bærbare datamaskiner og gamle netbooks.

Hvis vi i stedet ønsker å fokusere på en kraftigere og mer praktisk notatbok, kan vi lese vår dedikert guide.

For å finne ut hvilke apper som skal brukes på nettbrettet kan vi lese veiledningen på beste gratis applikasjoner for Android-nettbrettumiddelbart å laste ned de vi anser som nyttige.

Index
 1. 1) Tekniske egenskaper
 2. 2) Beste nettbrett å kjøpe
  1. Amazon Fire HD 8
  2. Lenovo Tab M10 Plus
  3. Samsung Galaxy Tab A8
  4. Xiaomi Redmi Pad-nettbrett
  5. Samsung Galaxy Tab S8 Ultra
  6. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up