Beste apper for å male og tegne på Android, iPhone og iPad

Beste gratis apper for å male, tegne og male på Android og iPhone / iPad

Digital maling har gjort store fremskritt de siste årene også takket være applikasjoner for nettbrett og smarttelefoner som gjør det enkelt å tegne med fingeren eller en pekepenn på berøringsskjermen, med mulighet for å velge farger, farge kun bestemte områder eller bruke filtre med det enkle trykk på skjermen, som om vi hadde et lerret å male foran oss.

Det er derfor verdt å oppdage beste tegneapplikasjoner for nettbrett og smarttelefonerser etter bare de gratis som har alle funksjonene som kreves av en malingsprogramvare og som fremfor alt er enkle å bruke selv for de mindre erfarne.

LES OGSÅ: Skriv eller tegn med fingeren eller pekepennen på skjermen: apper for iPad, iPhone, Android

1) Skissebok

Appen Skissebokopprettet av AutoDesk (samme selskap som AutoCAD) for Android og for iPhone/iPader angitt av mange brukere som den beste tegneappen på iPad (med Apple Pencil) og på alle 10-tommers Android-nettbrett.

Med denne appen vil vi ha tilgang til 1, 2 og 3 punkts perspektivguider, vi kan bruke den buede linjalen og dra nytte av mange digitale verktøy designet for å tegne profesjonelle innenfor et minimalistisk og effektivt grensesnitt, med uendelige børster og lag på alle typer design.

2) Adobe Fresco (iOS og iPadOS)

En annen gyldig app for å male og tegne på iPad og iPhone er Adobe Freshtilgjengelig eksklusivt fraApple App Store.

Adobe Fresco er en gratis tegne- og maleapp designet for å brukes av alle, fra nybegynnere til profesjonelle malere. Appen er optimalisert for arbeid med Apple Pencil og tilbyr en rekke børster for å hjelpe deg med å lage ditt neste mesterverk, for eksempel levende børster (akvarell og oljer), pikselbørster, avanserte Photoshop-børster (som etterligner grafitt, fargestifter og andre typer tegneverktøy) og vektorbørster (for å lage skarpe linjer for tegninger).

3) Adobe Illustrator

Adobe Illustrator er appen for profesjonelle vektorgrafikkdesignere, gratis å bruke på iPad (vi kan ikke laste den ned på iPhone).

Med Adobe Illustrator kan vi tilpasse penslene til bruk og tegne ved å bruke sirkler, firkanter, polygoner og tegneserieskyer, bruke fontene som støttes av Adobe (for reklamegrafikk og skriving) og også bruke malene som er tilgjengelige på Adobe for å gjøre designet vårt.

Det er også en Android-app som heter Adobe Capture men den er helt annerledes og mye enklere enn versjonen utviklet for iPad.

4) Bambuspapir

En app som ikke bør mangle på et nettbrett dedikert til tegning er Bambus papirTilgjengelig fra Google Play Butikk (smarttelefoner og nettbrett) og fraApple App Store (kun på iPad).

Appen gjør brukervennlighet til sitt beste våpen: faktisk har vi et blankt ark å tegne på, med alle hovedverktøyene i den øvre delen. Appen kan brukes med både fingertupper og pekepenner (inkludert Apple Pencil), som gir større presisjon når du tegner og bruker farger og effekter.

5) Affinity Designer 2 (iPad)

Den mest profesjonelle appen vi kan bruke til å male og tegne er Affinity Designer 2tilgjengelig eksklusivt for iPad.

Med denne appen kan du lage spektakulære bilder, men også logoer, ikoner, utskrifter, typografiske prosjekter, konseptkunst og mye mer ved å bruke verktøyene plassert langs kantene på skjermen, alt designet for å gjøre det lettere å lage tegningen og male effektivt.

Appen er betalt, men kan prøves gratis i 30 dager: gitt kvaliteten på produktet, er det absolutt verdt å prøve gratisversjonen og, hvis vi trekker på et profesjonelt nivå, kjøpe brukerlisensen uten abonnement (du betaler en gang og er alltid gyldig).

6) Flere apper for maling og tegning

1) PhotoshopExpressgratis for Android Og iPhone, er den beste applikasjonen for å tegne på skjermen på smarttelefonen eller nettbrettet. Du kan tegne med blyanter, penner, tusjer, viskelær, akrylmaling, pensler, fargestifter, akvarellpensler for å lage illustrasjoner og malerier, med uendelig variasjon. Dette er den ideelle applikasjonen for profesjonelle designere og til og med enkle entusiaster.

2) Uendelig maler (Til Android og for iPhone / iPad ) er et fullverdig maleprogram, med et gjennomtenkt brukergrensesnitt for å gjøre arbeidet ditt enklere. De relevante knappene er alle stilt opp i en smal stripe langs bunnen av skjermen. Det er enkelt å velge pensel og farge, og det er også en knapp for å få tilgang til mer komplekse funksjoner, som gjennomsiktighet og forvrengning. Appen implementerer også multi-touch-bevegelser for å snu og zoome tegningen. Selv om ikke alle alternativer er tilgjengelige i gratisversjonen, er de mer enn nok til å jobbe med et design uten å finne begrensninger.

3) Hvordan tegne - Kunstundervisning Til Android er en fin samling av opplæringsprogrammer for å lære å tegne fra nettbrettet eller smarttelefonen, med mange gratis leksjoner.
Alternativt er den også utmerket Hvordan tegnealltid gratis og alltid for Android.

4) Tayasui-skisser Til Android Og iPhone / iPad er en tegneapp som ble tildelt i 2020 for sin evne til å gjøre malekontrollene på telefonens eller nettbrettets skjerm enkle, noe som gjør det veldig realistisk og får det til å se ut som om du tegner på et lerret.

5) DotpictFor Android og for iPhones og iPads er appen for å tegne i Pixel Art, og dermed skape figurer og scenarier med de små rutene som er typiske for 8-bits spill fra en tid tilbake.
Enkel og morsom å bruke, dette er en app for alle.

6) ArtFlow bare for Android har den alle verktøyene for å tegne fritt ved å bruke skjermen som om det var et stykke papir. Det er sytti børster, fargejusteringer og støtter lagring av høyoppløselige bilder.

7) Ibis malingAndroid kom igjen iPhones og iPads er en maleapp med mange morsomme funksjoner, over 140 forskjellige børster, inkludert tusjpenner, ekte børster og mer, lagstøtte og funksjoner for spesifikke typer tegninger, som manga.

8) Uendelig maler Til Android er en utmerket app for å tegne på nettbrett og smarttelefoner fritt, for å lage ekte malekunstverk. Du kan male relativt enkelt og det er full støtte for lag og filtre.

9) Tegn noe det er det berømte spillet hvor du må gjette hva du tegner, et av de mest populære for Androidgratis, som også kan spilles online.

10) Medibang malingAndroid kom igjen iPhones og iPads er en av de beste gratis frihåndstegningsappene. Den beste funksjonen er at du kan tegne fra PC- eller Mac-appen og fortsette på iPhone- eller Android-telefonen din uten å miste noe. Det er et fint antall børster, verktøy for både gratis tegning og tegneserier, og andre morsomme små verktøy og tillegg.

11) Paper av FiftyThree (kun iPhone og iPad) er en utmerket gratis app for å tegne på skjermen, veldig enkel, komplett og som ikke krever at du låser opp funksjoner ved å betale.

12) PaperColorAndroid det er en av de tegneapplikasjonene som prøver å etterligne ekte tegning så mye som mulig. Det som gjør det annerledes er sporingsfunksjonen, muligheten til å importere et bilde og sette det i gjennomskinnelig modus slik at du kan spore det.

1. 3) ibis maling Til Android Og iPhone / iPad lar deg lage tegninger og male på smarttelefonskjermen, enkelt og med verktøyene samlet i menyen. Alternativene lar deg velge farger, pensler og strøk, du kan velge intensitet, legge til nyanser, transformasjoner, filtre, nivåer.

14) Tegnebord Til Android Og iPhone / iPad er en av de beste tegneappene for å lage barnetegninger, skisser, kruseduller eller farger, avhengig av alternativene dine. Appen fungerer både som tegneapp og maleapp. Den fungerer i liggende retning og er enkel å bruke.

15) MediBang PaintFor Android Og iPhone, er en av de beste gratis tegneappene, også tilgjengelig for Mac og Windows. Alle versjoner har en skylagringsfunksjon som lar deg starte arbeidet og fortsette det på telefonen eller PC-en. Appen tilbyr et anstendig antall børster, verktøy for både tegning og tegneserier, og en rekke andre tillegg.

16) Clip Studio Paintgratis for Android Og iPhonehar mange funksjoner for alle kunstnere, fra tegning med flere børster til 3D-modeller, med et enormt bibliotek med fritt brukbare materialer.

Konklusjoner

Det mangler ikke på apper for å tegne på nettbrett eller telefon absolutt, men hvis vi ønsker å oppnå maksimal kvalitet på tegningen, anbefaler vi deg å bruke bare nettbrettet og pekepennen, muligens fokusere umiddelbart på en iPad el'Apple blyantser så ofte Mange profesjonelle tegneapper er optimalisert for å fungere godt bare med Apple-produkter.

I en annen artikkel så vi de beste webapplikasjoner for tegning på PC og nettbretttilgjengelig via nettleseren.

Index
  1. 1) Skissebok
  2. 2) Adobe Fresco (iOS og iPadOS)
  3. 3) Adobe Illustrator
  4. 4) Bambuspapir
  5. 5) Affinity Designer 2 (iPad)
  6. 6) Flere apper for maling og tegning
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up