Beste apper for å spille inn stemme og lyder med Android

Beste gratis apper for å ta opp lyd, lyder, stemme, notater, taler, leksjoner, møter og hva du måtte ønske med en Android-mobiltelefon

Borte er tiden da vi måtte bruke en stemmeopptaker på universitetet for å ta opp professorens forelesning: i dag trenger du bare å la telefonen stå på pulten og bruke en app for raskt å ta opp hele forelesningen, slik at du kan lytte rolig til den kl. hjem.

For å få god lydkvalitet må du bruke de riktige opptaksapplikasjonene; i den følgende guiden vil vi vise deg beste apper for å spille inn stemme og lyder på Androidog anbefaler kun appene som lar deg oppnå utmerket opptak under alle miljøforhold.

LES OGSÅ: App for å endre stemme med effekter og skjule den

App for å spille inn stemme og lyder på Android

1) Google Recorder er den enkleste lydopptakerappen på Android, gratis og smart med stemmegjenkjenning og automatisk transkripsjonsfunksjon som konverterer lyd til tekst.

2) Microsoft OneNote det er den beste appen for å ta opp stemme og lyder på Android, og drar også fordel av Microsoft-kontosynkronisering (for å umiddelbart få de innspilte notatene synkronisert med vår PC og Microsoft-konto). Ved å åpne appen trenger vi bare å trykke på mikrofonknappen nederst, gi tillatelser og velge funksjonen Registrering og start innspillingen; i tillegg til å ta opp lyden kan vi også utføre automatisk diktering.

3) Enkel stemmeopptaker er en enkel applikasjon for å ta opp lyder med en Android-smarttelefon. Den betalte versjonen av appen kan spille inn stemme i høykvalitets PCM-format for å ha en tydelig WAV-fil. Du kan raskt starte opptaket uten å starte applikasjonen med bare ett trykk på widget-knappen som du kan plassere på skjermen.

4) Smart stemmeopptaker er en gratis lydopptaker av høy kvalitet for Android-telefoner med flere funksjoner. Den kan brukes til å ta opp forretningsmøter eller andre viktige hendelser med Android-mobiltelefonen din eller til og med ta opp omgivelses- eller nattlyder. Du kan velge kvaliteten du vil ta opp med, fra 8 Hz til 44 Hz.

5) Tape-a-Talk stemmeopptaker er en stemmeopptaker av høy kvalitet for Android-smarttelefoner som kan ta opp lyd, talenotater, talememoer og også ta opp i bakgrunnen, med skjermen av. Du kan lagre opptak i WAV- eller 3GP-format, og du kan også dele opptak eller bringe dem til datamaskinen din raskt via e-post og via Dropbox eller FTP. Den lar deg også angi et opptak som ringetone.

6) Stemmeopptaker Det er en ganske enkel og rask stemmeopptaker for Android med en REC-knapp å trykke på for å ta opp og for å stoppe opptaket. Med denne appen kan du også planlegge et opptak på et gitt tidspunkt for et forhåndsdefinert tidspunkt, sende opptakene via e-post og angi innspilt lyd, stemme eller lyder som ringetone.

7) Stemmeopptaker Vox er en enkel Android-applikasjon for stemmeopptak. Du kan ta opp lyd ved å bruke den innebygde mikrofonen eller kameramikrofonen hvis smarttelefonen din har en, og det er ingen varighetsbegrensninger. Du kan også spille av opptak direkte fra appen.

8) Stemmeopptaker er en enkel gratis applikasjon for å ta opp talememoer og møter. Den er i stand til å ta opp i bakgrunnen uten å holde mobilskjermen på og enkelt overføre opptakene til datamaskinen.

9) Dolby On: Ta opp lyd og musikk er en lydopptaksapp med støyreduksjonsfunksjon. I tillegg kan du legge til noen andre filtre for å forbedre lydkvaliteten.

10) Google Keep, Notes-appen, er kanskje den raskeste for å ta opp talememoer. Faktisk kan du sette en widget på hovedskjermen og trykke på mikrofonknappen hver gang du vil ta opp noe med stemmen. Det beste er at ved å bruke Googles tale-til-tekst-motor blir de dikterte og innspilte ordene også automatisk transkribert til en tekstfil.

11) Evernote er en annen gyldig app for å ta talenotater på vår Android-telefon. Ved å starte appen og ta opp notatet vil vi alltid ha opptaket tilgjengelig på PC-en, nettleseren eller en hvilken som helst annen enhet der vi er logget inn på Evernote-appen eller -siden.

12) Otter: Transkriber talenotater er en app laget for å ta opp stemmen og transkribere den på en notisblokk, slik at vi kan ha en serie med skrevne notater basert på det vi har tatt opp. Delingsfunksjonene og muligheten til å lytte til opptakene igjen på et senere tidspunkt er utmerket.

Konklusjoner

Alle appene i guiden er utmerket for de som går på universitetet eller for hvem som helst trenger å ta opp en leksjon eller et møte: bare start appen og ta opp for å fange opp lyd eller stemme tydelig og tydelig.

De kraftigste appene har også dikteringsfunksjon og synkronisering av innspilte talenotateret pluss som ikke bør undervurderes hvis vi senere trenger å transkribere en leksjon eller et møte.

For mer informasjon kan vi også lese våre guider på hvordan du bruker stemmen til å skrive i Word og Google Docs kom igjen hvordan skrive til PC-en ved å diktere med stemme på italiensk.

Index
  1. App for å spille inn stemme og lyder på Android
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up