Beste apper for Android Wear OS-smartklokker

Flere og flere har stolt på smartklokker utstyrt med Wear OS-operativsystemet, faktisk det eneste reelle alternativet til Apple Watches når det gjelder funksjonalitet og støtte for appene brukerne mest ønsker. gdisse smartklokkene med Wear OS-operativsystem de har en tendens til å ha en overkommelig pris i de fleste tilfeller og passer godt til både Android-telefoner (hvor kompatibiliteten er maksimal) og iPhones (hvor noen funksjoner ikke er tilgjengelige).

Hvis vi også har kjøpt en smartklokke med Wear OS, men ikke vet hvordan vi skal få mest mulig ut av den, vil vi i den følgende guiden vise deg beste applikasjoner for Smartwatch Wear OS. Vi minner deg om at referansepunktet for Wear OS-apper er

LES OGSÅ -> Beste smartklokker: Android, Apple og andre

Beste apper for Wear OS-smartklokker

I den følgende listen finner vi både apper som utelukkende fungerer på smartklokken og apper som har grensesnitt med smartklokken så snart den kobles til telefonen, og fungerer dermed både som telefonapp og som følgeapp for den valgte smartklokken.

1) Shazamappen for å gjenkjenne sangtitler bare ved å lytte, er virkelig perfekt å bære på en smartklokke, og holder den alltid klar til bruk med et trykk på klokkeskjermen.

2) SofaScore livescore er appen som skal installeres for alle fotballfans, for alltid å ha resultatene av live-kamper under kontroll, ikke bare i Serie A, men i alle ligaer.

3) Google Keep er appen for å ta notater og lage gjøremålslister raskt fra Android-klokken din. Jeg foretrekker Google Keep fremfor Evernote bare fordi Google, fordi det også synkroniserer notatene tatt på PCer og smarttelefoner.

4) Bruk lydopptaker er appen for å ta opp lyden rundt oss med et enkelt trykk på skjermen, for å fange et morsomt eller anspent øyeblikk raskere enn noen gang eller for å bruke det til et intervju eller en leksjon selv uten å tiltrekke seg for mye oppmerksomhet.

5) runtastic, Google Fit, Runkeeper Og Strava er bare tre av de mest kjente treningsappene som åpenbart fungerer utmerket når de bæres på håndleddet på Android-smartklokken, for å registrere enhver sport og fysisk aktivitet.

6) Videoer for Android Wear er en app for å se videoer på smartklokkeskjermen som også fungerer med Youtube og også støtter Chromecast.

7) Intervalltidtakere er en enkel tidtaker for Android-klokken, enkel og bare gjort riktig.

8) Slitasjekoder for WearOS lar deg lage QR-koder for hva som helst, for eksempel for å dele telefonnumre, passord eller annen type informasjon.

9) Insta Vær er en værmelding og se vær-app, med radarkart, timevarsel, vind og mer.

10) Finn min telefon er en app for å ha en alarm på smarttelefonen din som lyder når du vil finne den, som lar deg endre volumet på telefonen, aktivere vibrasjonsfunksjonen og til og med aktivere lommelykten for å lyse den opp i mørket.

11) Bruk kamerafjernkontroll er en app som lar deg bruke smartklokken som fjernkontroll for å ta bilder med smarttelefonen.

12) Sov som Android er søvnsporingsappen som hjelper deg å sove bedre, med smart vekkerklokke, perfekt på smartklokker.

1. 3) Bruk Mini Launcher er den mest populære lanseringen for å endre grensesnittet til Android smartwatch og ha en mer praktisk måte å finne og starte installerte applikasjoner på.

14) Nettleser for Android Wear er nettleseren for å åpne nettsider på den lille skjermen på Android-klokken.

15) Face Watch Faces for å endre grafikken og stilen til klokken og bakgrunnen.

16) Unified Remote lar deg fjernstyre og flytte en datamaskin ved å trykke på Smart Watch-skjermen.

17) Kalkulatoren veldig nyttig grunnleggende app på smartklokker.

18) Kompass og nivå er appen som bruker bevegelsessensorer og innebygd magnetometer i smartwatchi, du kan bruke din androidklokke som henholdsvis digitalt overflatenivå og digitalt kompass.

19) Hva skjer den kobler seg automatisk til smartklokken og lar deg motta varsler om nye meldinger (som også viser forhåndsvisningen av innholdet) direkte på klokken, uten å måtte låse opp skjermen. På smartklokker som støtter talekommandoer er det også mulig å diktere en melding som skal sendes til en spesifikk kontakt eller til en gruppechat.

20) Telegram den fungerer på samme måte som WhatsApp og lar deg motta varsler om nye meldinger på smartklokken din og diktere nye meldinger høyt som skal sendes til en bestemt kontakt eller gruppe.

21) Citymapper det er en gyldig hjelp når vi beveger oss rundt i byen til fots, siden den viser et minikart med buss- eller andre stopp for offentlig transport, lar den oss raskt nå det angitte reisemålet (via stemmekommandoer) og lar oss også vite når det er tid igjen når neste buss ankommer, ved å bruke GPS-posisjonen din til å umiddelbart finne holdeplassen der du venter.

22) UV-indeks nå er en app som viser verdien av UV-stråler i sanntid på det nøyaktige øyeblikket på dagen og på stedet der vi er. Hvis vi setter et varslingsnivå kan vi også motta et varsel når UV-strålene er for intense (vanligvis midt på sommeren).

23) Odd Browser for Wear OS er en liten nettleser som lar deg raskt søke på nettet uten å gå gjennom telefonen.

24) Telefon & Klokke Batterimonitor er en overvåkingsapp for å verifisere riktig batterilevetid på smartklokken, slik at du kan sjekke om det er en app som bruker for mye batteri eller om ladingen er riktig utført.

25) Bruk støper er den beste appen for de som elsker podcaster og ønsker å bli varslet om nye podcastutgivelser uten å måtte låse opp telefonen. Har klokken også en høyttaler, kan du lytte til podcaster direkte fra smartklokken.

26) Apper i luften er en praktisk app for å administrere flyreisene dine. Appen lar deg lagre billetter og vise en QR-kode som boardingkort, samt gi sanntidsinformasjon om flyet vi skal ta.

27) Spotify er den beste appen for å lytte til streaming av musikk. Etter å ha installert den på telefonen din, kan du dra nytte av Wear OS-smartklokken til å administrere sangavspilling, finne ut teksten eller navnet på sangen som spilles av eller raskt velge favorittspillelistene dine.

28) YouTube Music den fungerer på samme måte som Spotify, og viser avspillingsinformasjon, sangtekster og muligheten til å hoppe forover, spole tilbake og pause når det trengs på klokken.

29) IFTTT er appen for å administrere automatisering på Android. På smartklokken er det mulig å motta et varsel hver gang en automatisering starter og vi kan også manuelt starte den automatiseringen vi ønsker å dra nytte av.

30) Google Kart er sannsynligvis den mest nyttige appen for en smartklokke utstyrt med Wear OS-system. Med den er det mulig å motta veibeskrivelse når vi er til fots, starte søk etter nye destinasjoner og vise interessepunktene på stedet der vi er (takket være lesing av GPS-data).

Konklusjoner

Alle appene nevnt i veiledningen er perfekt kompatible med en Wear OS e smartklokke de vil utvide funksjonaliteten til disse smartklokkene, og bringer dem til samme nivå som Apple Watches (for mange brukere de beste smartklokkene som finnes). Mange av appene som er rapportert fungerer fint selv uten klokken tilkoblet, men så snart de oppdager en smartklokke, låser de opp funksjonene knyttet til smartklokkerslik at du kan motta varsler eller bruke nye funksjoner.

Fortsatt på temaet smartklokker, inviterer vi deg til å lese våre guider om hvordan lytte til musikk på smartklokke og om hvordan kom tilbake i form med apper og treningsarmbånd for å overvåke fysiske aktiviteter.

Index
  1. Beste apper for Wear OS-smartklokker
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up