Beste apper for trening hjemme med personlige programmer

Beste treningsapper som lar deg følge personlige treningsøkter og holde deg i form selv mens du er hjemme

De kontinuerlige restriksjonene som vi er utsatt for på grunn av den pågående helsekrisen, endrer vår tilnærming til Fitnesssom utvikler seg til en mer og mer versjon "husmor" også takket være støtte fra teknologi. Faktisk kommer det til hjelp med et stort utvalg av apper, gratis og ellers dedikert til Fitnessog til Yoga.

I denne artikkelen vil vi fortelle deg om beste apper dedikert til sport understreker hvor viktig det er, i vårt valg, å være klar over innholdet og tjenestene som hver enkelt tilbyr oss.

Beste gratis trenings- og yogaapper

1) Adidas trening: tilgjengelig på 15 forskjellige språk, appen varierer fra treningsøkter til over 280 øvelser som kan gjøres i fred hjemme avhengig av målene du ønsker å oppnå. For å få tilgang til treningsøktene, installer ganske enkelt appen (tilgjengelig for begge Android det for iPhone) på enheten din og definer målene dine ved å følge instruksjonene når du oppretter kontoen din.

Det meste av innholdet er gratis, annet er en del av pakken Premium tilgjengelig mot et gebyr.Adidas trening den kan assosieres med søsterappen Adidas Runtasticdedikert til alle de som gjør løping til sin viktigste sportsaktivitet og gir tilgang til Facebook-fellesskap dedikert.

2) Fitify: tilgjengelig for begge enheter Android enn for enheter iPhone, tilbyr et bredt utvalg av treningsøkter og treningsplaner både fri kropp og med utstyr. Fitifys treningsplaner er ukentlige og omfattende og kombinerer høyintensitetsøvelser med restitusjonsøkter som varer i 15 til 25 minutter.

Det er mulig å gjennomføre forhåndskonfigurerte treningsøkter eller tilpasse dem. For å bruke appen må du installere den på enheten din og opprette en konto ved å definere målene du ønsker å oppnå. Det meste av innholdet er gratis; hvis du vil ha tilgang til ekstra og tilpassede treningsøkter må du bytte til versjonen Pro mot et gebyr.

3) Fixfit: Appen presenterer seg selv som en gratis personlig dagbok som gir alle verktøyene for å holde deg i form og der du kan organisere treningsplanen din og registrere din personlige fremgang.

Det bankende hjertet til Fixfit er muligheten for å trene i henhold til målene du setter deg, i henhold til forberedelsene dine og tiden du har til rådighet. Gratisversjonen lar deg få tilgang mer enn 600 individuelle treningsøkter, statistikk og å sette sammen din egen treningskalender. Så er det en versjon Premium betalt som tilbyr mer innhold.

Appen er tilgjengelig for begge Android som for iPhone, men ikke finnes på Apple Store da den ble laget med ny teknologi "Progressive Web Apps" som tillater installasjon direkte fra nettsted og er kompatibel med alle enheter (Windows, iOS, Android). Deretter oppretter du en konto og... begynner å trene!

Fixfit gir også brukere en Kondisjonstest som lar deg forstå hvilken vanskelighetsgrad du skal velge for treningen og en Starter for å lære hvordan du utfører de foreslåtte øvelsene riktig.

4) Freeletics: Appen lar deg få tilgang til korte treningsøkter designet for å oppnå raske resultater avhengig av målene du ønsker å oppnå. En virtuell trener lager personlige treningsprogrammer for både hjemme- og utendørstrening. Mye av innholdet er tilgjengelig gratis; ytterligere skikker er mulig i versjonen Premium mot et gebyr.

Freeletecs er tilgjengelig for Android og iPhone.

5) Nike treningsklubb:plattformen lar deg komfortabelt prøve gratis treningsøkter hjemme som f.eks HIIT, Yoga, Kroppsvektvelge mellom mer enn 185 valgfrittegnet for idrettsutøvere på alle nivåer. De er også tilgjengelige Treningssamlinger rettet mot å hjelpe brukere med å nå fastsatte mål gjennom programmer som er kompatible med deres daglige forpliktelser. Det er mulig å laste ned NTC-appen på begge enhetene Android At iPhone.

6) 7 min treningstrening: det er en app som gjør ulike typer trening tilgjengelig for brukere gratis, som kan gjennomføres på 7 minutter. Dette er type treningsøkter HIIT, eller høy intensitet, passer for alle som ønsker å holde seg i form til tross for at de har lite tid til rådighet i løpet av dagen. Appen er tilgjengelig for begge Android det for iPhone.

Beste betalte trenings- og yogaapper

1) Buddyfit: det er et ekte digitalt treningsstudio som tilbyr livestreaming-klasser holdt av ulike personlige trenere fra hele Italia, tilgjengelig fra et bredt spekter av enheter koblet til internett.

Dette er treningstimer "bo" som strekker seg fra TABATA til Pilates med mulighet for å samhandle med trenere og andre brukere via chat. Leksjonene dekker et tidsrom som strekker seg fra 7.00 om morgenen kl 20.15 om kvelden, 7 dager i uken (direktesendinger i helgen dekker et redusert tidsrom).

Foreløpig kan kursene bare følges "live", men vi jobber med å implementere en funksjon som gjør at de også kan følges på utsatt basis.

Buddyfit finnes for begge Android det for iPhone og for å få tilgang til innholdet må du opprette en konto for en periode på prøve Av 14 dager utover dette er det mulig å velge å ikke fortsette eller å tegne et halvårs- eller årsabonnement.

2) Buti TV: er navnet på appen som er tilgjengelig for enheter Android og iPhone; i virkeligheten kalles treningsprogrammet knyttet til det Buti Yoga.

Buti TV tilbyr innhold angående bruken av Vinyasa Yoga til Fitness. De foreslåtte treningsøktene varierer fra Buti trening til Primal Flow, passer for idrettsutøvere på alle nivåer og holdes på engelsk. Innholdet er variert og alltid tilgjengelig etter at du har opprettet en konto. Buti TV forventer en periode på prøve Av 14 dager utover dette kan du bestemme deg for å avslutte kontoen eller registrere deg for et månedlig eller årlig abonnement.

3) Cyberobics: det er en app som spenner fra fitness til yoga gjennom treningsøkter. Appen tilbyr flere høyintensive treningsøkter, for toning av ben, mage og rumpe og yogatimer, som kan gjøres av hvem som helst når og hvor de vil. Appen er tilgjengelig for enheter Android og iPhone og gir en periode på prøve Av 14 dager deretter kan du avslutte kontoen som ble opprettet under installasjonen eller registrere deg for et abonnement.

4) Asana Rebel: det er en app helt dedikert til Yoga kombinere det med moderne type trening HIIT. Asana Rebel inkluderer 400 trening basert på styrke, spenst, balanse og pust. Treningene passer for alle uansett nivå og alder.

Appen er tilgjengelig i begge Android At iPhone og installasjonen krever at du oppretter en konto og registrerer deg for et månedlig eller årlig abonnement for å få tilgang til innholdet.

LES OGSÅ: Kom tilbake i form med apper og treningsarmbånd for å overvåke fysiske aktiviteter

Konklusjoner

Selvsagt vil selv den beste appen aldri kunne erstatte det faktiske treningsstudioet, inkludert de menneskelige interaksjonene som finner sted inne i den. De som er foreslått i denne artikkelen er svært gyldige apper som jeg har testet og har fortsatt å bruke siden nedstengningen begynte, rettet mot å hjelpe de som til tross for alt har viljen til å holde seg i form eller i alle fall passer for alle de som for studier og/eller arbeid har svært lite tid å dedikere til sport.

Personlig var jeg veldig fornøyd med det Fixfit hvis trenere er veldig profesjonelle og punktlige i å forklare øvelsene, med Buti TV fordi det er et helt annet produkt enn de vi er vant til og nå er jeg veldig fornøyd med det Buddyfit da det er den eneste Appen som lar deg komme i kontakt med trenerne, for å be om avklaring på de ulike øvelsene, og med andre brukere, dog kun via chat (trenerne leser og svarer «live»).

Men det er velkjent "heller enn ingenting ... det er bedre heller!".

Index
  1. Beste gratis trenings- og yogaapper
  2. Beste betalte trenings- og yogaapper
  3. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up