Beste Bluetooth-hodetelefoner for smarttelefoner som ligner på AirPods

Beste alternativer til Apples AirPods, EarBuds mikro-bluetooth-øretelefoner tilgjengelig for alle smarttelefoner til lavere priser

Apple har revolusjonert (igjen) måten vi lytter til musikk på, takket være introduksjonen av AirPods: små trådløse hodetelefoner som kan gi god lydkvalitet og utmerket batterilevetid, også takket være det praktiske etuiet med integrert batteri, som lader de små øreproppene når de ikke er i bruk.

Hvis du tror at AirPods er unike enheter av sitt slag, må du tenke om igjen: i denne guiden vil vi påpeke alle de beste Bluetooth-mikroøretelefonene med tekniske egenskaper som ligner på Apples AirPods, slik at du kan lytte til musikk mens du er på farten uten kabler og med et unikt design, mens du fortsatt bruker mindre enn Apple-øretelefoner. Bluetooth-hodetelefonene som ligner på AirPods som vi vil anbefale er kompatible med alle nyere smarttelefoner, både Android og iPhoneog kan også brukes som PC-hodetelefoner.

LES OGSÅ: Briller med Bluetooth-lyd, for solbriller eller annet

Tekniske egenskaper for øretelefoner

Før du kjøper et produkt som ligner på Apples AirPods, la oss lese nøye de tekniske egenskapene nedenfor, for å unngå kinesiske kopier av dårlig kvalitet eller de som lastes ned etter noen timers lytting.

 • Tilkoblingsteknologi: for øyeblikket er den beste trådløse tilkoblingsteknologien Bluetooth 5.0, så la oss sørge for at mikrohodetelefonene du velger har denne versjonen. Den er bakoverkompatibel med alle smarttelefoner utstyrt med lavere Bluetooth-teknologier (4.2 og 4.0 er fortsatt svært utbredt), så vi trenger ikke å bekymre oss for å ha en siste generasjons smarttelefon for å kunne lytte til musikk i god kvalitet.
 • Varetekt: Bærevesken må ha en oppladbart batteri med god kapasitet, slik at mikrohodetelefonene kan settes på lading automatisk når de ikke er i bruk (bare plasser dem i sine respektive spor for å starte ladingen). Batterikapasiteten til dekselet er grunnleggende for den endelige autonomien til de valgte hodetelefonene.
 • Autonomi: mikrohodetelefoner, gitt deres lille størrelse, kan ikke tilby mer enn 3-4 timer med kontinuerlig lytting, så vi må lade dem ofte for å komme til den virkelige autonomien (som består av summen av batteriene som er inkludert i mikrohodetelefonene og batteriet i dekselet). Med full batterilading inkludert i dekselet, bør hodetelefonene tilby minst 10 timers batterilevetid for å effektivt erstatte klassiske Bluetooth-hodetelefoner og øretelefoner.
 • Ørespisser: gitt at hver av oss sine øreganger er forskjellige, må hver pakke også inneholde ulike utskiftbare ørepropper, for å kunne tilpasse mikroøretelefonene til ørene våre og forhindre at de faller eller sklir av mens du lytter. Å velge gode ørepropper kan utgjøre forskjellen mellom middelmådig lyd og utmerket lyd.
 • Mikrofon: Alle øretelefoner bør ha en liten mikrofon, slik at de også kan håndtere anrop som mottas eller gjøres fra telefonen.
 • Multimedieknapper: for å kunne avbryte eller sende musikkavspilling forover og bakover, er det vanligvis satt inn små knapper på kroppen til mikroøretelefonene, som kan brukes som bevegelser (to berøringer for eksempel start Siri eller Google Assistant eller ring det siste nummeret som ble kontaktet i adresseboken). Noen enheter har berøringstaster, som du ganske enkelt berører overflaten med for å få den nødvendige funksjonaliteten.
 • Støyreduksjon: Støyreduksjonsteknologi er en av de mest etterspurte funksjonene, siden den lar deg redusere lyden som kommer utenfra, og optimalisere den innkommende lyden. Den er kun tilgjengelig på avanserte modeller også blant alternativene til AirPods.
 • Vanntett: For å kunne motstå regn og svette (når de brukes under fysisk aktivitet), må de valgte hodetelefonene ha IPX5 eller snarere IPX6 eller IPX7 sertifisering.
 • Design: Med tanke på at AirPods er uoppnåelige fra et estetisk synspunkt, kan vi fortsatt velge øretelefoner som er tilstrekkelig små, kamuflerte og som ikke forårsaker for mye ubehag mens vi bruker dem.
 • Tilbehør: Mikroøretelefonpakker inkluderer ofte et stoff- eller lærveske for enkelt å bære vesken og USB-ladekabelen.

Hvis batterilevetiden virker lavere enn forventet, kan vi alltid bruke en liten strømbank for å lade dekselet og følgelig øretelefonene; vi kan finne de beste kompakte kraftbankene i vår ai-guide solcelle- og håndsveivlader for iPhone og mobiltelefoner.

Kjøpeguide

Etter å ha sett sammen funksjonene som gode alternative øretelefoner til Apples AirPods må ha, la oss sammen finne modellene vi kan kjøpe på nettet, for å spare noe på den endelige kostnaden og få uovertruffen ettersalgshjelp.

Anker Soundcore Liberty Air 2

De billigste hodetelefonene som ligner på AirPods er Anker Soundcore Liberty Air 2utstyrt med Bluetooth 5.0-tilkobling, diamantlyddrivere, 4 mikrofoner for hver øretelefon, kontinuerlig avspilling i 28 timer, personlig lyd med støyreduksjon og trådløs lading i det dedikerte etuiet.

Sony WF-C500 True trådløse hodetelefoner

Andre hodetelefoner som ligner på AirPods er Sony WF-C500 True trådløse hodetelefonerutstyrt med 20 timers batterilevetid (med ladeveske), kompatibilitet med telefonstemmeassistenter, innebygd mikrofon for telefonsamtaler, Bluetooth 5.0-teknologi og støtte for A2DP/AVRCP/HFP/HSP Bluetooth-profiler.

JBL LIVE Gratis NC TWS

I mellommarkedssegmentet finner vi allerede gode alternativer til AirPods som JBL LIVE Gratis NC TWSsom kan skilte med en innebygd mikrofon med aktiv støyreduksjon, vanntett med IPX7-sertifisering, opptil 21 timers batterilevetid med oppladbart etui, Dual Connect + Sync-teknologi og proprietære Smart Ambient-, TalkThru- og Ambient Aware-teknologier.

Jabra Elite Active 65T

For treningsentusiaster kan det være en god idé å fokusere på Jabra Elite Active 65Tsportshodetelefoner utstyrt med passiv støyreduksjon, bevegelsessensor for fysisk aktivitet, trådløst ringe- og musikksystem og opptil 20 timers batterilevetid (5 for hodetelefonene og 15 med integrert deksel).

HUAWEI FreeBuds 3

Blant de mest like designmessig finner vi også HUAWEI FreeBuds 3utstyrt med Kirin A1-lydbrikke, ultrakompakt ventetid, høyfølsom 14 mm høypresisjon dynamisk kontroller, sanntidsoptimalisert omgivelsesstøyreduksjon og oppladbart etui med USB Type-C-kontakt.

Slår Studio Buds

For brukere som er mer krevende når det gjelder lydkvalitet kan du prøve Slår Studio Budsmotstandsdyktige øretelefoner utstyrt med aktiv støyreduksjon (ANC) og Transparency-modus, motstandsdyktig mot vann og svette i henhold til IPX4-standarden, klasse 1 Bluetooth og opptil 8 timers lyttetid (som blir 24 hvis du bruker batteriet i dekselet) .

Konklusjoner

Hodetelefonene vi viste deg ovenfor de kan enkelt erstatte Apples AirPods, enten vi bruker en Android-smarttelefon eller en iPhone. Hvis vi ikke er overbevist om alternativene og ønsker å bruke litt mer penger, kan vi kjøpe dem Apple AirPods Pro som har en utrolig lydkvalitet.

I en annen artikkel, hvordan koble til AirPods i en dedikert veiledning, med en spesiell del for koble Airpods til en Android-smarttelefon.

Er vi på utkikk etter kvalitetshodetelefoner som kan brukes til å lytte til musikk eller filmer fra en PC eller TV? Vi anbefaler deg å lese vår guide på hvordan velge trådløse hodetelefoner av høy kvalitet for PC eller TV. Men hvis volumet på Android-smarttelefonen vår er lavt med noen type hodetelefoner, anbefaler vi at du leser artikkelen for å finne ut hvordan endre volumet på Android for hver app som brukes eller for hvor vi er.

Index
 1. Tekniske egenskaper for øretelefoner
 2. Kjøpeguide
  1. Anker Soundcore Liberty Air 2
  2. Sony WF-C500 True trådløse hodetelefoner
  3. JBL LIVE Gratis NC TWS
  4. Jabra Elite Active 65T
  5. HUAWEI FreeBuds 3
  6. Slår Studio Buds
  7. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up