Beste filbehandlingsapper på Android-smarttelefoner

De beste gratis applikasjonene for å bla gjennom filer på Android og utforske ressurser, flytte, kopiere og bla gjennom alle filene i smarttelefonens minne

Mens mange brukere kan leve hele livet uten å måtte berøre filer inne i smarttelefonen, er det tider når dette kan være nødvendig, for eksempel for å installere en app manuelt, for å skjule bilder eller til og med for å endre noen interne konfigurasjoner.

Å utforske og administrere telefonens filer som om det var en vanlig datamaskin er en av de beste fordelene med smarttelefoner og nettbrett med Android-systemet, der det sammenlignet med iPhone og iPad er mulig å bruke minnet som om det var en vanlig USB-pinne eller ekstern harddisk, uten begrensninger og begrensninger, med muligheten til å bla gjennom alle filer og mapper.

Filer på Android kan flyttes mellom mapper, slettes, kopieres, gi nytt navn direkte fra mobiltelefonen eller nettbrettet ved å bruke en av "File Manager"-applikasjonene, som fungerer som en Android "Windows Explorer", praktisk for å finne nedlastede filer som musikk, bilder eller dokumenter og også for å få tilgang til skylagringstjenester.

I denne listen vil vi vise deg beste gratis applikasjoner for å navigere mellom filer og mapper på Androidslik at vi alltid kunne finne filen vi lette etter eller bildet vi hadde tatt og delt på sosiale medier.

LES OGSÅ -> Koble Android-smarttelefonen til PC-en, apper og måter

Beste filbehandlere for Android

1) Filer fra Google det er sannsynligvis den beste filbehandleren vi kan installere på hvilken som helst Android-telefon. Den er opprettet direkte av Google og lar deg enkelt få tilgang til alle filene og mappene på enheten, i tillegg til å tilby andre interessante funksjoner: rengjøring av ubrukelige filer, rask deling av filer mellom Android-enheter, offline filoverføring og sikkerhetskopiering med skyen av Google Disk).

2) Solid Explorer det er uten tvil en god filbehandler å installere på hvilken som helst Android-enhet. Denne filbehandleren er vakker å se på, enkel å bruke og full av nyttige funksjoner. Denne applikasjonen lar deg raskt utforske de mest brukte filene dine som bilder, musikk, videoer og applikasjoner, og lar deg også bokmerke mappene og stedene du har mest tilgang til. Den beste funksjonen er modusen med to ruter, slik at når du åpner appen i liggende modus, kan du se to mapper ved siden av hverandre. Ikke sekundær er støttefunksjonen for tilgang til skytjenester som Dropbox, OneDrive, Google Drive og for tilgang til nettverksfiler via FTP, SMB eller WebDav, for også å utforske filene på datamaskinen som er koblet til nettverket.

3) Cx filutforsker er en annen gyldig filbehandler som vi kan installere på hvilken som helst Android-telefon gratis. Det er veldig enkelt, umiddelbart, med støtte for forhåndsvisning av mange filer og med et analysesystem for å vise plassen som er okkupert av filer og mapper.

4) Xiaomi filbehandler er appen for å utforske Xiaomi-smarttelefonfiler som også kan installeres på andre Android-modeller. Med dette verktøyet kan du søke etter filer, flytte dem, kopiere dem, lime dem inn, gi dem nytt navn og deretter trekke dem ut fra arkiver og mye mer. Med en enkel og estetisk tiltalende design har Mi File Manager en vakker kategoriskjerm som lar deg organisere og merke filer. Den er kompatibel med en rekke skylagringstjenester som OneDrive, Google Drive og Dropbox, lar deg komprimere og dekomprimere rar- og zip-filer og overføre filer mellom telefon og PC, via WiFi. Mi File Manager er helt annonsefri, noe som er en viktig funksjon.

5) X-Plore File Manager det er den første jeg nevner i denne listen, som inntil for en tid siden alltid har vært den beste filbehandleren og den mest anbefalte. Med et veldig lett å forstå grensesnitt lar ES File Explorer deg få tilgang til SD-kortfiler, systemfiler (hvis Android er låst opp med rottillatelser) og fungerer som en FTP- og Bluetooth-server. Med denne appen kan du også bla gjennom Google Drive, OneDrive, Dropbox eller andre skylagringer og åpne nettverk eller delte mapper fra Windows-PCer. Appen har også filkopierings- og flytteverktøy, utklippstavlebehandling, zip-arkivskaper, Wi-Fi-serverfunksjon (for å koble fra PC til mobil via nettleser), tilgang til systemfiler med root-tillatelser, tema mørkt, støtte DLNA og FTP.

6) Totalkommandør er et annet godt valg for å administrere Android-filer, veldig lett, funksjonsrikt, annonsefritt og gratis. Total Commander har også funksjon av to paneler side ved side, støtte for tilkobling til annen datamaskin via FTP eller LAN, skystøtte via WebDav, støtte for root explorer og plugins for avspilling av videoer lagret i skytjenester. Denne appen kan betraktes som den beste og mest anbefalte gratis filbehandleren for Android.

7) Spøkelseskommandør den har et dobbel panel for å utforske filer, har en forhåndsvisning og er utstyrt med et tekstredigeringsprogram for å redigere og lage tekstfiler raskt.

8) FX File Explorer det er en utmerket og enkel ressursutforsker som også lar deg få tilgang til systemfiler med root-tillatelser. Den beste funksjonen er imidlertid muligheten til å få tilgang til skylagring Google Disk og Google Docs. Blant funksjonene er: flere vinduer, støtte for skytjenester, OG-støtte, tekstredigering, bilde- og tekstvisning, uttrekk av Zip-arkiver, RAR og andre, Bluetooth- og FTP-tilgang.

9) ASTRO filbehandler Det er blant de historiske applikasjonene på Android-markedet og er fortsatt blant de mest komplette for å utforske filer og mapper. Astro er også en backup-app, bildeviser, tekstredigerer, nedlastingsbehandler og oppgavebehandling.

10) Amaze File Manager er en utmerket åpen kildekode-app for å utforske mobiltelefonfiler og for å overføre filer fra PC til mobiltelefon og omvendt, uten å måtte bruke merkelige eller betalte programmer for å administrere overføringen.

11) Filbehandler, en filbehandler med et enkelt og greit navn, gir alt du trenger for å administrere enhver fil eller mappe på Android-telefonen eller -nettbrettet. På hjemmesiden finner vi hurtiglenker til filtyper, microSD og ekstern lagring og det er mulig å bruke det til bilde- og videoforhåndsvisninger.

Konklusjoner

Vi velger den filbehandleren som passer oss best blant de fremmøtte og Vi administrerer filene og mappene i enhver moderne Android-enhet som aldri før. Mange produsenter (som Samsung) tilbyr også en filbehandler integrert i systemappene, men bare de som er vist ovenfor tilbyr alle de mest ønskede og nyttige funksjonene.

For å lære mer kan vi lese guidene våre på hvordan dele filer over nettverket på Android kom igjen hvordan få tilgang til Windows delte mapper fra Android.

Index
  1. Beste filbehandlere for Android
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up