Beste fotomonteringsapper på iPhone og Android

De 15 beste gratis applikasjonene for å lage fotomontasjer på iPhone og Android, sette sammen ansikter, landskap, filtre og morsomme klistremerker

Ved å bruke de riktige appene på telefonen kan vi legge til forskjellige elementer til bildene og selfiene våre som hatt, bart og briller eller hvor det er mulig å endre bakgrunn og lage falske bilder der vi er ved sjøen, på fjellet eller på fjellet. Måne.

I den følgende guiden har vi samlet alle beste fotomonteringsapper for iPhone og Android, alt gratis og med mange effekter inkludert som du kan prøve. Fotomontasjer er alltid automatiske, umiddelbare, krever ingen spesielle ferdigheter og har overraskende og til og med morsomme resultater.

LES OGSÅ -> Nettsteder for å lage raske online fotomontasjer med ansikter

Beste apper for morsomme fotomontasjer

1) PhotoFunia Til iPhone og for Android det er også en av de mest historiske fotomontasje-nettapplikasjonene som er tilgjengelige ulike scenarier, bakgrunner og kropper å sette ansiktet i. Appen er som nettsiden, full av filtre og fotomonteringseffekter i streng forstand, til å bruke på bildene våre. Dette er for det meste scener der du kan sette dine egne bilder i, for eksempel i en reklametavle ved veien, et museum, en bok eller en jule-, valentins- eller annen feriescene for å kunne lage gratulasjonskort. Appen, veldig klassisk, er fortsatt blant de beste i denne kategorien.

2) PhotoMontagerFor iPhone Og Android, er en gratis app med mange filtre som kan brukes til å lage morsomme og søte fotomontasjer, som ligner på Photofunia. Vi velger deretter bildet som skal holdes i bakgrunnen og legger til vårt som automatisk monteres over bakgrunnen, i forventet posisjon, og fyller dermed hullet eller det tomme rommet.

3) Fotolab Til iPhone og for Android det er en av de mest populære applikasjonene i Google Play og Apple Store-butikkene, det er en applikasjon for redigering av bilder som er svært rik på forskjellige alternativer og effekter, inkludert funksjonen for å lage fotomontasjer. Det er to typer fotomontasjer i PhotoLab-effektkategoriene, den ene for å sette bildet vårt i et annet scenario og den for å sette ansiktet vårt på kroppen til en annen person, for eksempel en fotballspiller, en nonne eller en modell og så Street. Verktøyet for å plassere ett bilde oppå et annet er ganske presist og lar deg få fotomontasjen til å se nesten ut som om den ble laget med Photoshop.

4) PicsArt Photo Studiomellom beste apper med bildefiltredet er gratis for iPhone og for Android er en annen veldig kjent applikasjon som lar deg redigere bilder på forskjellige måter. Spesielt lar den deg lage fotomontasjer av typen som kan legge til tegnede eller morsomme elementer til bildene våre takket være "klistremerker".

5) Fotoredigering Ansiktsfilter bare for for Android er en av beste applikasjoner for å lage collager som inkluderer funksjonen å legge til neser, bart, hatter, gigantiske ører, hundetunge og andre elementer, eller å sette bilder i spesielle rammer.

6) PIP-kamera Til iPhone og for Android det er en virkelig kraftig applikasjon for å lage fotomontasjer, takket være hundrevis av filtre inkludert for å plassere ansiktet ditt eller andre typer bilder i bestemte rammer eller virtuelle miljøer. Du kan for eksempel sette bildet inn i en dråpe vann, i en flaske, i et hjerte, i et glass, i et magasin eller i mange andre scenarier.

7) CyberLink PhotoDirectorFor iPhone Og Android det er en av de beste appene for å forbedre bildene våre, som også tilbyr en seksjon dedikert til overlegg, det vil si fotomontasjer der bildene våre settes inn og legges over i vakre landskap. Videre har denne applikasjonen, blant sine kraftige verktøy, også funksjonen til å fjerne objekter fra bilder, noe som fungerer bra og er veldig enkelt å bruke.

8) Klipp Lim inn bilder er en søknad om iPhone og for Android, veldig enkelt, som lar deg klippe et element fra et bilde og deretter lime det inn i et annet, og effektivt skape en visjon mellom to fotografier. For eksempel kan du deretter montere et bilde i full lengde av oss i en setting med Eiffeltårnet i bakgrunnen og legge det ut på Facebook for å lage en vits og fortelle alle at vi er i Paris.

9) Banuba ansiktsfiltre gratis for Android og også for iPhone det er en klassisk fotomonteringsapp, der det er mulig å fjerne bakgrunnen fra et bilde for å montere et annet eller som lar oss plassere ansiktet vårt på et annet og virtuelt scenario.

10) Ansiktsbytteen app tilgjengelig for Android og iPhone, har tonnevis av effekter for å bytte ansikter i bilder, sette deg inn i andres kropp og lage morsomme redigerte bilder.

11) Godterikameratilgjengelig for Android og for iPhoneer en fotoredigeringsapp for å prøve ut sminke og redigere lepper, ansikt og øyne, med muligheten til å endre høyde, midje og hofter, med muligheten til også å legge til collager og spesialeffekter til alle bilder.

12) SNØ er en fotomonteringsapp du ikke bør gå glipp av! Tilgjengelig for Android og for iPhonebruker kunstig intelligens for å legge virtuell sminke til ansiktet, men også spesialeffekter, fotofiltre, dekorasjoner, tilføyelse av gjenstander og mennesker og kroppsmodifikasjoner.

1. 3) Refacetilgjengelig for Android og for iPhone, bruker kunstig intelligens for å bytte ansikter og gir også avanserte AI-filtre for å eldes eller forynge, endre kjønn og alder. For å gjøre fotomontasjene våre enda vakrere og morsommere kan vi endre stemmen vår, bruke stemmen vår på kjente personer eller kjendiser og ta opp alt i en liten video for å dele eller i et GIF-bilde.
14) SnapchatFor Android og for iPhone, er en meldingsapp i WhatsApp-stil som tilbyr utmerkede verktøy for å lage fotomontasjer direkte i chatter; for eksempel kan vi bruke Time Machine-filteret til å elde eller forynge oss, i tillegg til å bruke hundrevis av andre forskjellige filtre gratis (brukbare både live og på bilder tatt).

15) Facetune Editortilgjengelig for Android og for iPhone, er sannsynligvis den beste appen for å lage fotomontasjer på bildene og selfiene våre i sanntid, spesielt for de som vil prøve nye triks, endre lyset eller endre bakgrunnen på bildene. Fotomonteringsappen er definitivt veldig komplett, siden den også lar deg endre hårfarge og bruke maling og farger på bakgrunnen, mennesker og gjenstander.

Konklusjoner

Med fotomonteringsapper kan vi redigere hvert bilde vi tar eller en hvilken som helst selfie på en kreativ måte, lage bilder med dekorasjoner, deformasjoner, nye ansikter og nye triks uten å måtte bruke bilderedigeringsapper for PC, ved å bruke noen få trykk på skjermen og lagre resultatet direkte i telefonens internminne.

Alltid på samme tema som vi kan lese guidene våre til app for å prøve ut frisyrer og hårklipp og kl beste apper for å sminke og prøve ut sminkestiler (Android og iPhone).

Index
  1. Beste apper for morsomme fotomontasjer
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up