Beste gratis AI-verktøy for arbeid og studier

Index
 1. 1) Supernormal
 2. 2) ChatGPT
 3. 3) ProfilePicture.AI
 4. 4) Beskrivelse
 5. 5) MagicEraser
 6. 6) Tweet Hunter
 7. 7) Nara Keet
 8. 8) Elvebredden
 9. 9) Taplio
 10. 9) Karakter AI
  1. Konklusjoner

Gratis verktøy med AI (kunstig intelligens) for å studere eller jobbe bedre, ved hjelp av automatiske assistenter og problemløsere

Mange brukere tror at kunstig intelligens er så kompleks og «uoppnåelig» at den blir det eksklusive domenet til forskningsuniversiteter og bedrifter som jobber med IT.

Ingenting kan være mer galt: Kunstig intelligens er nå innen alles rekkevidde og kan brukes til å arbeide og studere, bruke dem som assistenter i jakten på nytt innhold, i løsning av matematiske problemer, i å lage nytt innhold og mye mer.

I den følgende guiden vil vi vise deg beste AI-verktøy som vi kan bruke gratis for å jobbe og studerebruker dem som personlige assistenter som er i stand til å hjelpe oss med mange oppgaver i dagliglivet.

1) Supernormal

Supernormalt det er en kunstig intelligens designet for å transkribere møtene vi har på Zoom eller Google Meet.

Å bruke det er veldig enkelt: la oss koble til nettstedet før møtet, trykk på Få Supernormal gratislogger vi raskt på med Google og kobler til Google Meet- eller Zoom-møtet vi ønsker å spore.

AI vil holde styr på alt vi sa under møtet, for å få en trofast transkripsjon av alt som er sagt mellom de forskjellige samarbeidspartnerne.

2) ChatGPT

ChatGPT det er en chat administrert av en kunstig intelligens som er i stand til å løse matematiske problemer, lage nye apper fra bunnen av, lage tekster og dikt, hjelpe oss med å oversette tekster og mye mer.

For å lære mer kan vi lese vår guide til chat med kunstig intelligens som ser menneskelig ut på ChatGPT.

3) ProfilePicture.AI

Alle som trenger en ny avatar med høy oppløsning kan laste opp bildet sitt til ProfilePicture.AI og få en ny avatar med en unik og umiskjennelig stil.

AI-motoren vil generere forskjellige bilder fra det valgte settet med bilder, slik at du umiddelbart kan laste ned den nye avataren for å bruke som et jobbprofilbilde eller som et bilde på sosiale medier.

4) Beskrivelse

Beskriv det er en kraftig AI-editor som er i stand til å redigere lyd basert på dens automatiske transkripsjon, utmerket for de som administrerer podcaster eller ønsker å fjerne lyd fra en video.

Ved å laste opp lyd- eller videofilen får vi umiddelbart en transkripsjon av talen; ved å slette deler av den transkriberte teksten vil også de tilsvarende lyddelene bli slettet, for å kunne handle mye raskere på lydsporene som skal endres.

5) MagicEraser

For å fjerne uønskede objekter eller personer fra bildet, ingen skråstreker MagicEraseret nettsted som bruker kunstig intelligens for å fjerne objekter fra et hvilket som helst bildemed et verk som grenser til fotorealisme.

For å lære mer kan vi også lese vår guide om hvordan slette objekter fra bilder ved å fjerne elementer og personer fra bildet.

6) Tweet Hunter

Med nettstedet Tweet Hunter vi kan lage nye engasjerende tweets fra bunnen av, med hashtaggene og ordene som allerede er tilpasset typen kontekst og bildet eller videoen vi har tenkt å dele.

AI-motoren er i stand til generere svært effektive tweets ved salg av et produkt eller i reklame for en vare, for raskt å kunne øke antallet følgere og videredelinger knyttet til vår personlige eller forretningsprofil.

7) Nara Keet

Vi liker ikke stemmen vår, vi bruker aksenten vår for mye og vi vil ikke at den skal vises i noen videoer? Vi kan bruke Nara Keet Til lage en tekst som skal "resiteres" av en AI-stemmesom vil være mye mer nøytral og behagelig å høre på.

Vi kan velge mellom over 500 manns- og kvinnestemmer og vi kan også automatisk oversette det vi sier takket være støtte for over 80 språk.

8) Elvebredden

Med Riverside vi kan lage podcaster på profesjonelt nivå uten å måtte ha alt opptaksutstyret som er typisk for dette innholdet.

Ved hjelp av kunstig intelligens du kan fjerne unødvendige lyder, forbedre den innspilte stemmen, hold timingen mellom de ulike podcast-utøverne og optimaliser den endelige lydfilen. Podcasten vil alltid høres perfekt ut, selv om den er tatt opp med mikrofonen innebygd i datamaskinen eller webkameraet.

9) Taplio

Det siste AI-verktøyet vi anbefaler at du prøver i virksomheten er Taplioen assistent som er i stand til å forbedre LinkedIn-profiladministrasjonen og lette søket etter nye jobber.

Takket være Taplio vil vår LinkedIn-profil bli administrert av kunstig intelligenssom vil publisere innlegg til rett tid, vil begynne å følge nye brukere og nye bedrifter og vil overvåke alle kontakter på profilen, for å skape de beste mulighetene for å bli kontaktet av bedrifter som leter etter ansatte.

9) Karakter AI

Dette er nettsted for å lage en ny AI-karakter å chatte med som jeg snakket om i et annet innlegg, som også lar deg starte en samtale med en kjent eller fiktiv karakter, som om de var ekte, utmerket for å studere.

Konklusjoner

Kunstig intelligens er nå en realitet som alle kan oppleve førstehånds: det vil være nok å bruke selv bare noen av tjenestene som er oppført ovenfor for å se hvordan moderne AI-motorer er i stand til å skape nye tingtenk som mennesker, lag nytt innhold, optimaliser eksisterende innhold, administrer sosiale profiler for oss og jobb med lyd-, video- og bildefiler.

For å forbedre ytelsen på jobb og på kontoret kan vi også lese våre guider til app for kontor, arbeid og studier og til de beste apper og verktøy for gruppearbeid, chat, kommunikasjon og prosjektdeling.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up