Beste gratis anti-malware for å finne skjulte virus

Beste gratis programmer for Windows-PCer for også å sjekke mot skadelig programvare og spionprogrammer skjult i Windows

På PC kan det skje at vi kommer over malware skjult på PC uten å bli fanget opp, ofte av typen spyware eller adwaredesignet for å samle informasjon om brukere eller for å spionere på nettsteder og kredittkort.

For å motvirke disse tause og farlige truslene er det viktig å bruke en god antimalware med periodisk skanningsom skal brukes en gang hver eller annenhver måned for fjerne eventuelle virus som er skjult i systemet og slapp unna selv de kraftigste antivirusene som finnes.

LES OGSÅ -> Konfigurer antivirusprogrammet ditt slik at det ikke bremser PC-en under skanninger og kontroller

Beste anti-malware-programmer for PC

1) Malwarebytes er det beste programmet for umiddelbart å finne skjulte virus, spyware og adware som er nestet i en hvilken som helst mappe på datamaskinen din. Gratisversjonen tilbyr en skanner for å søke i alle sektorer av datamaskinens disk og minne. Malwarebytes' rykte er veldig høyt, og i løpet av årene har det ikke mistet et poeng i noen rangering av sikkerhetsprogramvare. For å lære mer kan vi lese vår komplett veiledning om Malwarebytes.

2) AdwCleaner er et annet gyldig verktøy som er i stand til å identifisere og fjerne eventuelle virus som er skjult på datamaskinen din, spesielt spor av spyware og adware skjult i nettlesere eller programmer som ofte har tilgang til Internett. Alt du trenger å gjøre er å starte den og slette alle identifikasjonene som er gjort, for å umiddelbart ha en ren PC.

3) ESET Online skanner er en nettskanner tilgjengelig gratis på alle Windows-PCer og egnet for å rense alle typer datamaskintrusler: fra trojanere til virus gjennom den farligste løsepenge- og spionvare. Den bør brukes som dyprensende skanner når vi merker at tidligere programmer ikke har fungert som de skal.

4) Hitman Pro Det er det sannsynligvis den beste antimalware for å rydde opp i en PC etter en infeksjon. Dette programmet kan brukes gratis i 30 dager, så det er best å ikke installere det før du skal bruke det; vi bruker metodene som er sett tidligere, og hvis vi finner spesielt vanskelige skjulte virus, lanserer vi Hitman Pro for dem fullstendig fjerning av enhver cybertrussel.

5) SuperAntispyware er det beste alternativet til MalwareBytes, som til tross for navnet ikke bare er en anti-spyware, men et komplett program for å oppdage skadelig programvare og andre infeksjoner. Som alle programmene på denne listen, forstyrrer den ikke arbeidet til det installerte antivirusprogrammet fordi gratisversjonen ikke har sanntidsbeskyttelse.
Skanningene kan ikke planlegges (dette er også en funksjon av gratisversjonene av disse anti-malware), så du må huske å gjøre dem manuelt.

6) Spybots det er en av de mest kjente og mest anerkjente anti-malware, alltid veldig pålitelig, spesialisert på å finne spyware, adware og sporing av informasjonskapsler og også i å immunisere systemet mot visse nettsteder som er kjent for å være skadelige. Dette verktøyet tilbyr også systembeskyttelse ved å forbli i bakgrunnen med noen tjenester og prosesser som imidlertid etter min mening er bedre deaktivert fordi de er overflødige.

7) Emsisoft Emergency Kit, som jeg allerede hadde skrevet, er en perfekt nødanti-malware som du kan bruke for å få en annen mening i tvilssituasjoner eller i tilfelle du mistenker at du har et virus. Det er et program designet for kun å være bærbart, slik at du kan bruke det uten installasjon selv fra en USB-pinne. Med kontroll over over to millioner typer skadelig programvare, er Emisoft Emercency Kit i stand til å gjenopprette nesten alle infiserte PC-er til helse.

8) DrWeb CureIt er en av de beste antivirusskannerne du kan bruke på PC-en din for å rense den for skadelig programvare. Det er et gratis verktøy, som ikke krever installasjon og som lar deg utføre en mer grundig sjekk enn antivirusprogrammet. Veldig enkelt å bruke, CureIt er et flott program som alle bør ha klar til bruk.

9) Skadeprogram bekjemper det er en utmerket anti-malware, spesielt fordi den oppdateres hvert år med en ny versjon som blir stadig kraftigere og i stand til å identifisere selv de mest skjulte truslene, gratis uten begrensninger.

10) Zemana Antimalware gratis det er «Demo»-versjonen av selskapets anti-malware, med en gratis lisens som ikke utløper og kan brukes så lenge du vil. Som du vil legge merke til, er det også mulig å laste ned den bærbare versjonen, uten installasjon. Gratisversjonen gir ikke sanntids antivirusbeskyttelse, så det er ikke nødvendig å la programmet alltid være aktivt i bakgrunnen, og det kan enkelt eksistere side om side med ethvert annet antivirus som allerede er installert. Skanningen er veldig dyp og alvorlig, og oppdager ikke bare kjente trusler, men også innebygde bootkits og rootkits. Hvis en mistenkelig fil blir funnet, sendes den automatisk til Zemanas servere for en mer grundig sjekk.

Konklusjoner

Alle disse skanneverktøyene kan lastes ned og lanseres etter behov når vi mistenker tilstedeværelsen av et skjult virus eller merker merkelige symptomer; rådet er å starte disse skanningene uavhengig av typen antivirus som er installert, gitt at ingen antivirus er ufeilbarlig.

For å lære mer kan vi lese hvordan du infiserer PC-en din med virus mens du surfer på internett .

Index
  1. Beste anti-malware-programmer for PC
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up