Beste gratis programmer for å jobbe hjemmefra

Hva er noen av de mest brukte og mest nyttige programmene for å utføre nesten alle typer smarte jobber

Mange kontor-, administrative- og forretningsledelsesjobber kan gjøres hjemmefra i nødstilfeller eller hvis arbeidsstedet er for langt unna eller midlertidig stengt.

Det er klart at ikke alle handler og aktiviteter kan "overføres" til hjemmet, men en stor del av jobbene i tertiærsektoren og delvis også i sekundærsektoren kan administreres, for en viss tidsperiode, selv fra en datamaskin tilstede i hjem.

I denne guiden vil vi vise deg hva beste gratis programmer for å jobbe hjemmefraved å bruke en datamaskin som skal tildeles eksklusivt til formålet (slik at vi slipper å bruke en PC med spill, underholdningsprogrammer og så videre), for å øke konsentrasjonen og oppnå resultater med vårt "virtuelle kontor".

LES OGSÅ: Smart arbeidsstasjon for å jobbe hjemmefra på PC-en mer komfortabelt

1) Microsoft 365

For å jobbe med dokumenter og dele dem blant kolleger er det viktig å fokusere på Microsoft 365den Skyintegrert versjon av Microsoft Office tilgjengelig som månedlig eller årlig abonnement.

Med dette kraftige verktøyet vil vi kunne redigere firmadokumenter med flere hender, dele delte kalendere med Outlook, laste opp og laste ned andre dokumenter som deles av sjefen eller andre kolleger og administrere hvert Office-dokument uten å installere noe på datamaskinen, gitt at det også fungerer veldig bra fra en nettleser.

Der Microsoft 365-lisens den skal være tilgjengelig for selskapet, så for å bruke den hjemmefra trenger vi bare å laste ned den dedikerte klienten (vi spør alltid systemadministratoren) eller bruke hvilken som helst nettleser (veldig praktisk og enkel å administrere i enhver situasjon).

2) AnyDesk

For å koble til arbeidsstasjonen på kontoret, for raskt å få tilgang til bedriftens server eller for å gi assistanse til kolleger eller bedriftskunder, må vi installere et fjernkontrollprogram som f.eks. AnyDeski stand til raskt å etablere en ekstern skrivebordstilkobling fra en datamaskin til en annen via en internettforbindelse.

Programmet er veldig enkelt å bruke, tilbyr høy oppløsning, kan startes hvor som helst (ved å være bærbart) og vi kan bruke det til å fjernstyre hvilken som helst PC via uovervåket tilgang (vi må derfor angi et passord dedikert til ekstern tilgang).

For å lære mer kan vi lese vår guide til de beste programmer for eksternt skrivebord.

3) Zoom

For konferanser og bedriftsvideosamtaler er det ingenting som slår det Zoomsom raskt har blitt et referansepunkt for de som jobber hjemmefra og daglig må forholde seg til kollegaer.

Med Zoom kan vi raskt foreta videosamtaler med HD-lyd- og videokvalitet og lage virtuelle møter med opptil 1000 tilkoblede videodeltakere og 49 synlige skjermer. Gratisversjonen av Zoom er flott å starte med, siden den lar deg opprette møter med opptil 100 deltakere med en grense på 40 minutter (når grensen er nådd må vi lukke og starte samtalen på nytt for å fortsette).

På bedriftsnivå tilbys Zoom ofte som en del av arbeidsverktøyene og tilbys på abonnementsbasis, slik at alle ansatte som er i stand til å planlegge møter kan bruke det uten tidsbegrensninger og uten begrensninger på tilkoblede brukere.

For å lære mer kan vi lese vår guide på hvordan bruke Zoom, det mest brukte programmet for videokonferanser.

4) Google Workspace

Hvis vi ser etter et gyldig alternativ til Microsoft 365 og Zoom, kan vi prøve Google Workspaceplattformen reservert av Google for selskaper.

Med denne plattformen vil vi ha bedriftens Gmail-adresser tilgjengelig, støtte for alle Office-filer takket være Google Docs, en plattform for lagring av data og dokumenter på skyen (også delt mellom kolleger), Google Kalender for planlegging av avtaler og møter, Notater for delte notater og endelig Google Meeten høyoppløselig videosamtaletjeneste som kan støtte opptil 250 brukere samtidig.

Prisene på Arbeidsområdelisens de er svært konkurransedyktige og lar oss møte behovene til små, mellomstore og store bedrifter.

5) Slakk

En annen mye brukt plattform for smart arbeid er Slakk.

Plattformen tilbyr alle verktøyene for å administrere et salgsteam eller et utviklingsteam, takket være muligheten for å administrere ulike kanaler som kategorier og oppgaver kan tildeles, for best mulig å dele opp og lede profesjonell kommunikasjon til de ulike teamene.

I alle de ulike kanalene kan vi finne et integrert chat-system, videokonferanse for kanaler eller intra-kanaler, skysystem for å dele filer og dokumenter med alle registrerte personer som er en del av samme arbeidskanal, delt skjerm og utpekte kontoer. I tillegg til den vanlige chatten er det også en Direct Message-chat for å chatte individuelt mellom kolleger.

Slack kan prøves gratis for små lag, men det uttrykker sitt maksimale potensial når det støttes av en næringslisens med desidert interessante priser.

Slack ligner på Microsoft Teams for å organisere eksternt arbeidog det er en av de beste verktøy for gruppearbeid, chat, kommunikasjon og prosjektdeling.

6) Det viktigste

Hvis vi ser etter noe gratis og håndterbart via en bedriftsserver (uten å bruke serverne til andre selskaper eller andre skyer), kan vi stole på Det viktigste.

Ved å installere serverversjonen i selskapet vil vi kunne organisere en komplett smart arbeidsplattform, i stand til å gi administrasjon av ulike kanaler og ulike team med integrert chat, videokonferanser, fildeling og avansert kryptering av alle innkommende og utgående strømmer fra serveren.

Faktisk trenger vi bare å konfigurere bedriftens server på en tilstrekkelig rask Internett-linje og gi en konto til alle ansatte, og tilordne dem til et arbeidslag.

7) Forestillinger

Der beste appen for å organisere arbeid er Notionden ideelle løsningen for arbeidsgrupper eller idédugnadsgrupper, men også utmerket for å administrere personlige aktiviteter, lage oppslagstavler, lister og tidsplaner.

Notions gratistjeneste fungerer fantastisk for små og store team, og jobber sammen med alle verktøyene som er sett så langt.

Konklusjoner

Løsningene for å kunne bruk smart arbeid for alle bedrifter som jobber mye med datamaskiner eller delte prosjekter det er mange, du trenger bare å velge den som allerede er aktiv i bedriften din eller fortsette med betalingen av lisensen som er nødvendig for å dekke aktiviteten til alle ansatte.

De Det er ingen mangel på gratisløsninger som kan brukes av små team eller små bedriftermen det er alltid bedre å fokusere på de betalte versjonene for å kunne ha alle fordelene og jobbe med maksimal produktivitet.

Derfor heller ikke å glemme beste PC-videochat- og videokonferanseprogrammer og også jeg programmer for fjernarbeid og nettbasert gruppesamarbeid.

Fortsatt på temaet produktivitet, inviterer vi deg til å lese guidene våre Utvidelser for å forbedre produktiviteten i Google Chrome Og Chrome-utvidelser for å fungere raskere på nettet.

Men hvis vi ser etter andre prosjektdelingsplattformer, kan vi lese artikkelen vår for Samarbeid på nett og skriv dokumenter sammen og av programmer for å administrere og planlegge prosjekter.

Ikke glem verktøy for å kringkaste live-presentasjoner eksternt.

Index
  1. 1) Microsoft 365
  2. 2) AnyDesk
  3. 3) Zoom
  4. 4) Google Workspace
  5. 5) Slakk
  6. 6) Det viktigste
  7. 7) Forestillinger
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up