Beste gratis VPN-er for anonym surfing fra telefonen din

Index
 1. 1) Beste gratis VPN-er for telefon
 2. 2) Opera nettleser
 3. 3) Betternet VPN
 4. 4) Alternativer til VPN-apper
  1. Konklusjoner

Beste gratis og ubegrensede VPN-apper for å surfe anonymt, privat og sikkert fra din Android-mobiltelefon og -nettbrett, iPhone og iPad

På telefonene våre kan vi skjule identiteten vår ved å bruke en VPN-appi stand til å skjule forbindelsen ved å få den til å passere gjennom en kryptert og sikker "tunnel" og gi brukerne ny IP-adressefor å oppnå total anonymitet mens du surfer på Internett eller mens du går inn på et bestemt nettsted.

For å beskytte personvernet på telefonen din har vi samlet inn beste gratis VPN-er for anonym surfingfor å bruke på vår Android-telefon eller iPhone for å beskytte personvernet vårt og koble til gratis Wi-Fi uten å risikere avlytting og datatyveri.

LES OGSÅ -> Hvordan skjule IP-adresse på PC, Android og iPhone

1) Beste gratis VPN-er for telefon

For de som vil vite umiddelbart hvilken som er den beste gratis VPN-en for telefonen vår, kan vi lese listen nedenfor; for enkelhets skyld har vi inkludert kun VPN-tjenester som gir ubegrenset trafikk og ingen tidsbegrensningerignorerer tjenester som tilbyr trafikkbegrensninger eller tidsbegrensninger:

 • Opera nettleser: nettleser med ubegrenset VPN inkludert;
 • Betternet VPN: Ubegrenset VPN-app uten registrering;
 • Proton VPN gratis: Profesjonell VPN-app med ubegrenset trafikk;
 • VPN-bok: gratis VPN-tjeneste for eksperter, konfigurerbar via OpenVPN;
 • Hotspot Shield: Ubegrenset VPN-app for tilgang til amerikansk innhold.

For å lære mer kan vi lese de følgende kapitlene, slik at vi kan analysere fordeler og ulemper ved hver foreslåtte løsning og finne lenkene for å legge til gratis VPN til telefonen vår.

2) Opera nettleser

For å skjule identiteten vår kan vi bruke Opera nettlesernettlesere med gratis VPN-tjeneste integrert og tilgjengelig uten tids- og trafikkbegrensninger.

For å bruke den, bare gå til alternativene, trykk på VPN og bruke den beste serveren basert på vår plassering; igjen fra innstillingene kan vi velge regionen der vi skal vises i verden, for å låse opp innhold som ikke er tilgjengelig i Italia.

Foreløpig er VPN-funksjonene kun tilgjengelige på Opera-appen for Android, som vi kan laste ned direkte fra Google Play Butikk.

Andre nettlesere med innebygd VPN er:

 • Aloha nettlesertilgjengelig for iPhone Og Android. Aloha Browser er en nettleser som har en gratis ubegrenset VPN-tjeneste som kan aktiveres når som helst og kan tilby maksimalt personvern og sikkerhet.
 • Heikun tilgjengelig for iPhone, er en veldig kjent gratis applikasjon som er i stand til å fjerne blokkering av strømmetjenester som kun er tilgjengelig i USA. Hola er en gratis tjeneste som også fungerer som en nettakselerator, som komprimerer dataene før de sendes til smarttelefonen eller nettbrettet. Hola, i tillegg til å være et netttrafikkfilter, fungerer også for å fjerne blokkering av strømmingsinnhold.
 • Turbo VPNtilgjengelig for iPhone, er kanskje den mest populære og brukte VPN på smarttelefoner over hele verden, ubegrenset og som lover en rask tilkobling og fungerer veldig enkelt, med bare en knapp for å aktivere. Feilen er den ganske irriterende reklamen som ofte vises på fullskjerm.
 • Tor nettlesertilgjengelig gratis for Android og for iPhoneer en nettleser som bruker Tor-nettverket til å skjule IP-adressen til telefonen vår, og bruker et svært høyt krypteringnivå på hver tilkobling.
 • Avast sikker nettlesertilgjengelig for Androider en nettleser som sjekker for mistenkelige koblinger og stopper nedlasting av virus, men den gir også en praktisk VPN som kan aktiveres når som helst for å beskytte forbindelsen.
 • AVG-nettleseretilgjengelig for Androider en nettleser som beskytter telefonen mot ondsinnede lenker og virus, samt krypterer og skjuler forbindelsen via en dedikert VPN.

For mer informasjon kan vi lese vår guide til nettleser med ubegrenset og gratis VPN for smarttelefonen din.

3) Betternet VPN

Som et alternativ til VPN-nettlesere kan vi installere en app på telefonen vår som er i stand til å beskytte alle tilkoblinger og alle andre apper installert på enheten; det beste er uten tvil Betternet VPNapp som Det fungerer umiddelbart uten registrering (ingen pålogging kreves).

Denne appen tilbyr ubegrenset VPN-tilkobling for alle enheter, uten tidsbegrensninger og uten trafikkbegrensninger, slik at du alltid kan skjule identiteten din og surfe anonymt uten å ta risiko. Også utmerket for å få tilgang til tjenester som ikke er tilgjengelige i Italia takket være tilstedeværelsen av amerikanske servere.

Betternet VPN-appen er gratis å laste ned for Android og for iPhone.

Alternativt kan vi prøve en av de andre appene som er sett i det første kapittelet i veiledningen, som deler tilstedeværelsen av ubegrenset tilkobling med Betternet:

 • ProtonVPN gratis: utmerket gratis VPN-app for Android Og iPhone, gir automatisk VPN-tilkobling med servere fra USA, alltid gratis og uten begrensninger. Appen leveres av det velkjente voksennettstedet for å overvinne begrensningene i enkelte land, men den fungerer veldig bra med alle nettsteder og har kryptering som gjør hver nettsurfing-økt privat.
 • VPN-bok: Ubegrenset VPN-tjeneste som krever manuell konfigurasjon i appen OpenVPN Connectogså tilgjengelig for Android og for iPhone. Denne tjenesten er reservert for eksperter fordi vi først og fremst må opprette en konfigurasjonsprofil for OpenVPN og først deretter laste den inn i OpenVPN-appen, slik at vi kan koble til uten grenser mens vi drar nytte av den mest avanserte VPN-beskyttelsen.
 • Hotspot Shield: Flott gratis VPN-app tilgjengelig siden Google Play Butikk og fraApple App Store. Appen tilbyr ubegrenset tilkobling, raske servere lokalisert i alle deler av verden og dedikerte servere for tilgang til amerikanske tjenester, slik at du kan se innhold som ennå ikke er tilgjengelig i Italia.

For å oppdage andre gyldige VPN-tjenester med gratis prøveversjoner kan vi lese vår guide til beste raske, pålitelige og ubegrensede VPN-er.

4) Alternativer til VPN-apper

Hvis vi allerede har lært det endre DNS på telefonen vi kan bruke dette trikset til å bla gjennom nettsteder som er utilgjengelige fra Italia, som om vi brukte en anonym VPN.

Det samme kan gjøres fra en iPhone eller Android-telefon ved å endre DNS-parametrene i innstillingene til nettverket du kobler til (du må endre DNS-innstillingene individuelt for hvert Wi-Fi-nettverk du kobler til).

Blant gratis DNS som vi kan bruke, skiller de seg absolutt ut Google DNSsom lar deg omgå leverandørrestriksjoner på blokkerte nettsteder.

I tillegg til Google DNS kan vi prøve andre anonyme DNS-tjenester som f.eks CloudFlare DNSsom vi kan aktivere gratis og tilby en rask DNS-tjeneste uten noen begrensninger, slik at vi også kan få tilgang til blokkerte nettsteder i Italia.

Hvis du surfer hjemmefra kan vi bruke gratis og anonym DNS ved å bruke DNS direkte inne i modemet, som også vist i veiledningen på hvordan sette DNS på modemet.

Konklusjoner

For å navigere i fullstendig anonymitet og fullstendig sikkerhet på telefonen din, må vi nødvendigvis stole på en nettleser med integrert VPN eller, enda bedre, til enKomplett og gratis VPN-appslik at du kan navigere hjemme og borte fra hjemmet med én tilkobling umulig for hackere eller spioner å avskjære.

Rådet er å alltid aktivere VPN når vi er koblet til offentlig Wi-Fi, for å unngå ubehagelige overraskelser.

For de som er spesielt opptatt av personvern og anonymitet, anbefaler vi å lese våre guider om hvordan forfalske IP for å skjule deg selv på nettet og på systemer for anonym surfing med falsk IP.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up