Beste "hemmelige" funksjoner til Nintendo Switch

La oss se sammen hvilke hemmelige funksjoner vi kan utnytte på Nintendo Switch, for å låse opp det maksimale potensialet til konsollen

Der Nintendo Switch det er en av de mest populære konsollene blant unge og veldig unge mennesker på grunn av det høye nivået av moro som spillene er i stand til å gi og for fleksibiliteten det fører med seg: det er faktisk mulig å bruke det både som en bærbar konsoll og som en stuekonsoll ved å koble den til en TV og bruke forskjellige kontroller for å spille med venner og familie.

I den følgende guiden vil vi vise deg hva de er de beste lite kjente funksjonene til Nintendo Switch, slik at du kan bruke den til 100 % av mulighetene uten å bare spille. Funksjonene kan gjelde både selve konsollen og kontrollerene (kalt Joy-Con).

1) Finn tapte kontrollere

Hvis vi mister en av Switch-kontrollerne, kan vi finne den med selve konsollen ved å bruke funksjonen Finn kontroller. For å bruke denne praktiske funksjonen åpner vi fanen Kontrollere i hovedmenyen og velg elementet Finn kontrollere på høyre side av menyen.

Konsollen vil gi en liste over kontrollere knyttet til bryteren: vi velger den tapte kontrolleren, holder nede A-, L- eller R-knappene på skjermen og følger vibrasjonen til kontrolleren for å finne den. Hvis kontrolleren er slått av, kan konsollen slå den på eksternt, men bare hvis den er nær nok (innenfor 20 meter fra konsollen på grunn av den fysiske grensen for Bluetooth).

2) Bruk brukerprofiler

Brukerprofiler er nyttige hvis flere personer bruker samme bryter, men de kan være svært nyttige selv om det bare er oss som spiller, da de er en flott snarvei til å lage ekstra lagringsautomater for spill som kun har én spilleautomat.

For å opprette en ny profil i farten, åpne Systeminnstillinger fra hovedmenyen velger vi Brukere og trykk til slutt på Legg til bruker. Nå trenger du bare å følge instruksjonene på skjermen for å opprette en ny profil, slik at du kan velge den når du starter konsollen.

3) Spill spill som ikke er tilgjengelig i Italia

Profilsystemet sett ovenfor egner seg også veldig godt til å spille titler som ennå ikke er tilgjengelige i Italia, men som kan spilles i et fremmed land (for eksempel i Japan eller USA). Når den nye brukerprofilen er opprettet, oppretter vi også en ny Nintendo-kontopass på å bruke en annen e-postadresse enn den offisielle (vi kan bruke mange gratis e-posttjenester for formålet).

Når vi angir landet for Nintendo-kontoen, velger vi et annet land enn Italia (for eksempel Japan eller USA), slik at du kan kjøpe spill som ennå ikke er tilgjengelig i Italia i butikken.

Ingenting stopper oss fra å kjøpe utenlandske Nintendo Switch-spillkassetter på nettsteder som Amazon TysklandAmazon UK eller Amazon USA: Konsollen er ulåst og kan spille alle spill, også de fra utlandet.

4) Koble Joy-Con til PC-en

Nintendo Switch-kontrollere kan brukes som kontroller for PC-spill: de vil bli sett på som enkle Bluetooth-kontrollere og kan kartlegges enkelt og umiddelbart med et program som antimikro.

Alt vi trenger å gjøre er å slå av Nintendo Switch, koble fra kontrollerene, trykke på den lille knappen øverst på kontrolleren, gå til PC-en og åpne menyen dedikert til Bluetooth, for å starte søk etter nye enheter; etter å ha paret kontrollerene, bruk bare antimikro for å knytte nøklene til et spill med Joy-Con-tastene.

Hvis vi har problemer med Bluetooth-paring, kan vi lese guiden vår på hva du skal gjøre hvis Bluetooth ikke kobles til.

5) Aktiver en tyverisikringsenhet for bryteren

Hvis vi reiser ofte kan det være lurt å aktivere en tyverisikring for bryterensom vil hindre tyven i å bruke konsollen og starte en app uten å kjenne til opplåsingskoden, noe som effektivt gjør tyveriet meningsløst.

For å fortsette må vi aktivere Foreldrekontroll på bryteren, som kan beskytte tilgang til spill og apper, men også beskytte bryteren mot tyveri; for dette formålet laster vi ned appen på telefonen vår Foreldrekontroll for Nintendo (tilgjengelig for Android og for iPhone), la oss få oss på Nintendo Switch, la oss få oss inn Systeminnstillinger -> Bruk smartenheten dinbekrefter vi tilstedeværelsen av appen, skanner QR-koden for å pare bryteren med foreldrekontrollappen og velger en opplåsingskode.

For å aktivere selve tyverisikringen åpner vi appen igjen Foreldrekontroll for Nintendoaktiverer vi stemmen Suspender programvaresetter vi minimumsalderen i Egendefinerte innstillinger (dvs. 3+) og angi tidsluken der vi planlegger å reise eller holde oss borte fra hjemmet (vi kan også angi alle døgnets timer og alle ukedager for virkelig effektiv beskyttelse).

På denne måten vil vi kunne spille eller gjøre hva som helst på konsollen bare hvis vi kjenner opplåsingskoden, som må tastes inn så snart du slår på konsollen og prøver å bruke et hvilket som helst spill eller app.

6) Strømmetjenester for Nintendo Switch

Nintendo Switch kan brukes hovedsakelig til spill, men det kan bli et godt tidsfordriv for se streamingvideoer på apper som er kompatible med konsollenslik at vi kan ha det gøy mellom en spilløkt og en annen.

I skrivende stund er de eneste streamingappene som støttes av konsollen:

I utlandet er det også mulig å utnytte Funimasjon Og Hulu som strømmetjenester; for å få tilgang til disse to tjenestene fra Italia, må vi bruke en VPN-ruter og en VPN-tilkobling til USA, som vist i våre guider om hvordan konfigurere VPN på ruteren og hvordan koble til en VPN fra USA gratis.

Dessverre er det ingen støtte for veldig populære apper som Netflix, Spotify, Amazon Prime Video og Disney+: Nintendo har foreløpig ikke kommunisert støtte for disse tjenestene for den bærbare konsollen, som derfor er definitivt ikke egnet for streamingelskere.

Konklusjoner

Nintendo Switch-konsollen skjuler noen "hemmelige" funksjoner som vi kan utnytte når som helst for å unngå tyveri av konsollen, for å bruke mange lagringsspor for favorittspill, for å finne tapte Joy-Cons og for å også koble kontrollerene til PC-en.

For å lære mer kan vi lese guidene våre på hvilken du skal velge mellom Playstation, Xbox og Nintendo som konsoller og hvordan spill på PC eller TV med smarttelefonen din (som Nintendo Switch).

Index
  1. 1) Finn tapte kontrollere
  2. 2) Bruk brukerprofiler
  3. 3) Spill spill som ikke er tilgjengelig i Italia
  4. 4) Koble Joy-Con til PC-en
  5. 5) Aktiver en tyverisikringsenhet for bryteren
  6. 6) Strømmetjenester for Nintendo Switch
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up