Beste kameraapper for Android for å ta bilder med telefonen

Beste alternative gratis kameraapper for å ta vakrere og redigerbare bilder fra hvilken som helst Android-smarttelefon

Mobiltelefonen er veldig praktisk for å ta bilder hvor som helst og når som helst, raskt, for å fange morsomme øyeblikk eller bilder som ikke kan gjentas. Problemet er at når vi snakker om Android-smarttelefoner, er standardapplikasjonen fra telefonprodusenten ikke alltid best mulig.

Hvis vi eier en Galaxy eller en Xiaomi e bildene er uskarpe når det er lite lysde skyter sakte eller det er ikke mange spesialeffekter som tilbys for å forbedre bildet, så bør du prøve en annen kameraapp som har alle funksjonene som kreves av en moderne fotoapp (inkludert tillegg av sanntidseffekter).

I denne artikkelen vil vi vise deg beste kameraapper for Android-smarttelefoneralt optimalisert for å ta vakre bilder i alle lysforhold, med mulighet for å legge til nye effekter under eller etter opptak.

LES OGSÅ -> Beste smarttelefonkamera: hvilket tar bedre bilder

Beste Android-kameraapper

1) PhotoDirector det er den beste appen for ta bilder og rediger dem i sanntid på Android. Appen har en rekke animerte effekter som kan brukes på bilder akkompagnert av funksjoner for å legge til animerte dekorasjoner, himmelerstatningseffekt, fjerning av objekter og nye lyseffekter, som skal brukes på bakgrunnen eller forgrunnsmotivet.

2) YouCam Perfekt er en annen god kameraapp for dem Han tar mange selfies og vil bruke de beste filtrene med en gang. Med appens funksjoner kan vi umiddelbart fjerne bakgrunnen etter fotografering, gjøre estetiske justeringer av ansiktet, endre proporsjoner på kroppen, legge til animerte effekter, få uskarpe bilder på sidene og mye mer.

3) Adobe Lightroom det er den første Adobe-appen vi anbefaler at du prøver som kameraapp. Appen ble født som en bilderedigerer men det kan brukes også som kameraappslik at du kan bruke de mange effektene direkte mens du fotograferer, og hvis du ikke er fornøyd, fortsette med endringene og rettelsene som tilbys av den integrerte editoren.

4) Kamera 360 det er blant de beste appene vi kan laste ned på Android for ta og redigere selfies legge til nye klistremerker, nye rammer, nye objekter og nye animerte effekter, uten å glemme verktøyene for å gjøre ethvert bilde vakrere (inkludert de som allerede finnes i telefonens interne minne).

5) Pixtica den fikk raskt et rykte som den perfekte appen for lage nye bilder fra personlige bilder og selfies. Ved å bruke denne appen er det mulig å justere alle opptaksinnstillinger, lage spektakulære videoer, legge til effekter av alle slag (inkludert klistremerker, tekster, animasjoner og objekter).

6) FV-5 kammer er appen reservert for skytterfagfolk, med mange stemmer og parametere som kan justeres etter ønske, akkurat som om vi brukte et reflekskamera. Det er ikke en umiddelbar app å bruke, men det er absolutt appen som, med nødvendig erfaring, vil gi deg de beste bildene med hvilken som helst telefon.

Sosial kamera-app

1) Instagram er den sosiale referanseappen for å ta nye bilder ed legge til nye effekter, nye klistremerker og nye transaksjoner uten å måtte bruke andre eksterne apper. Etter å ha tatt bildet kan vi dele det som et bilde eller som en historie på sosiale medier eller lagre det på telefonen.

2) Snapchat er en annen sosial app med innebygd kamera. Kameraet til denne appen presenterer seg selv full av morsomme effekter og filtre kan brukes til både bilder og videoer.

3) Retrica er en app laget for å gi en sosial touch til ethvert skuddtakket være tilstedeværelsen av tusenvis av filtre som kan tilpasses alle lysforhold og alle typer bilder (fra selfies til gruppebilder).

Flere kameraapper

1) Åpent kamera er helt klart en av de beste applikasjonene for å ta bilder med en Android-smarttelefon i høy oppløsning, som også lar deg ta bevegelige bilder eller Live Photos og som også inkluderer øyeblikkelig retusjeringsverktøy.

2) VSCO Cam for Android det er en ekstraordinær applikasjon, en stor suksess i Apple Store, også veldig kraftig på Android-smarttelefoner for å ta profesjonelle bilder med mobiltelefonen og umiddelbart redigere dem med postproduksjonsfunksjonene.

3) Photoshop kamera er en annen Adobe-app som lar deg ta bilder enkelt med filtre og effekter. Appens grensesnitt ligner på de fleste andre kameraapper, med en utløserknapp, ikoner for justering av innstillinger som sideforhold eller blits, og en snarvei for å bytte mellom enhetens front- og bakkamera. Det trestjerners ikonet til venstre for knappen åpner en rullemeny for raskt å velge filtre.

4) Godterikameraen eksepsjonell app for å ta stadig vakrere bilder på Android-smarttelefoner, blant de mest populære i Google Play-butikken.
Candy Camera ble beskrevet i en annen artikkel som en bedre app enn Retrica for å ta bilder med effekter og filtre.

5) Prisma, appen for å gjøre bilder til kunstverkfor å ta kunstneriske bilder.

6) Kamera Zoom FX er en annen populær fotoapp for Android, med filtre og effekter og de uunngåelige funksjonene som HDR. Applikasjonen anbefales for de som vil ha noe mindre grunnleggende, de som vil ha mer kontroll, de som vil ha sanntidsfiltre, de som vil ta seriebilder og justere hvitbalansen.

7) Googles Fotoscan-appen for skanning av papirbilder og ta dem med til telefonen din i digitalt format.

8) Cymeragratis for Android-smarttelefoner, er en annen kameraapplikasjon lastet ned av millioner av mennesker, som har alle muligheter for å legge til filtre, foreta bilderedigering, lage collager og med mange effekter for å forbedre bilder.

9) LINE kamera Det er en av mine mest morsomme apper å bruke for å ta bilder, den perfekte mellomtingen mellom enkelt og komplekst, helt og helt gratis. Denne applikasjonen er et kamera som lar deg ta optimaliserte bilder uten å måtte konfigurere noe. Det er mange innebygde filtre ligner på Instagram og hvert filter kan justeres ytterligere ved å endre lysstyrke, kontrast og metning.

10) BeautyPlus lar deg ta bilder og umiddelbart legge til nye effekter, nye filtre og nye bakgrunner med bare noen få trykk på skjermen.

For mer informasjon kan vi også lese vår guide på hvordan du tar bilder som ikke er uskarpe eller uskarpe med smarttelefonen.

Konklusjoner

Det er ingen absolutt beste app, men vi kan prøve alle appene ovenfor for å finne den bedre for bildene vi ønsker å ta på telefonenslik at vi ikke trenger å stole utelukkende på telefonens innebygde kamera.

I andre artikler har vi sett hvilke som er best

 • App for å redigere bilder på Android og hvilke som er best app for å ta Selfie-bilder på Android og iPhone.

  For fotografer anbefaler vi også å lese artikkelen vår om App for å ta RAW-bilder med Android.

 • Index
  1. Beste Android-kameraapper
  2. Sosial kamera-app
  3. Flere kameraapper
   1. Konklusjoner

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Go up