Beste originale, spesielle og nysgjerrige spilltilbehør

Index
  1. 1) Mega USB Hub
  2. 2) SteelSeries QcK Prism
  3. 3) Razer Tartarus
  4. 4) Philips Hue Play
  5. 5) Elgato Stream Deck XL
  6. 6) Thrustmaster Hotas Warthog
  7. 7) Raildriver desktop Train Cab USB-kontroller
    1. Konklusjoner

Her er noe originalt og nyttig tilbehør å kjøpe for å spille videospill på PC eller konsoll

På Internett kan vi finne originale og spesielle produkter relatert til spillverdenen: i stedet for det vanlige tilbehøret kan vi overraske venner ved å bruke dem nysgjerrig og unikt spilltilbehørfor å gjøre stasjonen vår virkelig gjenkjennelig selv under direktesending.

I den følgende guiden vil vi vise deg hva beste originale, unike og nysgjerrige spilltilbehørutmerket for å gi et personlig preg til spillstasjonen eller for å få en fordel mens du spiller online flerspiller.

LES OGSÅ: Beste tilbehør for bærbare datamaskiner, bærbare datamaskiner og MacBooks

1) Mega USB Hub

Det er aldri nok USB-porter for spillere! Hvis vi har mange periferiutstyr for spill å koble til (og profesjonelle bruker trådløse enheter svært lite), må vi umiddelbart fokusere på en enorm USB-hub som WENTER HUB USB 3.0 drevet 11 i 1en separat drevet hub som tilbyr 11 USB-porter å koble til hva som helst.

Denne huben må kobles til en USB 3.0-port på PC-en og til en strømuttak: etter å ha gjort alle tilkoblingene vil vi kunne dra nytte av 7 USB 3.0-porter (som spillenheter kan kobles til) og 4 USB-porter for lading av personlige enheter (telefoner, nettbrett, kameraer osv.).

Huben tilbyr en maksimal overføringshastighet på 5 Gbps (delt over de 7 dataaktiverte portene) og har opplyste brytere for å slå hver enkelt USB-port av og på.

2) SteelSeries QcK Prism

Hva er bedre enn en profesjonell musematte? EN stor profesjonell matte som SteelSeries QcK Prismi stand til å holde både musen og tastaturet på overflaten.

Denne nysgjerrige musematten Har levende 2-soners RGB dynamisk belysningvarslingssystem via belysning, mikrostoff designet for de mest avanserte spillmusene, bevegelsesoptimalisering (for sporing selv med lav DPI og en sklisikker gummibase for å eliminere uønskede bevegelser.

3) Razer Tartarus

Den mest originale og nysgjerrige musen vi kan bruke under våre spilløkter er absolutt den Razer Tartarus.

Denne merkelige musen har en Innebygd mini programmerbart tastaturhurtigutløsende knapper på siden og en veldig spesiell form som helt sikkert vil kreve noen dager med tilpasning for å utnyttes fullt ut.

Denne musen har totalt 32 programmerbare tasteren glede for de som ofte spiller online og ønsker en betydelig fordel under utfordringer: vi kan dermed fullstendig ignorere bruken av tastaturet og få raske kommandoer direkte på musen.

4) Philips Hue Play

For å skape den rette spillatmosfæren kan vi stole på Philips Hue Play.

Disse smarte lysene kan skape en veldig behagelig lyseffekt (med justerbar intensitet basert på eksternt lys og personlige innstillinger), og skaper en veldig avslappende atmosfære å spille i mørket eller under mer intense økter.

Disse lysene kan justeres via den dedikerte appen eller via Alexa-talekommandoer, men for å låse opp alle funksjonene (som automatisk lysendring basert på typen scene som er gjengitt) må vi bruke en Philips Hue Bridge.

5) Elgato Stream Deck XL

Hemmeligheten til mange Twitch-streamere erElgato Stream Deck XLen studio USB-kontroller med fullt programmerbare taster å umiddelbart utføre visse handlinger relatert til streamingen eller spillet som vi har valgt å ta opp.

Med denne kontrolleren kan vi få fart på skjermopptak mens du streamersend umiddelbart kommandoer til opptakssystemet, endre opptaksalternativer i farten og angi hurtigkommandoer for å aktiveres med en enkel knapp (via tastatursnarveiopptak og via makroopptak).

Potensialet er virkelig uendelig med Stream Deck: vi kan tilpasse hver enkelt tast med et tilpasset ikon og tilordne funksjoner for rask tilgang til Windows-innstillinger, Twitch-innstillinger og innstillinger for spillet vi spiller.

6) Thrustmaster Hotas Warthog

Fans av militære flysimulatorer vil absolutt sette pris på Thrustmaster Hotas Warthog.

Denne styrespaken ligner veldig på den man finner på militærflyhar ulike programmerbare knapper og inkluderer også en egen konsoll for gass- og klaffkontroll, samt ulike knapper for funksjoner som er spesifikke for supersoniske fly.

Blant tilbehøret som kan integreres med denne styrespaken finner vi halerorpedaler og flybryterpanelalt utmerket tilbehør for å gjenskape en veldig realistisk flyopplevelse.

7) Raildriver desktop Train Cab USB-kontroller

Det mest spesielle og nysgjerrige spilltilbehøret vi kunne finne er uten tvil Raildriver Desktop Train Cab Controller USBen kontroller designet for å kjøre tog innenfor de mest moderne jernbanesimulatorene.

Dette tilbehøret er beregnet på fans av togsimulatorer som trofast vil gjenskape cockpiten til et høyhastighetstog eller et godstog: på denne konsollen finner vi spakene for gasspedalen, spakene for de forskjellige bremsesystemene og knapper som kan brukes til visse funksjoner i toget.

Også inkludert i prisen TS Train Simulator 2022avgjørende for å få mest mulig ut av dette tilbehøret.

Konklusjoner

De vi viste deg ovenfor i beste originale og nysgjerrige tilbehør som vi for øyeblikket kan kjøpe på Amazon. Mange av disse tilbehørene er kun ment for fans av en bestemt sjanger av spill (flysimulatorer og togsimulatorer), mens de andre kan kjøpes av hvem som helst for å gjøre spillstasjonen unik og funksjonell.

For ikke å glemme, da, for spillere briller som blokkerer blått lys og en stol for sitte komfortabelt ved datamaskinen.

Hvis vi er interessert i å lage en kraftig datamaskin selv, kan vi fortsette å lese vår dybdeanalyse Kraftigste PC noensinne: Bedre maskinvaredeler i dag.

Selv om bærbare datamaskiner er mindre egnet for spill, betyr ikke dette at det ikke er mulig å få veldig kraftige bærbare datamaskiner, som de som vises i guiden Bærbare PC-er for spill: hvilken du skal velge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up