Beste podcast-apper på Android og iPhone

Med podcaster kan vi lytte til tusenvis av lydinnhold om praktisk talt alle kjente emner: sportspodcaster, nyhetspodcaster og teknologinyhetspodcaster er tilgjengelige.

Podcaster ligner veldig på radiosendingermen i stedet for å stille inn en frekvens kan vi lytte til lydfilen direkte i streaming eller laste ned filen for å lytte til den offline senere.

Hvis vi også ønsker å høre på podcaster når som helst på dagen, vil vi i den følgende guiden vise deg beste appene for å lytte til podcaster på telefonen din. Vi viser deg de mest populære appene for å lytte til podcaster på både Android-telefoner og iPhones.

LES OGSÅ -> Beste apper for å lytte til FM-radio og musikkstrømming på Android og iPhone

1) Apple Podcaster

Den mest kjente appen for å lytte til italienske og internasjonale podcaster er Apple-podcasterallerede integrert på iPhones, men også nedlastbar fra Apple App Store.

Denne appen lar deg få tilgang til de beste podcastene og podcastkanalene om ulike emner og gir et enkelt og oversiktlig grensesnitt for å lytte til alle podcastene til en bestemt kanal. Når nye podcaster kommer vil vi motta et varsel og vi vil kunne velge om vi skal laste ned de nye podcastene (for å høre på dem senere) eller om vi skal begynne å spille innholdet umiddelbart. Apple Podcaster er også tilgjengelig på iPad og Apple Watch, i tillegg til at de kan installeres på Apple TV.

Selv om mange podcaster deles gratis, tilbyr noen kanaler eller noen kjente forfattere også betalte podcaster: med dem kan du få tilgang til eksklusive fordeler som null reklame, bonusepisoder, forhåndsvisninger av nye programmer og enkel tilgang til arkivene.

2) Google Podcaster

Blant de beste appene for å lytte og administrere podcaster på hvilken som helst telefon vi finner Google Podcastersom du kan laste ned gratis for begge Android det for iPhones og iPads.

Fordelen med å bruke Google Podcasts er at det er mulig helt gratis finne praktisk talt alle podcastene publisert i Italia fra radio, nettsider og også fra uavhengige forfattere. Googles Podcasts-app har tre hovedfaner: Hjem, Utforsk og Aktiviteter.

I fanen Hjem du kan bla gjennom nye episoder og raskt få tilgang til podcastene du følger. ved å velge en episode vil du kunne lese hva den handler om og emnet som dekkes, slik at du umiddelbart forstår om det er verdt å lytte til eller ikke. For hver podcast kan du få mer informasjon ved å søke på Google.

I Google Podcasts-appen kan du sette pris på hvordan den fokuserer på emner, slik at du kan stille episoder av flere forskjellige podcaster i kø selv om du ikke er abonnent. Podcaster kan også lyttes til online via nettetdedikert side.

Begynner du å lytte til en episode på for eksempel en iPad, kan du fortsette der du slapp takket være synkroniseringsfunksjonen på Android, Web og iPhone.

3) Spotify

Appen er kjent for å tilby gratis musikkstreaming, men mange podcaster er tilgjengelige i katalogen, som allerede kan nås medgratis Spotify-konto. For å begynne å lytte til podcaster, åpne appen, trykk på nederst Nær og skriv inn emnet vi er interessert i eller bare skriv podcaster.

Det er også en del reservert for podcaster i appgrensesnittet, slik at du lettere kan få tilgang til dem.

Akkurat som musikkspor, kan podcaster lastes ned for offline lytting, men for å få mest mulig ut av alle funksjonene knyttet til podcaster må vi abonnere på en Spotify Premium-abonnement.

4) TuneIn Radio

Hvis vi ønsker å lytte til sportspodcaster eller italienske radiopodcaster kan vi stole på TuneInRadioen kjent app for å lytte til radio fra nettet tilgjengelig for Android og for iPhone.

Alt vi trenger å gjøre for å få tilgang til podcastene er å trykke på toppen av fanen Podcaster og velg favorittinnholdet ditt å lytte til. Innenfor appen kan vi finne de beste gratis podcastene og podcastene fra mange italienske kringkastere og aviser, sammen med en serie engelskspråklige podcaster og premium podcaster (kun tilgjengelig med et abonnement).

5) Pocket Cast

Pocket Cast er en flott app å lytte til podcaster fra telefonen som kan lastes ned for Android Og iPhone.

For mange brukere er det fortsatt den beste appen for å lytte til podcaster på telefonen med vakker tilpassbar grafikk, muligheten til å senke lyttingen, hoppe over kapitler, støtte for Android Wear, Sleep timer, Chromecast-støtte og Android Auto-integrasjon. Pocket Casts er også tilgjengelig som app for Windows 10, slik at du kan få alt synkronisert mellom PC-en og telefonene.

6) Amazon Music

En annen veldig interessant app for å lytte til podcaster på telefonen din er Amazon musikkTilgjengelig fra Google Play Butikk og fraApple App Store.

Appen drar nytte av de beste italienske og internasjonale podcastene, som kan lyttes til uten reklame og uten avbrudd av noe slag. For å fortsette, åpne Podcast-delen eller søk podcaster i søkefeltet, slik at du kan se nærmere på samlingen av de beste tilgjengelige podcastene.

For å lære mer om bruken av denne appen kan vi lese vår guide på triks og måter å lytte til musikk med Amazon Music.

7) Alternative podcast-apper

Hvis vi er ekte podcast-spisere, kan vi prøve andre apper for å lytte til podcaster på Android og iPhone. Blant de beste appene vi finner:

 • Zanzaricus: appen for kun å lytte til Zanzara-podcasten, det berømte Radio24-radioprogrammet. Appen er kun tilgjengelig for Android.
 • Overskyet: blant de beste appene for iPhone dedikert til podcaster finner vi også denne, som kan lastes ned gratis fraApple App Store. Utvalget av podcaster og kanaler, inkludert premium-kanaler, er veldig stort: ​​appen tilbyr også en veldig enkel og effektiv spiller, til det punktet at den ikke får deg til å angre på Apples podcast-app.
 • CastBox: tilgjengelig for Android Og iPhonetildelt blant de beste smarttelefonappene for to år siden, med millioner av podcast-episoder å lytte til, på 70 forskjellige språk, delt inn i 16 forskjellige kategorier.
 • Spredere Til Android Og iPhonemed millioner av podcaster, programmer og direktesendinger å lytte til gratis.
 • Podcaster Tracker Til Android Og iPhonelitt stygg i grensesnittet, men med praktisk talt alle de samme funksjonene som Google Podcasts.

La oss laste ned favorittpodcast-appen din og begynne å lytte til favorittopptakene eller intervjuene dine.

Konklusjoner

Podcaster er nå et mye brukt verktøy av folk som elsker informasjon og intervjuer med kjente personer, samt en gyldig alternativ til avisartikler og direktesendte radiosendinger.

Ved å laste ned podcast-appen vår vil vi kunne få tilgang til millioner av forskjellig innhold om alle typer emner (fra politikk til sport og teknologi), lytte til de siste oppdateringene direkte fra appen eller laste ned en spilleliste med podcastene vi ønsker å lytte til neste.

Hvis vi ikke vet hvilke podcaster vi skal følge, anbefaler vi deg å oppdage kuleste tech-podcaster å lytte til som vi så i en annen artikkel.

Index
 1. 1) Apple Podcaster
 2. 2) Google Podcaster
 3. 3) Spotify
 4. 4) TuneIn Radio
 5. 5) Pocket Cast
 6. 6) Amazon Music
 7. 7) Alternative podcast-apper
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up