Beste programmer for å se bilder og bilder på PC

Beste 15 bilde- og bildevisningsprogrammer på din Windows-PC, for å organisere dem, administrere dem og gjøre små grunnleggende endringer raskt

DE bildevisere de tilhører en programvarekategori der mengden og kvaliteten på tilgjengelige gratis programmer gjør det vanskelig å velge bare ett produkt; det eneste sikre er at å ha en Windows-PC, Du bør absolutt ikke nøye deg med standard bildeviser og installasjon av et eksternt program anbefales på det sterkeste for alle brukere som ofte ser bilder og bilder fra sin PC.

I den følgende guiden har vi samlet beste gratis programmer for å vise, administrere og organisere bilder og bilder på datamaskinen dinslik at du kan organisere alle bildene du tar, bildene redigert med favorittredigeringsprogrammet ditt og bruke små endringer på grupper av bilder (navneendring, størrelsesendring osv.).

LES OGSÅ: Beste programmer for å organisere bilder og sortere bilder på PC

Beste bildevisere for PC

1) IrfanView det er det beste program for å se og bla gjennom bilder tilstede på datamaskinen. IrfanView er et flott gratis program med mange redigeringsfunksjoner som å endre størrelse på bilder, gi nytt navn til grupper av bilder og konvertere mellom formater. IrfanView er et brukervennlig og veldig raskt program, som kan vise bilder i en mappe for å se dem i full skjerm eller i et vindu og for å bla gjennom bildene ved hjelp av musehjulet eller mellomromstasten.

2) Microsoft Bilder det er standardappen som allerede er inkludert i Windows 11 og Windows 10, som fortsatt kan være et gyldig alternativ hvis du ikke vil installere eksterne programmer. Bilder-appen skiller seg ut fremfor alt for sine synkroniseringsfunksjoner på OneDrive, for sine grunnleggende redigeringsmuligheter (rotere bilder, snu bilder og bruke nye lyseffekter) og for muligheten til å lage lysbildefremvisninger på noen få sekunder.

3) XnView MP Det er sannsynligvis den mest allsidige av alle bildevisere, fordi den kan lese 500 filtyper og konvertere dem. Den viser bilder veldig raskt, og de kan vises i fullskjerm, som lysbildefremvisninger eller som miniatyrbilder. Den er også i stand til å behandle bilder, rotere dem, beskjære dem, endre størrelse på dem, justere lysstyrke og farger, bruke filtre eller effekter, lage en nettside og mye mer. Forhåndsvisningsvinduet kan tilpasses med forskjellige oppsett og størrelser.

4) Apowersoft Photo Viewer er en lett applikasjon for Windows som er i stand til å åpne bilder av forskjellige digitale formater som JPG, PNG, BMP, GIF, ICO, CUR, TIFF, DNG, HEIC, DDS, Webp og andre, i tillegg til å kunne fungere som en PDF-leser. Animerte GIF-er støttes også, det samme er Microsofts HEIF- og RAW-kamera-bildeformater. Dette programmet støtter også batch-bilderedigering og kan hjelpe deg med å lage de perfekte skjermbildene.

5) FastStone Image Viewer er et annet utmerket valg for de som ønsker et helt nytt program for å se bilder på PC-en. FastStone støtter alle store grafikkformater og digitalkamera RAW-formater, slik at du kan bruke det rett ut av esken; blant dens sterke sider finner vi grensesnittet i fullskjermmodus, med flere paneler som automatisk vises når musepekeren flyttes til sidene av skjermen. Zoomsystemet har en veldig smart funksjon og zoomer til et tilpasset forhåndsdefinert nivå med bare ett klikk. Du kan deretter flytte rundt på bildet ved å holde knappen nede og gå tilbake til full visning når du slipper den. Et annet bemerkelsesverdig innebygd verktøy er batchbehandling, som er ganske omfattende og veldig enkelt å sette opp og kjøre.

6) ImageGlass er en moderne åpen kildekode, lett, superrask allsidig bilderedigerer som lar deg administrere over 70 digitale bildeformater, inkludert GIF, PNG, WEBP, SVG, RAW, AVIF, JP2. Den minimale estetikken gjør den ekstremt tilgjengelig og svært tilpassbar, du kan se bilder i lysbildefremvisninger med overgangseffekter og raskt bytte fra ett bilde til et annet.

7) PicView er en annen flott bildeviser for Windows, moderne, med muligheten til å åpne og bla gjennom bilder og bilder selv når de er inne i et arkiv. Det er en åpen kildekode-programvare som støtter visning av alle bildeformater, også med filtre for å gjøre endringer og forbedringer av bilder.

8) Rask bildeviser det er et utmerket program for å se bilder på en PC, minimalistisk, med en verktøylinje øverst og en statuslinje nederst, en funksjon for å vise bilder i lysbildefremvisning og også med Bilde i bilde-modus. Quick Picture Viewer støtter bildeformater: PNG, JPG, GIF, BMP, TIFF, JPEG, JPE, JFIF, EXIF, TIF, ICO, WEBP, DIB, RLE og SVG.

9) WildBit Viewer det er et annet alternativ for å se bilder på datamaskinen, veldig hendig og funksjonell. I tillegg til de vanlige funksjonene tilbyr den enkel zoom med musehjulet og en svært intuitiv bilderedigerer full av verktøy. Det er også en funksjon for side-ved-side-sammenligning av bilder og en svært tilpassbar lysbildefremvisningsmodus. Den støtter over 70 bildefilformater og kan også vise store videoformater.

10) ACDSee gratis er gratisversjonen av det berømte kommersielle programmet ACDSee, et av de enkleste og kraftigste programmene for bildebehandling, organisering og visning på Windows-PCer (beskrevet i et annet innlegg).

11) WidsMob er en alt-i-ett medieadministrasjonsprogramvare tilgjengelig i gratis og betalte versjoner. Den tilbyr en utrolig levende bildeopplevelse og støtter rask batchbehandling og konvertering mellom formater.

12) Nomacs er en gratis bildeviser for Windows, Linux og Mac, helt åpen kildekode. Lett i minnet, det er referansevalget for de som har en PC med Windows og mindre enn 8 GB RAM.

1. 3) HoneyView er en annen lett bildeviser også tilgjengelig som et bærbart program (uten installasjon). Dette programmet lar deg også åpne GIF-er, korrigere gammanivåer, velge favorittbilder og skjule noe informasjon som dato, klokkeslett, navn og størrelse.
14) 123 Bildeviser er et annet gyldig program for visning av bilder og bilder på PC, komplett med integrert fotoredigering, slik at du kan bruke de mest grunnleggende endringene i farten (lyseffekter, kontrast, farger og fjerning av røde øyne) uten å måtte gå gjennom en avansert redaktør.

15) Movavi Picverse er en fullfunksjons bildeviser for Windows og Mac som støtter over 60 bildeformater, lar deg raskt navigere gjennom bilder (selv i store mapper), tilbyr et grunnleggende bilderedigeringsprogram, og kan batch endre navn på bilder eller bruke et nytt navn kun på valgte bilder.

Konklusjoner

Egenskapene til et godt program for å se bilder på PC er i bunn og grunn de som er i stand til å se dem i serier uten å måtte åpne dem én etter én, å kunne endre retning, å kunne lese EXIF-dataene, å kunne åpne et hvilket som helst bildeformat inkludert de RAW, TIFF, DNG og PSD, WebP i tillegg til klassikerne JPG, PNG, GIF.

Kompatibilitet er et punkt som ikke kan overses, så det er også viktig å bruke programmer som kan konvertere en rekke filer uten problemer. Noen av disse programmene støtter også videovisning.

For å lære mer kan vi lese vår guide på hvordan endre program for å åpne bilder i Windows.

Index
  1. Beste bildevisere for PC
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up