Beste smartklokkeklokker for menn og kvinner

Beste smartklokker 2023: klokker med Android- og Apple Watch-systemer, for menn og kvinner

Når vi kjøper en smartklokkegitt det store utvalget av modeller som er tilgjengelig på markedet i dag, er det viktig å se på de tekniske egenskapene så vel som klokkens estetikk, gitt at vi i mange tilfeller risikerer å få en gammel, dårlig oppdatert modell eller en enkel kinesisk kopi med noen betydelige mangler.

Smartklokken kan være et enkelt mobiltelefongrensesnitt for å motta varsler, eller den kan i seg selv brukes som om den var en smarttelefon, med den eneste forskjellen å ha en mindre skjerm og bæres på håndleddet.

I denne artikkelen vil vi se sammen hva beste smartklokke-klokkerprøver å skille dem for menn og kvinner (selv om det, når det gjelder de estetiske egenskapene, bare er en personlig vurdering) og understreker for hver av dem de viktigste tekniske egenskapene også i forhold til prisen.

LES OGSÅ -> Beste SmartBand-alternativer til MiBand

1) Smartwatch-funksjoner

Før vi ser smartklokkene på salg, la oss ta en titt på de tekniske egenskapene til disse enhetene, slik at vi kan velge den modellen som passer best for våre behov og unngå dårlig laget kinesiske kopier.

For å være virkelig banebrytende må vi observere det tekniske dataarket til den valgte smartklokken og kontrollere at følgende funksjoner er til stede:

 • Forbindelse: tilstedeværelsen av Bluetooth er avgjørende for at smartklokken skal kommunisere med smarttelefonen i vår besittelse. Flere og flere enheter har også Wi-Fi-teknologi for raskt å kommunisere med telefonen og LTE-tilkobling via eSIM (high-end-modeller), for å kunne koble til Internett uten å bruke telefonen.
 • Vise: nesten alle smartklokker tar i bruk OLED eller høykontrastteknologi, som lar deg se skjermen og varslingene godt selv i sterkt lysforhold, hvor mange skjermer vanligvis opplever åpenbare vanskeligheter.
 • Operativsystem: selv smartklokker må administreres og jo bedre operativsystem, jo ​​bedre ting kan vi gjøre med dem. For øyeblikket er de anbefalte systemene WearOS (produsert av Google) e Apple watchOSmen proprietære systemer som kan tilby en opplevelse som ligner på de nevnte systemene kan også brukes.
 • App: mange telefonapper kobler automatisk til den konfigurerte smartklokken, men på nesten alle moderne modeller kan vi installere ekte uavhengige apper på klokken; den beste tilnærmingen avhenger også av våre behov.
 • Trommer: det er mange muligheter i dette tilfellet, la oss velge en som varer i minst 3 dager med skjermen alltid på hvis vi ikke vil lade opp smartklokken vår for ofte.
 • Stropp: det er å foretrekke å ha stroppen utskiftbar, selv om det finnes modeller som tilbyr kun én type rem, og det er ikke mulig å bytte den enkelt. Ved å velge en fin stropp vil vi ikke se malplassert ut og vi vil kunne matche den til vår måte å kle oss på.
 • Kontaktløse betalinger: en av de mest moderne funksjonene er utvilsomt støtten for kontaktløse betalinger, via NFC-brikke. Ved å knytte betalingsmåten vår til tjenester som Apple Pay, Google Pay eller Samsung Pay, vil vi kunne betale for alle typer utgifter med smartklokken, uten å måtte ta frem lommeboken eller betale kontaktløst med smarttelefonen vår.
 • Smart lås: De mest avanserte smartklokkene lar deg låse opp telefonen hver gang de oppdager tilstedeværelsen av smartklokken i nærheten, for å spare tid når vi henter smarttelefonen. På den annen side går telefonen (og selve smartklokken) inn i låseskjermen når den er langt unna eller når vi fjerner klokken fra håndleddet.
 • Kroppssensorer: moderne smartklokker har avanserte sensorer for å måle hjertefrekvens, metning og andre vitale funksjoner i kroppen vår, slik at vi kan overvåke fremgangen som gjøres med treningsapper eller holde visse sykdommer under kontroll.
 • GPS: For å kunne måle avstanden som er tilbakelagt for trening eller trening utenfor hjemmet (sykling, løping osv.), er tilstedeværelsen av GPS avgjørende, for å integrere lokaliseringen sammen med den som måles av telefonen.

Hvis vi finner alle disse funksjonene på den valgte smartklokken, vil vi være sikre på å kjøpe et kvalitetsprodukt som kan vare over tid og tilby oss stor funksjonalitet.

2) Beste smartklokker for menn

Nedenfor har vi samlet de beste smartklokkene for menn, og velger smartklokker fulle av funksjoner, med stor urskive, tunge å ha på håndleddet og egner seg både til en elegant middag og til sport.

Amazfit T-Rex 2

En utmerket herreklokke erAmazfit T-Rex 2utstyrt med en 1,39-tommers skjerm, motstand av militær klasse, GPS-sensor, 10 ATM vanntett kropp, 150 sportsmoduser, 24-dagers batteri, måler 4,71 x 4,71 x 1,37 cm og vekt 230 gram.

SAMSUNG Galaxy Watch5 (44 mm)

En annen sportsklokke for menn som vi kan vurdere er SAMSUNG Galaxy Watch5 (44 mm)smartklokken fra det koreanske selskapet utstyrt med en mer stiv frontskjerm laget av safirglass, søvnsporingssystem, Samsung BioActive 3 i 1-sensor kontrollerer tre helsesensorer (bioelektrisk impedansanalysesensor, elektrisk hjertesensor (EKG) og sensoroptisk hjertefrekvens ), hurtigladende batteri, fysisk og motorisk aktivitetsovervåking.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro 46 mm

En annen gyldig smartklokke for menn er HUAWEI WATCH GT 3 Pro 46 mmsom kan skryte av en keramisk nanokrystallkropp, safirkrystallskive, utendørs treningsmodus, 100 treningsmoduser, intelligent pulsovervåking (med sanntidsvarsler) og automatisk SpO2-overvåking.

TicWatch Pro 3 Ultra 4G/LTE

En av de mest elegante og accessorized klokkene vi kan ha på håndleddet er TicWatch Pro 3 Ultra 4G/LTEsom kan skryte av en Qualcomm SDW4100-prosessor, Mobvoi Dual Processor System, støtte for operativsystemet Wear OS, blodoksygenovervåking, 4G-tilkobling, TicMotion-system og dobbel skjermbeskyttelse.

Apple Watch Ultra

For menn som aldri er fornøyde er det mulig å sikte direkte mot toppen av spekteret i sektoren, dvs. Apple Watch Ultra. Denne klokken koster det samme som en avansert smarttelefon og har et solid titan-deksel, justerbart sort/grå Trail Loop-system, fitness tracker, presisjons GPS-modul, handlingsknapp, ultralang batterilevetid, vanntett opptil 100 meter og motstandsdyktig til høyeste og laveste driftstemperaturer (for ekstreme miljøforhold).

3) Beste smartklokker for kvinner

Smartklokker for kvinner har vanligvis en mindre urskive, mer elegante stropper, lavere vekt og generelt en estetikk designet for å kombinere eleganse, funksjon og stil, som ofte viser et forsprang på modeller beregnet for menn.

Amazfit GTS 4

En av de beste klokkene for kvinner som vi kan se erAmazfit GTS 4utstyrt med en 1,75-tommers AMOLED-skjerm, Dual Band GPS, kompatibilitet med Alexa-kommandoer, 150 sportsmoduser, musikklagring og avspilling, Bluetooth-telefonsamtaler, SpO2-metningssensor og kontinuerlig pulsmåler.

SAMSUNG Galaxy Watch5 (40 mm)

Den samme SAMSUNG klokken sett for menn er tilgjengelig i en mer feminin versjon med SAMSUNG Galaxy Watch 5 (40 mm)utstyrt med en mindre veske, mer elegant skjerm, farget stropp og praktisk talt alle funksjonene som allerede er sett ovenfor: Søvnsporingssystem, Samsung BioActive 3 i 1-sensor styrer tre helsesensorer (bioelektrisk impedansanalysesensor, hjertesensor elektrisk (EKG) og optisk pulssensor), hurtigladende batteri, fysisk og motorisk aktivitetsovervåking.

Garmin Venu Sq 2

For sporty kvinner kan et utmerket valg være Garmin Venu Sq 2en robust, men elegant klokke med 1,4-tommers AMOLED-skjerm, GPS, pulsovervåking, SpO2-overvåking, 25 innebygde sports- og treningsapper, treningsmodus, Garmin Coach-system, Garmin Pay-betalingssystem og opptil 11 dager med batteri liv.

Michael Kors GEN 6 CAMILLE

Hvis vi ser etter en veldig elegant smartklokke for kvinner som passer til enhver kveldskjole, er den beste klokken Michael Kors GEN 6 CAMILLEutstyrt med et gullfarget etui og stropp, krystaller satt i kronen og stroppen og mange smarte funksjoner: WearOS-operativsystem, vanntetthet opptil 3 ATM og en ladetid på ca. 30 minutter, overvåker automatisk aktivitetsmål, trinn , søvn , puls, kardionivå, SPO2, har GPS-tilkobling, NFC-tilkobling og innebygd høyttaler.

Apple Watch Series 8

For kvinner som alltid er mote, er den beste modellen å fokusere påApple Watch Series 8, pass på å velge 41 mm-modellen og med lyse farger. Denne smartklokken har en gullfarget rustfri stålkasse, galaksefarget sportsreim, treningsmålersystem, O2-nivåovervåking, pulsmåler, vannavstøtende skall, integrasjon med telefonapper og avanserte sikkerhetsfunksjoner (Fall Detection, Emergency SOS og Incident) Gjenkjenning).

Konklusjoner

Ved å velge en av smartklokkene anbefalt ovenfor vil vi være sikre på velge kvalitetsprodukteri stand til å gi alle funksjonene vi ser etter fra en moderne smart wearable.

Det beste er alltid Apple Watch i alle varianter, men vi kan finne smartklokker med proprietære operativsystemer eller klokker med Wear OS som kan tilby alle de mest ønskede funksjonene (som også vist i veiledningen til app for WearOS), uten å måtte bruke en formue på Apple Watch.

Vi har alltid sett på samme tema hvilken smartklokke du skal kjøpe for å koble klokken til telefonenfor å kunne løse den siste tvilen om kjøpet.

Hvis vi ikke ønsker å fokusere på en smartklokke, men likevel ønsker å overvåke vår fysiske aktivitet, kan vi også se hvordan komme tilbake i form med apper og treningsarmbånd.

Index
 1. 1) Smartwatch-funksjoner
 2. 2) Beste smartklokker for menn
  1. Amazfit T-Rex 2
  2. SAMSUNG Galaxy Watch5 (44 mm)
  3. HUAWEI WATCH GT 3 Pro 46 mm
  4. TicWatch Pro 3 Ultra 4G/LTE
  5. Apple Watch Ultra
 3. 3) Beste smartklokker for kvinner
  1. Amazfit GTS 4
  2. SAMSUNG Galaxy Watch5 (40 mm)
  3. Garmin Venu Sq 2
  4. Michael Kors GEN 6 CAMILLE
  5. Apple Watch Series 8
  6. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up