Beste teknologiske, originale og nyttige julegaver

Index
 1. Anti-stress kube
 2. 2) Spargris myntteller
 3. 3) Lokalisering av tapte gjenstander
 4. 4) Dokkingstasjon av tre
 5. 5) telefonlupe
 6. 6) Nattbordslampe med trådløs lading
 7. 7) Flytende globus med LED
 8. 8) Bluetooth-høyttalerlampe
 9. 9) Spesiell lavalampe
 10. 10) Magnetisk levitasjonslampe
  1. Konklusjoner

Beste tekniske dingser å gi som gaver eller å kjøpe: spesielle, hyperteknologiske, innovative, originale, trendy med priser mellom 30 og 100 euro

Kjøp på nett er en flott mulighet for alle til å kjøpe ting som er vanskelige å finne i kjøpesenteret og, selv om de blir funnet, å betale mindre enn den offisielle prisen (fratrukket rabatter lansert i juleperioden).

Uten å ta hensyn til produkter som allerede er utbredt og alltid tilstede i flygebladene som tilbys, vil vi i denne guiden vise deg beste spesielle, originale og nysgjerrige julegaverfor å gi som gave bare veldig nyskapende, aldri sett ting.

De fleste av produktene vi vil påpeke for deg er tilgjengelig i den italienske Amazon-butikken, som er å foretrekke for kjøp gitt at den tilbyr rask levering med Amazon Prime og returneres ved problemer eller mangler (selv etter jul, gitt at fristen for å returnere produkter forlenges).

LES OGSÅ -> Rimelige teknologigaveideer (mindre enn €50)

Anti-stress kube

Den første økonomiske gaveideen vi kan vurdere er anti-stress kubeen spesiell kube utstyrt med 6 spesielle ansikter med knapper, tannhjul og hjul å snu og trykke på.

Utmerket som stressavlaster på kontoret, som middel mot sinne og som tidsfordriv i kjedsomhetsøyeblikk mellom et videospill og et annet eller mellom ulike oppgaver.

2) Spargris myntteller

Hvis en av våre venner eller slektninger er spesielt glad i mynter, kan vi vurdere en sparegris mynttelleren krukke utstyrt med en kork med innebygd myntteller (i euro), slik at du alltid vet hvor mye penger som er i krukken uten å måtte åpne den hver gang.

En stor skjerm på lokket vil vise det totale pengebeløpet, og gitt den store kapasiteten (1,8 liter), er det også mulig å sette av 1000 euro eller mer hvis du kun bruker mynter med høy verdi (€1 og €2) .

Denne gaveideen er flott for barn, eldre (som hovedsakelig bruker papirpenger og mynter) og alle som vil sette av litt penger til en tur, en gave eller en konsert.

3) Lokalisering av tapte gjenstander

For de som alltid mister hus- eller bilnøklene, kan det være en god gaveide eksternt lokaliseringssettslik at du alltid kan gjenopprette tapte nøkler i hjemmet eller kontoret uten å bli gal.

Settet inneholder 4 forskjellige fargede lokatorer, komplett med fjernkontroll (som kan plasseres i stativet) for raskt finne tapte gjenstander; fjernkontrollen kan betjenes opptil 30 meter unna og er også utstyrt med en LED-lommelykt for å lyse opp mørke hjørner, under sofaen og under trappa.

4) Dokkingstasjon av tre

For en raffinert person, for en lege, for en arkitekt eller generelt for en person som jobber mye på kontoret eller som har mange gjenstander på skrivebordet kan vi gi en enkel, men effektiv gave dokkingstasjon i tre.

Med denne enkle gaven vil vi være i stand til å bestille selv på det mest rotete skrivebordet takket være stativet for å plassere telefonen, briller, nøkler og smartklokkerledsaget av et spor for lommeboken, sporet for å plassere pennen for signaturer og et spor for mynter eller papirvekter.

Dokkingen har også et spor og en guide som telefonladeren kan passere gjennom, slik at du kan lade enheten når den plasseres i riktig stativ.

5) telefonlupe

For de som ofte ser på TV-serier og filmer i streaming fra telefonen, kan det være en god gaveide telefonforstørrelsesglass.

Denne enkle enheten fungerer som et horisontalt stativ for enhver telefon og lar deg forstørre telefonskjermen ved hjelp av en veldig overbevisende linseeffekt: faktisk kan vi forvandle telefonen vår til et stort nettbrett, slik at vi kan se strømmeinnhold fra et annet perspektiv hvor som helst.

Forstørrelsen som tilbys av linsen anbefalt i lenken ovenfor er 16 tommer, mer enn noe annet nettbrett på markedet.

6) Nattbordslampe med trådløs lading

Hvis personen vi skal gi gaven til har en telefon med trådløs lading (slik somiPhone) kan vi vurdere en trådløs lading nattbordslampe.

Denne enheten fungerer som en vanlig nattbordslampe, men viser også klokkeslettet, kan vise et mykt lys i forskjellige farger, lar deg justere intensiteten på lyset, en sekundær USB-port (for lading av en annen telefon eller en smartklokke) og enda viktigere , gir trådløs QI-lading på opptil 10 watt.

Enkel å plassere og slå på, det kan være en original og nysgjerrig gave som er verdsatt av eiere av telefoner med trådløs lading.

7) Flytende globus med LED

Blant de mest originale og nysgjerrige gavene vi kan gi til jul finner vi flytende globus med LED-lys.

Denne fine gaven er utmerket for de som elsker å reise og for de som vil ha noe spesielt på skrivebordet eller på rommet sitt: jordkloden flyter i en elektronisk styrt magnetfeltden kan roteres som den virkelige jorden (den vil opprettholde vinkelmomentum i lang tid), og du kan også bruke LED-lyset (inkludert i armen) for å skape en unik atmosfære.

Uten en skygge av tvil blant de beste gaveideene til jul, i stand til å gjøre noen glade.

8) Bluetooth-høyttalerlampe

En annen fin idé til jul er Bluetooth-høyttalerlampeen allround-enhet som kan fungere som nattbords- eller skrivebordslampe (med justerbar lysintensitet og forskjellige farger), programmerbar vekkerklokke, MP3-spiller, håndfri samtale og som Bluetooth-høyttaler.

Denne lampen drives av et internt oppladbart batteri og kan også brukes utenfor hjemmet.

9) Spesiell lavalampe

Lavalamper er alltid en fin gave til skrivebord, rom og kontorer, enda mer hvis vi bestemmer oss for å fokusere på en spesiell lavalampe med to maneter som beveger seg inne som om de var i live. Den aktuelle lampen endrer farge basert på trykket på knappen, for å gjenskape den riktige atmosfæren basert på våre behov og basert på rommet vi bestemmer oss for å plassere den i.

Et virkelig originalt og nysgjerrig produkt, som vil tiltrekke seg oppmerksomheten til alle som kommer inn i rommet. Når det er kjøpt, er det nødvendig å fylle det med destillert vann for å starte bevegelsen til den falske maneten.

10) Magnetisk levitasjonslampe

Blant de vakreste og mest originale gavene vi kan gi, skiller den seg absolutt ut magnetisk levitasjonslampe.

Denne lampen flyter i midten takket være magnetene på bunnen av kulen og på kontrollstativet og kan slås av og på som en vanlig bord- eller nattlampe, og simulerer månens farger. Når den er plassert, snur den på seg selv, og skaper en avslappende og nysgjerrig bryggeeffekt.

Konklusjoner

Gaveideene vi har vist deg er absolutt spesielle, originale og nysgjerrige og de vil imponere enhver venn eller slektning, fra supergeeknerden til geografi- og astrofysikkentusiasten, uten å glemme nære slektninger (som helt sikkert vil sette pris på de spesielle lampene og den tapte gjenstandslokalisatoren).

I en annen guide viste vi deg hvordan sammenligne gavepriser på andre nettstederfor å velge den med best pris.

Vi aner ikke hvilken gave vi skal gi? Vi kan også legge tanken til side ved å gi bort en Amazon-kupongen utmerket gaveide som vil gjøre mange mennesker glade.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up