Beste Windows 11 mørke temaer for å hvile øynene dine

La oss se sammen hvordan du bruker det mørke temaet på Windows 11 og hvordan du laster ned nye mørke temaer for å unngå ubehag i øynene

På Windows 11 kan vi bruke mørke temaer for å gi et "mørkt" preg på skrivebordet vårt og appene våre, men også for å redusere energiforbruket (selv om det bare er på OLED-skjermer) og for å redusere visuell tretthet (unngå irritasjonen av skjermens lysskjerm på øynene er absolutt den viktigste fordelen), gitt at tekstene også vil være i omvendte farger (hvit tekst på svart bakgrunn).

I den følgende guiden vil vi vise deg hva de er beste mørke temaer for Windows 11slik at vi kan tilpasse PC-skrivebordet etter vår smak eller stemningen i øyeblikket, og skape en unik stil hver gang.

Aktiver mørk modus Windows 11

Den enkleste og sikreste måten å bruke et mørkt tema på Windows 11 innebærer å aktivere mørk modus (også kalt mørk modus) på et hvilket som helst systemvindu eller meny. For å fortsette, høyreklikk på Start-menyen og trykk på elementet Innstillingerklikk på menyen Tilpasningåpner vi menyen Farger og vi setter Mørk i rullegardinmenyen ved siden av elementet Velg modus.

Fra nå av vil alle Windows-vinduer og -menyer vises i det mørke temaet. Ved å sette samme element til Personlig tilpasset vi kan lage favorittfargeskjemaet vårt ved å bruke det mørke temaet bare for den nederste linjen og Start-menyen (Velg standard Windows-modus) men la lystemaet være igjen for vinduene (Velg appens standardmodus).

Alltid i vinduet Farge vi kan velge svart farge som grunnlag for temaet som skal brukes, velge farge i paletten i seksjonen Hovedfarge.

Last ned mørke temaer fra Microsoft Store

De Microsoft Store på Windows den er full av mørke temaer som kan lastes ned gratis og i full sikkerhet, for å unngå nedlasting fra merkelige eller upålitelige nettsteder.

De fleste av temaene består av mørke, høyoppløselige fotografier, men mange pakker har også tilpasninger av hovedfargen for Windows, slik at de passer perfekt til fotografiene som er valgt som skrivebordsbakgrunn.

Det første temaet vi kan laste ned er Nordlysetet tema fullt av stjernehimmel, himmel med nordlys og utrolig mørke landskapsom vil passe perfekt inn i Windows mørk modus.

Et annet mørkt tema som vi kan installere på Windows 11 er Forest Camo spesialutgaveet mørkt tema som vil forskjønne enhver PC med mørke fargede abstrakte formerkomplett med tilpasning av systemfargene (som vil vende mot en mørkegrønn med forskjellige intensiteter).

Blant de beste nedlastbare mørke temaene for Windows finner vi Jorden ovenfra PREMIUMet tema fullt av høyoppløselige fotografier fra det store rommetsom perfekt gjenspeiler den mørke fargen til uendelig plass, med nyanser av mørkeblått når vi bruker bilder av jorden om natten.

Annen veldig dystert og dystert mørkt tema og Dark Skies av Tracy Hymaset tema der vi kan finne bilder av landskap i mørket eller fulle av svarte skyer som passer perfekt til det enkle mørke temaet til Windows.

En annen samling av bilder og mørke temaer finnes i På veider vi finner høyoppløselige bilder av fortryllende landskap, hvorav mange ble tatt ved solnedgang eller om natten.

Last ned mørke temaer fra themepack.me

Hvis vi ikke liker de mørke temaene på Microsoft Store eller ikke er tilfredsstillende, kan vi laste ned andre temaer fra et pålitelig nettsted som themepack.meet ekte referansepunkt for alle brukere som ønsker å tilpasse utseendet til Windows med nye temaer.

Det første temaet vi kan prøve fra denne siden er Mørkt abstrakt temaen samling bakgrunnsbilder iøynefallende svarte og med abstrakt design som perfekt vil følge med vår Windows 11 i mørk modus.

Et annet mørkt tema for Windows du ikke bør gå glipp av er Dark Fantasy Landscape Themeet tema som legger til mange bilder til systemet fantasiinnstillinger tatt ved solnedgang eller under månens nattlys. Ikke gå glipp av for alle fantasyelskere.

Bilentusiaster kan laste ned temaet på Windows Mørke biler-temaen enorm samling av bilder av mørke biler i høyoppløsning, med en karakteristisk mørk bakgrunn og godt blandet med mørkemodusen på Windows 11.

Alltid kl dypt rom-tema vi kan laste ned temaet Dark Space Themehvor du kan finne mange bilder av galakser, tåker og planeter på en svart bakgrunn med blåaktige kanter, et must for alle astronomi-entusiaster.

Som elsker dem mørke innstillinger og veldig mørke temaer kan prøve Mørkt Amoled-temaet veldig særegent tema med en blanding av svarte bilder basert på skrekk, mystikk og mørke fantasiinnstillinger.

Konklusjoner

De vi har vist deg i denne guiden er bare noen av de mørke temaer som kan brukes på Windows 11 for å tilpasse skrivebordet med et snev av svart og mørkt: Microsoft Store er full av mørke temaer, det samme er nettstedet themepack.me.

Mange foreslåtte temaer endrer også fargetemaet og er kombinert med et sett med mørke fotografier av høy kvalitet, som vil glede brukere som liker å tilpasse alle aspekter av datamaskinen og elsker mørke farger eller svart.

For å lære mer kan vi lese våre flyguider beste svarte bakgrunnsbilder for vinduer og hvordan du bruker mørkt tema på alle nettsteder med Dark Reader (ideelt om kvelden).

Index
  1. Aktiver mørk modus Windows 11
  2. Last ned mørke temaer fra Microsoft Store
  3. Last ned mørke temaer fra themepack.me
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up