Billigste all-inclusive mobiltelefonabonnementer (tale og Internett)

Index
 1. 1) TIM
 2. 2) Vodafone
 3. 3) WindTre
 4. 4) Fastweb
 5. 5) Iliaden
 6. Andre operatører
  1. Konklusjoner

Ønsker vi et telefonabonnement med ubegrenset (eller nesten) ubegrenset antall samtaler, SMS og Internett? La oss sammen finne de beste "alt inkludert"-prisene

Hvis vi ofte bruker telefonen borte fra hjemmet til jobb eller forretningsreiser, kan det hende at de normale telefontakstene reservert for brukere ikke er tilstrekkelige, gitt at vi kan gå tom for minutter eller GB med Internett før slutten av måneden (eller tilbudet utløper) ).

I disse tilfellene må vi ta sikte på "alt inkluderende" tariffer med ubegrensede samtaler, ubegrenset SMS og om mulig også Ubegrenset GB for å surfe på Internett som om vi hadde en flat linje hjemme.

Vi kan benytte oss av tilbud som passer for alle budsjetter og alle lommebøker, du trenger bare å velge hvilken operatør du vil stole på, evt. velge den som passer deg best i området der vi bor eller hvor vi ofte bruker telefonen.

LES OGSÅ -> Data-SIM med internett kun for biler, tyverisikringsenheter, nettbrett og smartenheter

1) TIM

TIM tilbyr en reell flatpris for de som vil ha alt inkludert uten anropsgrenser TIM UNIKsom det er mulig å kombinere utgiftene til hjemmetelefonen med en eller flere SIM-er, ved å bruke ubegrenset Giga for vårt og familiens nummer.

SIM-kortet kommer €9,99 per måned med TIM 5G Power Familysom vi må kombinere minst ett tilbud for den faste Internett-linjen til (som f.eks TIM Premium Basic til € 24,90 per måned).

Hvis vi ønsker å registrere oss for et tilbud kun for TIM-mobillinjen kan vi ta en titt på TIM 5G Power Smartsom på bekostning av € 14,99 per måned lar deg ha 50 GB per måned på 5G-nettverket, ubegrensede minutter og SMS, prioritert navigasjon og sikkerheten til Safe Browsing.

2) Vodafone

På Vodafone kan vi abonnere på en reell flat rate for å ha alt uten begrensninger på 5G-nettverket; kursen kalles Vodafone Infinite og på bekostning av €24,99 per måned (ved å debitere din nåværende konto eller kredittkort) vil vi få ubegrensede anrop (også til internasjonale numre), SMS og Gigabyte, pluss 1 Gigabyte og 200 minutter når vi er i utlandet (ikke-EU-land).

Hvis vi allerede har en fasttelefon med Vodafone kan vi registrere oss Vodafone Family+. Med dette tilbudet, på bekostning av €9,99 per månedvil vi få ubegrenset GB og minutter til alle nasjonale fasttelefon- og mobilnumre, med mulighet for å legge til flere SIM-er på samme abonnement.

Hvis vi er ute etter et SIM only-tilbud (uten fasttelefon) kan vi ta en titt på Vodafone RED Prosom på bekostning av € 14,99 per måned tilbyr 50 GB på Vodafone-nettverket, ubegrensede minutter og SMS til italienske numre og ubegrensede minutter til EU-numre.

3) WindTre

WindTre tilbyr sine kunder tilbudet Mer ubegrenset 5Gsom til en pris av €29,99 per måned tilbyr ubegrenset GB på WindTre-nettverket, tilgang til 5G-nettverket, kundesenter uten venting, 200 minutter til utlandet, 3 ekstra SIM-er i familiepakken, ubegrensede minutter til Italia, 200 SMS og kundesenterhjelp uten å vente.

Hvis vi ønsker å spare penger, er det beste valget Mer Full 5G som, til en pris av €14,99 per måned, tilbyr 200 GB på WindTre-nettverket, tilgang til 5G-nettverket, 3 ekstra SIM-er i familiepakken, ubegrensede minutter til Italia, 200 SMS, telefon inkludert i prisen og kundesenterassistanse uten å vente.

4) Fastweb

Hvis vi ønsker å spare uten å gi opp et all-inclusive telefonabonnement (men uten SMS) kan vi ta en titt på tilbudet Fastweb Mobile 5G som, til en pris av €7,95 per måned, lar deg koble til Fastwebs 5G-nettverk, inkluderer 150 Gigabyte datatrafikk, ubegrensede minutter til fasttelefoner og mobilnumre, gratis SIM-frakt og 8 GB Internett inkludert i EU, Storbritannia Storbritannia og Sveits.

5) Iliaden

Iliad kan være et godt valg for å spare penger og ha tilgang til en alt inkludert plan, med et veldig interessant semi-flat tilbud. L'Iliads grunntilbud gir opptil 150 Gigabyte med data på Iliad 5G-nettverket, ubegrensede minutter og SMS til en pris av €9,99 per måned.

Prisen er høyere enn Fastwebs tilbud (som fortsatt er det billigste blant de store operatørene), men Iliad inkluderer også ubegrenset SMS, som imidlertid er fraværende på Fastweb.

Andre operatører

Etter å ha sett tilbudene fra de viktigste italienske operatørene, la oss sammen se hva de altomfattende tilbudene til de andre operatørene som er tilstede i Italia er, ved å velge fra tilbudene i følgende liste:

 • PosteMobile Creami EXTRA WOW 150: 150 GB på 4G+-nettverket, ubegrensede minutter og SMS til en kostnad på €9,99 per måned.
 • Jeg har.: for de som aktiverer et nytt 150 Giga-nummer på 4G-nettverket, ubegrensede minutter og SMS til en pris av €8,99 per måned.
 • Kena mobil: 130 GB på 4G-nettverk, ubegrensede minutter til en kostnad på €6,99 per måned.
 • Veldig mobil: for de som aktiverer et nytt 220 Giga-nummer på 4G-nettverket, ubegrensede minutter og SMS til en pris av €9,99 per måned.

Vi velger den som passer best til våre behov blant de på listen, og fokuserer både på de billigste (som fortsatt reserverer en stor mengde GB for surfing) og på operatørene som de lar deg få SIM-kort med ubegrensede minutter og SMS.

Mange tilbud fra mindre operatører er forbeholdt de som kommer fra en annen virtuell operatør: bare åpne operatørens side for å velge tilbudet til den laveste prisen.

Konklusjoner

Alt inkludert tilbud fra hovedoperatørene de pleier å være veldig dyre: de er reddet kun Fastweb (det beste for forhold mellom kvalitet og pris) og Iliadsom tilbyr gode 5G-tilbud til priser under €10 per måned.

De andre mindre operatørene tilbyr svært lave priser og en stor mengde GB å utnytte: vi kan bare velge dem hvis vi nøye har sjekket signaldekningen i området der vi bor.

Vi kan også bruke disse SIM-ene til å legge til en Internett-linje uten telefonlinje ved å bruke LTE-dongler eller bærbare modemer å navigere på datamaskiner uten å måtte tegne et fasttelefonabonnement.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up