Bruk andres videoer på TikTok med klipp eller duetter

Index
  1. Bruk TikTok Stitch-funksjonen
  2. Bruk TikTok Duets-funksjonen
  3. Forhindre bruk av Stitch og Duets for videoene våre
    1. Konklusjoner

Hvordan bruke Stitch-funksjonen på TikTok til å klippe ut deler av andres videoer for å sette inn i vår og Duets-funksjonen

TikTok viser tusenvis av forskjellige videoer hver dag i appene og tilbyr kreative verktøy for å lage morsomme og morsomme nye videoer. Disse videoene kan brukes som grunnlag for å lage nye personlige videoer, og det er ikke nødvendig å laste dem ned på forhånd på enheten, gitt at TikTok-appen allerede tilbyr alt som trengs for å gjøre "klipp og sy"-arbeidet mellom den valgte videoen og vår innspilt video

Hvis vi finner en veldig vakker eller morsom video på TikTok og ønsker å bruke den som grunnlag for en ny video (som nummer én TikToker ofte gjør Khabi Lame) kan vi dra nytte av funksjonene TikTok Stitch Og TikTok-duetter for å trimme videoer på TikTok og legge til andre brukeres videoer.

Det kan vi kutte på TikTok og hvordan du bruker andres videoer å lage dine egne morsomme responsvideoer eller å lage sitater. Men hvis vi ikke ønsker at videoene våre skal gjenbrukes, er det alltid mulig å blokkere bruken av klippefunksjonen for våre personlige videoer.

Bruk TikTok Stitch-funksjonen

Som nevnt i innledningen kan vi bruke TikTok Stitch-funksjon å klippe en video som allerede er til stede på TikTok og legge til opptaket vårt til den, og dermed lage en ny video klar til å deles.

For å fortsette, la oss åpne TikTok-appen og bla gjennom videoene i delen Hjem og så snart vi finner en video som vi vil bruke, trykker vi på Del-ikonet nederst til høyre (i form av en pil som peker til høyre) og trykker på ikonet nederst Sting.

Etter å ha åpnet funksjonen vil vi se videoen åpne i en spesiell videoredigerer: i denne nye skjermen må vi velge den delen av videoen vi vil bruke på nytt, ved å bruke indikatorene på tidslinjen for å øke eller redusere delen av videoen som interesserer oss; med dette elementet kan vi velge opptil 5 sekunder av den originale videoen.

Etter å ha valgt den delen av videoen som vi har tenkt å gjenbruke, trykk på øverst Etter deg for å åpne opptakeren og fortsette opptak over den kuttede videoen, og dermed legge til en ny avslutning med ansiktet vårt eller ved å velge en av effektene på skjermen.

For å lære mer kan vi lese guidene våre på beste TikTok-effekter for å lage spesielle videoer.

Bruk TikTok Duets-funksjonen

En annen integrert funksjon som vi kan bruke til å kutte på TikTok og legge til andre brukeres videoer er TikTok-duettersom lar deg lage videoer med delt effekt hvor det er både videoen vår og videoen til andre brukere.

For å fortsette åpner vi TikTok-appen på telefonen vår, ser videoen som skal brukes til duetten, trykker på ikonet igjen Dele nederst til høyre og denne gangen velger du alternativet Duett.

Redaktøren vil åpne igjen med videoen, men denne gangen med den originale videoen på høyre side av skjermen, med mulighet for å ta opp duetten live ved å trykke på knappen Ta opp. Videoen vår vil vises på venstre side av skjermen, og på slutten av innspillingen bruker du de samme effektene og musikksporene som ble brukt i både den originale videoen, med mulighet for å bruke nye effekter eller nye musikkspor for å gjøre duetten virkelig unik .

Forhindre bruk av Stitch og Duets for videoene våre

Vi har begynt å laste opp personlige videoer til TikTok, og vil vi ikke at andre brukere skal kunne bruke et utdrag av videoene våre for Stitch- og Duets-funksjonene? I dette tilfellet kan vi bruke tjenestens personverninnstillinger for å gjøre videoene kun synlige på plattformen, og dermed deaktivere klippefunksjonene.

For å bruke denne begrensningen kun på en spesifikk video, må vi handle i sammendragsskjermen før faktisk deling, ved å trykke på knappen Etter deg på slutten av videoopptaket og slå av bryteren ved siden av funksjonene Tillat Duet Og Tillat Stitch.

Hvis vi vil bruke denne begrensningen på alle videoer vi tar opp på TikTok åpner vi appen, trykk nederst til høyre Profiltrykker vi på menyen med de tre linjene øverst til høyre og velger menyen Innstillinger og personvernåpner vi menyen Personvern og la oss åpne stemmene Duett Og Stingslik at du kan velge om du vil tillate klipping kun til følgere som du også følger (et klokt valg for å gi personene vi følger muligheten til å bruke videoene våre) eller om du vil blokkere funksjonen helt (ved å velge alternativet Bare meg).

Konklusjoner

Til trim videoer på TikTok og legg til andre brukeres videoer til våre vi trenger ikke å bruke noen merkelige apper eller laste ned videoen til internminnet på smarttelefonen: TikTok-appen er så komplett at tilby innovative og velstrukturerte skjæreverktøyi stand til å lage kvalitetsklipp og duetter uten å gå på bekostning av rettighetene og utnyttelsen av bildet til de originale videoene.

TikTok Stitch- og TikTok Duet-funksjonene er veldig nyttige for å lage nye morsomme videoer, og hvis vi er nybegynnere som TikTok-skapere (de berømte TikTokers), vi bruker ofte disse verktøyene for å dukke opp igjen og fylle opp med følgere på veldig kort tidog dra nytte av de mest kjente videoene som allerede kjører på plattformen.

Fortsatt på TikTok-temaet kan vi lese guidene våre om hvordan hvordan redigere en video på TikTok kom igjen hvordan finne de mest dansede og brukte sangene i videoer på TikTok.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up