Bruk Gmail som en app i Windows 11

3 måter å legge til Gmail-appen i Windows 11 og motta e-poster selv uten å holde nettstedet åpent

Gmail er den mest brukte e-posttjenesten i verden på grunn av sin hastighet og mange integrerte funksjoner. Bruken i skole-, jobb- og hjemmemiljøer er så høy at mange brukere dedikerer et nettleservindu eller en fane utelukkende til tjenesten, for alltid å holde øye med nye e-postmeldinger.

For å forenkle postkontrollen kan vi installer Gmail-appen på Windows 11 på forskjellige måter, for å la nettleseren bare være for nettlesing og motta varsler automatisk når som helst på dagen (selv med nettleseren lukket).

1) Legg til Gmail-appen med Microsoft Edge

Den raskeste og raskeste metoden for å legge til Gmail-appen på Windows 11 innebærer bruk av Microsoft Edge, nettleseren integrert i systemet og utstyrt med et utmerket system lage apper fra enkle nettsteder.

For å lage Gmail-appen åpner vi Microsoft Edge fra Start-menyen, la oss gå til Gmail-nettstedlogg på med Google-kontoen din og når du kommer til hovedskjermen til tjenesten, trykk på de tre prikkene øverst til høyre, klikk på menyen App og vi presser på Installer nettstedet som en app.

I det nye advarselsvinduet som åpnes velger du navnet på appen og trykker på Installere; et nytt vindu åpnes nå hvor vi kan velge om appen skal legges til på oppgavelinjen, om den skal legges til i Start-menyen, om vi skal lage en snarvei på skrivebordet og (veldig viktig) om den skal startes når brukeren logger i.

Etter å ha opprettet Gmail-appen, trykk på ikonet med de to rutene øverst og trykk på Tillate for å knytte e-postlenker til den nye appen.

For å se Gmail-varslinger riktig, gå til nettstedet, trykk på tannhjulikonet øverst til høyre, klikk på Se alle innstillingerla oss gå inn på fanen Generell og vi aktiverer stemmen Slå på varsler for nye meldinger.

Etter denne operasjonen vil Edge spørre oss om vi skal vise varsler på skrivebordet; trykk på Tillat for å aktivere varsler for nye e-postmeldinger. Hvis varslene fra Gmail-appen ikke vises, åpne appen, trykk på de tre prikkene øverst til høyre, trykk på App-tillatelser og angi tillatelsen VarslerTillatefor å gjenopprette Gmail-varsler på Windows 11.

For å administrere appene som er installert via Microsoft Edge, trykk ganske enkelt på de tre prikkene når nettleseren er åpen og åpne menyen Apper -> Administrer apper og velg om du vil legge til ikonet på oppgavelinjen, om du vil angi automatisk start eller om du vil avinstallere appen.

2) Legg til Gmail-appen med Google Chrome

Som et gyldig alternativ til Edge kan vi bruke Google Chrome til å lage appen for å administrere e-post, uten fordelene med total integrasjon med operativsystemet (som vist i forrige kapittel).

for å fortsette åpner vi Gmail-siden fra Chrome-nettleseren, logg på, trykk på de tre prikkene øverst til høyre, ta oss til menyen Andre verktøyklikker vi på Lag snarveila oss sørge for at vi krysser av for elementet Åpne som vindu og vi bekrefter Skape.

Vi vil nå ha Gmail som en app administrert via Chrome, komplett med en snarvei lagt til Windows 11-skrivebordet; hvis vi ikke ser noe ikon på skrivebordet eller ønsker å starte Gmail-appen når vi logger på, la oss gå til skjermen chrome://apps/ i adressefeltet til nettleseren høyreklikker vi på Gmail-appen og sjekker oppføringene Lag snarveier Og Start appen ved pålogging; fra denne samme skjermen kan vi slette appene vi ikke lenger vil bruke.

For mer informasjon kan vi lese artikkelen vår om hvordan du installerer nettsteder som apper med Google Chrome.

3) App for å administrere e-post på Windows 11

Apper laget med nettlesere er virkelig gode, men hvis vi ser etter tradisjonelle klienter for å administrere e-post på PC-en kan vi prøve begge appene Post (integrert i Windows 11 og Windows 10) og appen Blå postkan lastes ned gratis fra Microsoft Store.

I begge tilfeller vil vi kunne administrere all e-post fra flere Gmail-kontoer i en enkelt app, i tillegg til å kunne administrere innkommende e-post fra Outlook, fra Yahoo! Mail og enhver annen IMAP-kompatibel posttjeneste.

For mer informasjon kan vi lese guidene våre beste alternativene til Microsoft Outlook kom igjen hvordan sette opp Thunderbird med utvidelser.

Konklusjoner

Gmail-appen for Windows 11 kan ikke installeres hvor som helst, men vi kan lage den selv ved å bruke funksjonene til bygge innebygde apper i Microsoft Edge (anbefales på det sterkeste) og på Google Chrome, for å få Gmail-appen basert på nettstedet komplett med varsler og åpning av e-postkoblinger.

De mer tradisjonalister kan også bruke Mail-appen eller Blue Mail-appen for å administrere e-post via klienter med støtte for flere kontoer, virkelig utmerket for de som har flere Gmail-kontoer å konfigurere.

For å forenkle administrasjonen av all posten din, inviterer vi deg til å lese artiklene om hvordan importere og administrere andre e-postkontoer i Gmail kom igjen hvordan sende Libero eller Virgilios e-post til Gmail.

Index
  1. 1) Legg til Gmail-appen med Microsoft Edge
  2. 2) Legg til Gmail-appen med Google Chrome
  3. 3) App for å administrere e-post på Windows 11
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up