De beste DJ-appene for å mikse plater på PC, nettbrett og smarttelefon

Beste apper for DJing og miksing av plater og sanger med virtuelle platespillere på Mac, Windows, iPhone, iPad og Android

I dag jobber ikke DJ-er lenger med platespillere og plater, men med en bærbar datamaskin eller, hvis de ønsker å holde seg lette, bare med en nettbrett eller smarttelefonder du bare trenger å installere den riktige applikasjonen for å ha en profesjonell konsoll og mikse plater og sanger som enhver David Guetta ville gjort.

Så hvis du ville ha noe mer enn en enkel sekvensiell spilleliste med sanger og du ville ha en DJ-konsoll for å lytte til musikki den følgende guiden vi har samlet de beste gratisappene å bruke for å mikse plater, mikse musikk og velge sanger ved å bruke knotter og lage fades som DJ-er gjør på en nattklubb.

LES OGSÅ -> Nettsteder for DJing, avspilling av musikk og miksing av spor på nettet

App for å mikse plater og musikk på iPhone og iPad

1) YouDJ-mikser er den beste iPad- og iPhone-appen for alle ambisiøse DJ-er. Appen tilbyr to virtuelle platespillere og mange knapper og funksjoner for å blande musikken etter vår smak, og gir også prøver og et opptakssystem for å kunne lage den blandede musikken og lagre den i en musikkfil.

2) WeDJ for iPhone er en app kun for iPhone dedikert til å mikse musikkspor som er lagret lokalt. I dette tilfellet vil vi ha tilgang til en tilpassbar tidslinje der vi kan kombinere to eller flere sanger og lydeffekter, for en virkelig effektiv miksing (som om vi var foran PC-en).

3) CrossDJ er blant de beste appene for å mikse plater og musikk på iPhone og iPad. Også i dette tilfellet vil vi ha to virtuelle platespillere for å mikse to sanger, miksefunksjoner ved fingertuppene og muligheten for å laste ned eller laste opp musikken som er laget til SoundCloud, for å gjøre våre DJ-ferdigheter kjent for andre mennesker.

4) DJ Mixer Studio er en DJ-app komplett med alt: miksende dekk, pitcher, fadingfunksjoner og spesialfiltre (Echo, Flanger, Rewind, Filter og andre) for å gjøre musikken du lager virkelig unik.
5) djai er en gratis app for iPhone og iPad som er veldig nyskapende sammenlignet med de andre, med grafikk som lar deg mikse musikk på en annen måte, noe som ifølge utviklerne er betydelig enklere.

App for å mikse plater og musikk på Android

1) DJ Studio 5 er Android-appen for ekte DJ-er, med to platespillere som snurrer på skjermen og et grensesnitt som gjør det enkelt å bytte sanger og mikse spor slik du ville gjort med en ekte mikser.

2) DJ Mix Remix musikk er en enklere Android-app enn den forrige for å mikse sanger og spor automatisk, uten å måtte trykke for mange knapper (ideelt for nybegynnere som bare vil ha det litt moro).

3) CrossDJ det er den samme appen som også sees for iPhone og iPad, med to platespillere som kan brukes til miksing, spesialeffekter som er verdig en ekte DJ og muligheten til å lagre miksene som er opprettet.

4) edjing Mix er en annen god app for Android for de som ønsker å mikse favorittlåtene sine, ved å bruke et klart og enkelt grensesnitt, utstyrt med kraftige kortstokker og instrumenter.

5) Beat Maker Pro er en app for Android som ble født som et spill, men som kan bli et ekte DJ-verktøy: appen lar deg faktisk spille de siste hitene til takten og tilbyr muligheten til å lage dine egne hits og favorittmikser med det enkle trykket av nøklene.

Programmer for å mikse plater og musikk på PC og Mac

1) Det første programmet å prøve er Virtuell DJ, tilgjengelig gratis. VirtualDJ har alle standardverktøyene og grunnleggende effekter for å mikse musikk ved hjelp av virtuelle knotter og platespillere. Takket være den grafiske visningen av lydbølger, støttes øret av øyet for å mikse og overlappe musikalske spor uten å forvirre taktene. Programmet er komplett og fungerer fantastisk, kan brukes hjemme uten begrensninger.

2) PCDJ Dex LE er gratisversjonen av en av de kraftigste DJ-programvarene for PC, som inkluderer nettbrettmodus og automiks. Brukergrensesnittet til denne DJ-programvaren er veldig moderne og intuitivt, du kan dra sanger til en av dekkene for å spille dem, med miksealternativer for å kontrollere bass, hastighet, BPM, resonans, frekvens og mange verktøy for å legge til effekter til avspillingsstrømmen.

3) Cross DJ 4 er en applikasjon tilgjengelig for Mac og Windows. Gratisversjonen av Mac-skrivebordet gir plass til videosampling øverst, men den fungerer bare på den betalte versjonen. Appen fungerer som en komplett DJ-konsoll, med platespillere for å mikse, skrape, spole tilbake, legge til effekter, aktivere automatisk miksing og mye mer. Til tross for at det er et produkt du til slutt må betale for å få de beste funksjonene, har denne gratisversjonen av Cross DJ ingen tidsbegrensning selv om den mangler MIDI-støtte for eksterne instrumenter, samplere, kvantiseringsverktøy og andre profesjonelle ting.

4) Mixx han er flott Gratis DJ-program for Windows PC og Mac, virkelig kraftig og full av funksjoner, kanskje bedre enn Virtaul DJ som er mer begrenset. Mixx hadde allerede blitt rapportert tidligere i artikkelen om programmer for å mikse og lage musikk for profesjonelle DJ-er på PC-en.

5) Serato DJ Lite er en annen gyldig gratis DJ-applikasjon for nedlasting for Windows og Mac Programmet bringer alle verktøyene til en profesjonell DJ til skjermen på din bærbare eller PC, slik at du effektivt kan mikse to eller flere sanger og legge til de vakreste effektene.

Konklusjoner

Når du har opprettet en blandet musikkøkt, kan du ta den opp og laste den opp online til et nettsted som Mixcloudden ledende online møteplassen for amatører og profesjonelle DJ-er eller på Soundcloud, det sosiale nettverket hvor du kan laste opp din egen musikk.

For å lære mer kan vi lese vår guide til beste appene for å lage musikk og spille på Android og iPhone.

Index
  1. App for å mikse plater og musikk på iPhone og iPad
  2. App for å mikse plater og musikk på Android
  3. Programmer for å mikse plater og musikk på PC og Mac
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up