De beste og unike egenskapene til Apple Watch

Index
  1. 1) Annonser tiden
  2. 2) Bruk Taptic Time
  3. 3) Aktiver haptiske tidssignaler
  4. 4) Fjern vannet fra Apple Watch
  5. 5) Bruk Siri intelligent
  6. 6) Vis to tidssoner samtidig
  7. 7) Bruk falldeteksjon
  8. 8) Betal uten telefonen med Apple Pay
    1. Konklusjoner

Hva er de viktigste funksjonene til en Apple Watch som gjør den spesiell, unik og dyr blant smartklokker

En av de beste teknologiske gavene de siste årene er uten tvilApple klokkeen klokke med reim og en berøringsskjerm med interaktive funksjoner slik at du kan lese meldinger og varsler fra andre apper uten å måtte ta telefonen opp av vesken eller lommen.

Som alle Apple-produkter er også smartklokken en god suksess, til tross for at prisen er så høy at den får den til å se mer ut som en luksusvare eller et «statussymbol». Prisen er også begrunnet med de mange skjulte funksjonene som finnes i klokkensom ofte ignoreres eller ikke utnyttes fullt ut av alle brukere.

I denne guiden vil vi vise deg de beste og unike funksjonene til Apple Watchsom viser deg egenskapene som skiller den fra en vanlig smartbånd og fra en hvilken som helst annen smartklokke på markedet.

LES OGSÅ: Beste Apple- og Android-smartklokker

1) Annonser tiden

Apple Watch er i stand til å kunngjøre klokkeslettet med Siris stemme, slik at vi kan vite klokkeslettet selv uten å ta øynene fra skjermen eller aktiviteten vi gjør i det øyeblikket.

For å annonsere når vi åpner appen Innstillinger på Apple Watch, trykk på Klokke og vi aktiverer tidskunngjøringen; vi kan sørge for at den alltid kunngjør klokkeslettet eller kun kunngjør den når telefonen ikke er på lydløs.

2) Bruk Taptic Time

Med Taptic Time kan du lese tiden stille uten å se på klokken, motta presise vibrasjoner på gjeldende tid og medgåtte minutter. Denne funksjonen er designet for tilgjengelighet, men det er ingenting i veien for å bli brukt selv av folk som alltid har det travelt og ikke har tid til å se på klokken.

For å aktivere den, la oss ta veien Innstillinger -> Lyder og haptisk tilbakemeldingla oss åpne Haptisk nøyaktig tid og vi aktiverer stemmen. Etter å ha aktivert dette elementet kan vi velge typen vibrasjon som skal oppnås (Figurer, Nøyaktig Og Morse kode).

3) Aktiver haptiske tidssignaler

På en lignende måte som det som ble sett i forrige kapittel kan vi motta haptiske tidssignaler for å forstå hvor mye tid som har gått og å planlegge arbeidspauser eller pauser for aktiviteten som utføres på det nøyaktige tidspunktet.

For å aktivere de haptiske tidssignalene, la oss gå langs ruten Innstillinger -> Tilgjengelighet -> Tidssignaleraktiver funksjonen og trykk på Plan for å velge om du vil spille av haptiske tidssignaler hver time eller hvert 30. eller 15. minutt. Fra samme skjerm kan vi også velge lyden til signalet (Fugler eller Klokker).

4) Fjern vannet fra Apple Watch

Apple Watches er vanntette og kan også brukes i dusjen eller under en svømmetur, men for for å holde vanntettheten intakt må vi tvinge vannet til å bli kastet ut av kronen.

For å fortsette åpner vi kontrollsenteret (sveip opp fra bunnen av skjermen), trykker på dråpeikonet og snur kronen på Apple Watch til vi hører en bekreftelseslyd.

5) Bruk Siri intelligent

Siri, Apples stemmeassistent, er sannsynligvis mer nyttig på Apple Watch enn på iPhonegitt at den kan tilbakekalles ved å trykke på den digitale kronen og starte aktiveringskommandoen "Hei Siri" og kan også lese varsler og navnet på den innkommende oppringeren (samt navnet på personen hvis anrop vi gikk glipp av).

For å aktivere Siri, la oss gå til banen Innstillinger > Siri og velg om du vil aktivere stemmene Hei Siri Og Hev deg for å snakke. På Apple Watch Series 3 eller nyere, rull ned til Stemmetilbakemelding og vi velger når Siri skal aktiveres, ved å velge mellom kommandoene Alltid aktiv, Kontroll basert på stille modus eller Kun øretelefoner.

6) Vis to tidssoner samtidig

Alle som jobber på børsen eller har virksomhet rundt om i verden ønsker Kjenn alltid lokal tid til en annen by som New York eller Londonså du kan kun ringe til passende tider eller plassere verdipapirer når børsen er åpen.

For å dra nytte av denne funksjonen åpner vi appen Lokale tider på Apple Watch, søk etter og skriv inn byen hvis lokale tid vi vil overvåke. Etter denne endringen kan vi sjekke lokal tid ved å snu den digitale kronen og trykke på den så snart vi kommer til byen vi er interessert i.

Alternativt kan vi også bruke GMT-skive, installere den på vår Apple Watch; for å fortsette, la oss åpne iPhone knyttet til Apple Watch og gå til appen Sela oss åpne Skivegalleri og vi velger den som heter GMT. På den vil vi ha to ganger vist samtidig: viserne vil vise tiden vår mens det eksterne hjulet vil vise tiden for den valgte fremmede byen.

7) Bruk falldeteksjon

Blant nødfunksjonene til Apple Watch finner vi også automatisk falldeteksjon, basert på gyroskoper, på akselerasjonen gitt til håndleddet og på brukerens posisjon ved fallet; denne funksjonen kan redde livet ditt på fjellet eller når vi trener alene.

For å aktivere det åpner vi appen Se på iPhone trykker vi på panelet Apple klokketrykker vi på SOS-nødsituasjoner og aktivere falldeteksjon. Fra skjermen kan vi også velge om vi skal holde sideknappen nede for nødanropet, om den alltid skal være aktiv eller om den kun skal aktiveres under trening.

8) Betal uten telefonen med Apple Pay

Ved å legge til en betalingsmåte i appen Lommebok (integrert i iPhone) kan vi betale komfortabelt uten å måtte ta ut telefonen, men ved å bruke direkte integrasjon av Apple Pay med Apple Watch. Vi vil kunne betale på kontaktløse POS-terminaler og i butikker som viser Apple Pay-logoen i nærheten av kassaapparatet eller på inngangsglasset.

For å legge til en betalingsmetode til Apple Pay åpner vi appen Lommebok på iPhone, trykk Legg til og skriv inn nødvendig kredittkort eller Apple Pay-kompatibel kortinformasjon (for eksempel PostePay Evolution).

Etter å ha lagt til betalingsmåten din vi kan betale med Apple Watch (når nødvendig) ved å trykke på sideknappen på Apple Watch to ganger (under kronen), sjekke at kortet er det som er tilknyttet, og deretter bringe klokkeskjermen nærmere butikkens POS-leser (nær NFC-symbolet) til vi hører en liten haptisk tilbakemelding og et akustisk signal, et tegn på at vi har fullført betalingen.

Konklusjoner

Apple Watches har gjenopplivet en kategori smartklokker, takket være et desidert attraktivt design, stadig mer innovative funksjoner og funksjoner som er verdig en ekte "fremtidens klokke". funksjonene vist ovenfor er tilstrekkelige til å velge den til beste smartklokke i verdenettersom mange konkurrenter sliter med å integrere lignende funksjoner eller demonstrere overlegne evner.

Å pare den med iPhone er ekstremt enkel, på samme måte som det er enkelt å lære å administrere det med en gang. Det eneste skuffende aspektet er det dårlig støtte for Android-smarttelefonerhvor sammenkoblingen kun er indirekte, noe som effektivt begrenser funksjonaliteten til Apple-smartklokken.

Alle som er interessert kan kjøpeApple klokke direkte på Amazon, eller alternativt kan du kjøpe i en Apple Store velge og prøve ut forskjellige stropper.

Hvis vi ser etter en smartklokke som er kompatibel med både Android og iPhone, foreslår vi at du leser vår guide på hvilken smartklokke du skal kjøpe: kjøpsguide.

Hvis vi derimot ikke ønsker å bruke alle de pengene, men fortsatt ser etter et smart armbånd for varsler og for å overvåke vår fysiske aktivitet, anbefaler vi at du leser artiklene våre om Xiaomi Mi Band, det beste treningsarmbåndet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up