De beste retro Nintendo-spillene på Switch

Vil du oppleve spill fra 80- og 90-tallet på moderne TV-er? Alt du trenger er en Nintendo Switch for å spille de mest kjente

Mange morsomme spill kom ut på 80- og 90-tallet, av mange ansett for å være videospillenes gullalder. Disse spillene var hovedsakelig tilgjengelig for Nintendo- og Super Nintendo-konsollene (også kalt Nes og SNES), og bare de som levde gjennom den epoken vet hvor morsomme de kunne være!

Hvis vi er drevet av nysgjerrighet, elsker retrogaming eller ønsker å gjenoppleve de gylne årene, trenger vi ikke nødvendigvis å gjenopprette gamle konsoller og prøve å koble dem til TV-en, også tatt i betraktning forskjellen i teknologien til moderne smart-TV-er (som har en tendens til å være inkompatibel med analoge videoer av slike gamle konsoller).

Til opplev de beste retrospillene på en moderne TV vi kan stole på Nintendo SwitchNintendo-konsollen som også inkluderer støtte for det japanske selskapets gamle konsoller, med et utvalg vintagespill klare til å spilles på konsollskjermen eller på smart-TV-en hjemme (takket være HDMI-støtten til Switch-stativet som finnes i pakken) .

1) Beste retrospill på Nintendo Switch

På Nintendo Switch kan vi prøve noen av de beste spillene utgitt på gamle generasjons konsoller, spesielt de av Nintendo 64uten å bli gal med å konfigurere en emulator. På Switch er alt klart til brukvi trenger bare å laste ned spillene fra den dedikerte butikken (som vi vil se senere i guiden).

La oss sammen se en oversikt over retrospill som vi kan spille med Nintendo Switch.

Super Mario Bros.

Switch-konsollen er full av Super Mario-spill, med praktisk talt alle titlene som har bestemt suksessen til den mest kjente rørleggeren i verden. Når du blar mellom NES- og SNES-emulatorer er det mulig å spille:

 • Super Mario Bros.
 • De tapte nivåene til Super Mario Bros. (ikke utgitt i Italia)
 • Super Mario Bros. 2
 • Super Mario Bros. 3
 • Yoshi's Island (Super Mario Bros. 2)
 • Super Mario World
 • Super Mario Kart
 • Super Mario All Stars

Bare tilstedeværelsen av disse spillene er verdt kostnadene for konsollen, spesielt for de som var unge i den historiske perioden og ønsker å nyte dybden av spillingen som finnes i Super Mario-spillene (spesielt vanskelig å fullføre, selv i dag).

Donkey Kong

Han var en annen veldig populær karakter på den tiden Donkey Kongtradisjonelt Super Marios fiende, men som har klart å skape sin egen historie, med veldig morsomme og raskt rullende dedikerte spill.

Donkey Kong-spillene vi kan prøve på Switch er:

 • Donkey Kong
 • Donkey Kong Jr.
 • Donkey Kong 3
 • Donkey Kong Country
 • Donkey Kong Country 2
 • Donkey Kong Country 3

La oss gjøre oss klare for timevis med moro, selv i flerspiller (to kan spille det ved å tildele Joy-Cons til hver spiller).

Metroid

Et annet veldig kjent spill på den tiden er Metroidsom faktisk introduserte konseptet med gratis utforskning av kart til spill (som nå er veldig populært takket være spill i åpen verden).

På Nintendo Switch kan vi spille:

 • Metroid
 • Super Metroid
 • Super Metroid (spesialutgave)

Hvis vi elsker sjangeren, kan vi ikke gå glipp av disse tre spillene, alle godt emulert på konsollen.

Legenden om Zelda

Nintendo-fans kjenner Link og eventyrene hans godt, men få har faktisk spilt de første Zelda-spillene utgitt for konsoller. Hvis vi vil se hvordan det hele ble til, kan vi prøve følgende spill på Nintendo Switch:

 • Legenden om Zelda
 • The Legend of Zelda (spesialutgave)
 • The Adventure of Link (Zelda 2)
 • The Adventure of Link (Zelda 2, spesialutgave)
 • The Adventure of Link: A Link to the Past

Med disse spillene vil vi bli kjent med historien om Link og raidene hans i en enorm verden full av skatter og fiender å møte.

Ghosts 'n Goblins

Det kunne absolutt ikke mangle fra samlingen av retrospill Ghosts 'n Goblinset rulleeventyr med en ridder som må møte alle slags monstre, og miste rustningen bit for bit.

Spillene vi kan prøve på Nintendo Switch er:

 • Ghosts 'n Goblins
 • Ghosts 'n Goblins (spesialutgave)
 • Super Ghouls 'n Ghosts

La oss forberede oss på å møte mange monstre og unngå dødelige feller langs vår vei.

2) Hvordan laste ned retrospill på Nintendo Switch

For å spille over 100 retrospill (hvorav vi bare har sett de mest kjente) trenger vi bare å registrere deg for tjenesten Nintendo Switch Onlinenødvendig for å få tilgang til emulatorer og spill levert av Nintendo.

Den raskeste måten å registrere seg på er å kjøpeNintendo Switch Online-abonnement på Amazonfor å få en kode for å aktivere abonnementet uten å angi noen betalingsmåte på konsollen.

Når vi har fått koden fra Amazon, slår vi på Nintendo Switch-konsollen og åpner appen Nintendo eShopla oss bekrefte Nintendo-kontoen vår, la oss gå til menyen Registrer en kodeskriv inn koden mottatt fra Amazon og bekreft starten på abonnementet.

Med ditt Nintendo Switch Online-abonnement aktivt, la oss nå gå til menyen Nintendo Switch Online (inkludert i Nintendo eShop) og last ned NES- og SNES-emulatorene.

Når nedlastingen er fullført, la oss gå til konsollens hjem og trykke på favorittemulatoren, slik at vi kan åpne listen over tilgjengelige retrospill.

For å gjøre det raskt kan du derfor laste dem ned på Switch:

Nintendo 64-spillmed titler som Super Mario, The Legend of Zelda, Mario Kart, Dr. Mario, Mario Tennis, Pokémon.

SEGA Mega Drive-spillmed Golden Axe, Sonic The HedgehogStreets of Rage 2, Shinobi III, Virtua Fighter 2 og også Street Fighter 2.

Med Nintendo Switch Online-abonnementet kan vi også dra nytte avemulator for Game Boysamt å kunne spille andre klassikere som Tetris og Pac-Man.

Konklusjoner

Bruk av Nintendo Switch-konsollen og Nintendo Switch Online-medlemskap vi kan oppleve de beste retrospillene på en moderne TV uten å fikle med vanskelige programmer eller ROM-er som ikke kan finnes på nettet (noe som gjorde retrogaming til ekspertbrukere).

For å spille er alt vi trenger å gjøre å koble Switch til stativet, bruke HDMI-kabelen til å koble den til TV-en, starte emulatoren og favorittspillet ditt og spille de gamle klassikerne, med maksimal kvalitet og med funksjoner som var fraværende kl. tiden (for eksempel tilbakespoling og lagring når som helst i spillet).

For å spille gamle spill kan vi også lese guidene våre til beste emulatorer for Playstation, XBox, Nintendo og Sega og ai beste arkadeklassikere å spille online.

Index
 1. 1) Beste retrospill på Nintendo Switch
  1. Super Mario Bros.
  2. Donkey Kong
  3. Metroid
  4. Legenden om Zelda
  5. Ghosts 'n Goblins
 2. 2) Hvordan laste ned retrospill på Nintendo Switch
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up