Det er mulig å bruke smarttelefonen i timen på en nyttig måte

10 nyttige måter å bruke smarttelefonen på i klassen på skolen og for å studere, som en dagbok, for å ta notater og for å jobbe i klasserommet med klassekamerater

I disse tider når det er diskusjon om hvorvidt eller ikke BYOD på skolen (Ta med din egen enhet), det vil si muligheten for elevene til å kunne ta med og til og med bruk smarttelefonen i timen.

Hvis den brukes riktig og ikke for å spille smarttelefonen kan bli den ideelle studieledsageren for allefor å forske på Internett og som virtuell assistent for å bedre følge leksjoner, ta notater, gjenta og korrigere lekser.

Selv om mange ikke er enige i å tillate bruk av telefoner i klasserommet (hvis bruken må læres og disiplineres), er det kan bli en verdifull alliert ikke bare for å studere, men også for å gi noen eksempler lære å gjenkjenne falske nyheterå ha ulike tolkninger og tolke tankene til influencere, journalister og vanlige mennesker, unngå virus og skadevare, forstå begrepet personvern, begrense spredningen av negative tanker og unngå og rapportere nettmobbing.

I den følgende guiden vil vi vise deg hvordan du bruker smarttelefonen i klassen og på skolen på en nyttig og produktiv måtefor å forvandle den til en studiefølge, ideelt sett "arving" til papirbøker (selv om sistnevnte fortsatt må være til stede).

LES OGSÅ: Beste apper for skole og universitet

Index
 1. 1) Organisere forpliktelser
 2. 2) App for å ta notater
 3. 3) Hvordan ta opp leksjoner
 4. 4) Hold fokus
 5. 5) Bruk telefonen til skanning og fotokopiering
 6. 6) Studer i en gruppe eksternt
 7. 7) Planlegg studietiden din
 8. 8) Ordbøker og oversettere
 9. 9) Matematikkløser
  1. Konklusjoner

1) Organisere forpliktelser

Skoledagboken er tradisjonelt alltid det viktigste objektet, men ved å bruke en bestemt type app er det mulig å ha en mer komplett og interaktiv planleggingmed alarmer og automatiske forslag.

Agenda-appene for påminnelser og forpliktelser de er derfor perfekte for å alltid vite hva de skal gjøre, for å merke timetider, for å huske hva du skal studere til prøver og mye mer.

Blant disse anbefaler vi deg for eksempel å prøve Microsoft å gjøretilgjengelig for for Android Og iPhone/iPaden utmerket app som organiserer alle aktiviteter, lekser, spørsmål, klassearbeid og om ønskelig også studiefremgang.

En annen nyttig app for ta opp karakterer, leksjoner, klassearbeid og andre ting Og Skoledagboktilgjengelig for Android Og iPhone/iPad. Denne appen fungerer utmerket for å ha et elektronisk register for å lagre karakterer, karakterer, fag, fravær, lekser, prøver for de som alltid ønsker å ha dagboken synkronisert.

Alternativt kan du bruke appen MyStudyLifeveldig komplett, men bare på engelsk.

2) App for å ta notater

En smarttelefon og enda bedre et nettbrett kan fungere veldig bra i stedet for den klassiske papirnotisbokenfor å ta notater i løpet av leksjonen.

For dette formålet kan vi prøve flere app for å skrive notatermen de beste er uten skygge av tvil Google Keep Og Onenote.

Ved å bruke disse to appene får vi det ideelle oppsettet for å skrive raskt og samle notater for ikke å miste dem, sortere dem og synkronisere dem med datamaskinen automatisk, slik at vi kan kopiere dem senere eller utveksle dem med venner direkte fra appen.

3) Hvordan ta opp leksjoner

For å følge leksjoner i klassen kan du bruke smarttelefonen til spille inn lærerens stemmeveldig nyttig hvis vi følger universitetskurs og trenger å lytte til leksjonen igjen senere.

Vi har sett i en annen artikkel hva beste apper for å spille inn stemme og lyder på Androidmens du på iPhone kan bruke opptakerappen som er inkludert i operativsystemet.

Videre, med en smarttelefon kan vi også gå på skolen skrive notater under diktat direkte, med stemmegjenkjenning og tale-til-tekst-teknologi; om dette emnet anbefaler vi at du leser artikkelen vår om hvordan diktere med stemmen på din Android- og iPhone-smarttelefon.

4) Hold fokus

For å møte de som sier at smarttelefonen bare er en distraksjon i timen og ikke hjelper, finnes det en app som den skogtilgjengelig for Android og for iPhone/iPad.

Denne appen tvinger studenten til å holde fokus og ikke røre telefonen i en viss periode. Det er ikke en av disse appene for å blokkere internett eller apper, men den styrer hvor lenge du kan gå uten å slå på smarttelefonskjermen.

Hensikten med appen er enkel, men effektiv: Det tar tretti minutter med inaktivitet å vokse et tre for å legge til i skogen, og hvis du sjekker telefonen først eller besøker et svartelistet nettsted, vil treet dø; Derfor, for å få plantet en vakker skog (bedre enn vennene våre) må vi ignorere telefonen i lang tid, slik at vi kan holde fokus på å studere.

For å lære mer kan vi lese guidene våre på hvordan aktiverer ikke forstyrr-funksjonen på Android og hvordan slå av varsler og anrop automatisk på iPhone.

5) Bruk telefonen til skanning og fotokopiering

En gang i tiden, da vi trengte notater fra en venn eller en side fra en bok vi ikke hadde, dro vi til kopibutikken for å lage fotokopier av sidene vi skulle studere eller delen av boken vi måtte studere. å bestå en universitetseksamen.

I dag kan skanning av dokumenter gjøres direkte fra telefonen, tar et enkelt bilde av siden som skal skannes. Til dette formålet kan vi bruke en av skanner-appen tilgjengelig i butikker, som f.eks Google Disk (som inkluderer en tekstgjenkjenningsfunksjon) eller Microsoft Lens.

Skannerapper fungerer med OCR-teknologisom gjør den fotograferte teksten redigerbar og fungerer også veldig bra for fotografering av tavlen i timen, slik at du kan ha fullstendige notater om øvelsen eller forklaring gitt av læreren uten å måtte be om repetisjoner.

6) Studer i en gruppe eksternt

For å organisere en forsknings- eller gruppestudie, det er flere applikasjoner som også brukes på arbeidsplassen for å lage en nettbasert gruppe og arbeide (eller studere) eksternt i et "virtuelt rom".

For eksempel Trello er den beste appen for gruppeprosjektledelse med en oppgaveliste for flere brukere som muliggjør samarbeid i sanntid.

Også google Dokumenter den er nyttig og funksjonell, både fordi den støtter gratis Microsoft Office-dokumenter og fordi den letter samarbeid om tabeller, presentasjoner og skriftlige tekster, slik at flere hender kan jobbe med ett enkelt dokument eller studieprosjekt.

Til slutt takket være appene dere kan studere sammen selv om alle er hjemme og bruk av et enkelt nettbrett eller smarttelefon (selv om vi i dette tilfellet anbefaler å bruke datamaskinen, som tilbyr en større skjerm og større skrivepresisjon).

7) Planlegg studietiden din

Uten å gjøre livet for komplisert kan vi alltid gjøre det bruk en tidtaker for å holde på skjermen for å studere og planlegge pauser mellom en studieøkt og en annen.

Med apper Tomat timer Til iPhone og for Androider det mulig å utnytte den tilgjengelige tiden fullt ut ved å maksimere produktivitet og konsentrasjon.

Til dette formålet kan vi også bruke et moderne smartband som Xiaomi Mi Bandsom integrerer tomatfunksjonaliteten inne i armbåndet, slik at du kan motta en advarsel om pausen som skal tas og fortsette å studere på slutten.

8) Ordbøker og oversettere

Den som sier at smarttelefoner ikke skal brukes på skolen husker kanskje ikke når det var upraktisk å bære rundt på det enorme vokabularet italiensk, engelsk eller latin.

I dag kan disse ordbøkene leses fra nettbrett eller telefon ved hjelp av ulike apper som f.eks Google Oversetter (som kan oversette alle språk, inkludert latin) og ved siden av nyttige apper som f.eks Italiensk ordbok med synonymer og antonymerogså tilgjengelig for Android Og iPhone/iPad.

9) Matematikkløser

Noen apper er så smarte at løse matematiske uttrykk bare ved å ramme dem inn med kameraet. Denne "magiske" appen heter Photomath og er tilgjengelig gratis for Android Og iPhone/iPad.

En så kraftig og presis app blir avgjørende for alle studenter som ønsker å kontrollere oppløsningen av matematikk og algebrafunksjoner og uttrykk, spesielt hvis vi studerer på en vitenskapelig videregående skole eller har tatt et universitetskurs der mye matematikk er til stede.

En annen applikasjon som ikke kan mangle i klasserommet er den vitenskapelige kalkulatoren: for å lære mer kan vi lese guidene våre til beste kalkulatorappene for Android og iPhone og de beste matematikk- og algebraappene.

Konklusjoner

Selv om telefonen nå brukes for moro skyld og som et tidsfordriv, kan det bli det ekstremt kraftig studieverktøy og komplett, i stand til å øke karakterene til enhver student, uavhengig av nivået som tas opp. Dessverre blir ikke disse potensialene utnyttet riktig, og taper dermed mye i forhold til studier.

For å lære mer kan vi lese guidene våre om de beste app for å gjøre skolelekser: lesing, opplegg, oversettelser, umiddelbare beregninger og på det beste app for kontor, jobb og studier, gratis på Android og iPhone.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up